English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
soxx je napisao/la: ↑01 dec 2024, 18:54Pa ti si i objavio ybte kak saka i salah imaju 15 goal involments

Koji retard

- Bazinga12345
- Kontakt:
Šta planiraju sa Kelleherom, lik je top golman.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
VVD još jednom pokazao da mu nema ravnog.
Ona greška pred kraj ne smije da pokvari utisak.
Ona greška pred kraj ne smije da pokvari utisak.
- JayCatwright
- Kontakt:
Guardiola bi u Realu, Barceloni, pa i Unitedu do sada dva puta dobio otkaz i zato je City mali klub.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Dvije klase ispred svih je ovaj vezni red liverpula
Ryan kao prime rajkard

Ryan kao prime rajkard
- JayCatwright
- Kontakt:
Kako mislis desi se ovakav Liverpool, a Arsenal katastrofalno krenuo u sezonu zbog crvenih i gluposti. Covjek bi rekao igramo bolju sezonu nego proslu, a daleko od togPopravnaToljaga je napisao/la: ↑01 dec 2024, 18:53Nemaju ljudi sreće to je malo ponoviljivo u svijetu sporta
Odlični dvije sezone, City takodjer dobar
City pada u trecoj sezoni ,oni jos jači ,i taman kad treba da osvoje
Desi se ovakav Liverpool![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovaj komentar mi liči na tvrdnje da je za rat kriv rahmetli Alija Izetbegivić, jer poslije prijetnji da ce nestati njegov narod nije odlučio da odustane od nezavisnosti... hinjski, ispod radara.
Što bi rekli: "Uz ovakav city smo odrastali".
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Liverpool se ne zaustavlja
nakon Reala rutinirase i City
ekipa koja grabi ka tituli.
City ne izlazi iz kanala u koji su odavno upali. Pisao sam vec - nema njima vadione bez novih 10 igraca. Neka se udaraju nogom u guzicu i skacu od srece, ako izbore top 4.

City ne izlazi iz kanala u koji su odavno upali. Pisao sam vec - nema njima vadione bez novih 10 igraca. Neka se udaraju nogom u guzicu i skacu od srece, ako izbore top 4.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 01 dec 2024, 19:01, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Covjek od zadnjih 8 sezona ima 6 titula prvaka,dosta je vise i njega. Daj malo i drugima.
[media] [/media]
Guardiola je jedini trener zadnjih 30 godina koji sam ode kad hoće, svi ostali dobiju nogu. Nisam siguran za Klopa doduše

Ali ovo što mu se trenutno dešava jeste neviđeno u njegovoj trenerskoj karijeri, a i pomalo neobjašnjivo. Preko noći propali

Jesi glup ko qrc da ne kontas sta je lik mislioBrokula je napisao/la: ↑01 dec 2024, 19:00Kako mislis desi se ovakav Liverpool, a Arsenal katastrofalno krenuo u sezonu zbog crvenih i gluposti. Covjek bi rekao igramo bolju sezonu nego proslu, a daleko od togPopravnaToljaga je napisao/la: ↑01 dec 2024, 18:53Nemaju ljudi sreće to je malo ponoviljivo u svijetu sporta
Odlični dvije sezone, City takodjer dobar
City pada u trecoj sezoni ,oni jos jači ,i taman kad treba da osvoje
Desi se ovakav Liverpool![]()

Očekivan je pad, ali ne u ovolikoj mjeri, s rodrijem ili bez rodrija. Ponovit ću, prilično sam ubijeđen da su saznali nešto oko one presude, što je uticalo na cijelu ekipu i nema tog trenera koji će je podići nakon toga.
Prodaja ovog ljeta, ima jos 2 godine ugovora a nema sanse da ce produzit novi ili ostat drugi golman. Na ljeto dolazi i Mamardashvili ili kako se vec pise.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.