FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

imekorisnicko
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la imekorisnicko » 01 dec 2024, 20:00

baboedindzeko09 je napisao/la:
30 nov 2024, 20:21
klasik je napisao/la:
30 nov 2024, 17:55
Dugo nije neko sastavio ovako dobru ekipu po CV-u, a da je na terenu ovako losa, uz to predvodjena ovim magom nasim, daboda ne doso u tuzlu
Kakav ba CV? Pola ih na zalasku karijere ili mrtvi igrači (Said, Džafić, Čajić i sl.), Dubačkić, ovi naši domaći talenti koji su max. igrači za federalne (i ovo je upitno) ili možda poluamater Komiya koji je igrao u drugom rangu najjadnije lige u Europi?

Smiješna ekipa i roster, da su igdje imali bilo kakav bolji poziv otišli bi barem u ekipe tipa Posušje, Radnik i sl., ali niko od njih tamo nigdje nema mjesta.
Izvinite na upadu.
Imate ekipu puno bolju od ova dva boda. Mi smo se sa Bojom i Osmankovicem zacementiranim u prvih 11 borili za titulu. Sarajevo je kupilo Dzafica ko najboljeg asistenta lige ili tako nesto. Zrinjski je Zelji Hrvanovica ispred nosa oteo. Haracic nas je vadio i na derbiju i u evropi. Ne bi mi ni sad bilo krivo imati njega ko rezervu. Zatim Cvijanovic,Muminovic i Said.
Negdje drugo vi imate problem.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 01 dec 2024, 21:04

imekorisnicko je napisao/la:
01 dec 2024, 20:00
baboedindzeko09 je napisao/la:
30 nov 2024, 20:21
klasik je napisao/la:
30 nov 2024, 17:55
Dugo nije neko sastavio ovako dobru ekipu po CV-u, a da je na terenu ovako losa, uz to predvodjena ovim magom nasim, daboda ne doso u tuzlu
Kakav ba CV? Pola ih na zalasku karijere ili mrtvi igrači (Said, Džafić, Čajić i sl.), Dubačkić, ovi naši domaći talenti koji su max. igrači za federalne (i ovo je upitno) ili možda poluamater Komiya koji je igrao u drugom rangu najjadnije lige u Europi?

Smiješna ekipa i roster, da su igdje imali bilo kakav bolji poziv otišli bi barem u ekipe tipa Posušje, Radnik i sl., ali niko od njih tamo nigdje nema mjesta.
Izvinite na upadu.
Imate ekipu puno bolju od ova dva boda. Mi smo se sa Bojom i Osmankovicem zacementiranim u prvih 11 borili za titulu. Sarajevo je kupilo Dzafica ko najboljeg asistenta lige ili tako nesto. Zrinjski je Zelji Hrvanovica ispred nosa oteo. Haracic nas je vadio i na derbiju i u evropi. Ne bi mi ni sad bilo krivo imati njega ko rezervu. Zatim Cvijanovic,Muminovic i Said.
Negdje drugo vi imate problem.
Ova ekipa je loše sklopljena, manjka ovim igračima i kvaliteta, mnogi su i u lošoj formi, a mnogi su i nezainteresovani, mnogi su tu i ne znaju da su tu, mnogi su tu samo fizički itd. niz je problema. Ali nije problem kvalitet ima niz ekipa u evropi kojima igrači nisu nešto koje su stvarno najjeftinije u ligi pa opet igraju, uzimaju bodove i opstaju. Čak pomrse račune i onima koji su zacementirani u vrhu, ali takve ekipe rade stručnu, stručno su i sklopljene. Ovi igrači su nabacani ko da se neko igro FM-a i to prvi put. Ovi igrači na utakmicu dolaze ko da je trening, čak mi djeluju toliko neuigrani kao da su se prvi put sreli da si ne znaju ni imena. Mnogi su pogubljeni na terenu nemaju ni ulogu nit cilj. Sve u svemu niz je problema, a realnost je federalna. Brate, sretno tebi i Želji i valjda za par godina bude derbi kakav je nekad bio.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 01 dec 2024, 23:23

klasik je napisao/la:
01 dec 2024, 17:53
Ne moze me niko ubijedit da su igracki Sloga Radnik, Gosk, Igman toliko ispred nas i toliko bolji od nas, jednostavno trenerski, organizacijski, opstrukcijski smo mi toliko unazadjeni za nepovjerovat i to je ovo sto imamo.
Ocito da Azmir nije nikakav spasitelj kako se predstavljao, kako sve ce on nesto, evo par godina svim silama htio nazad u klub i kako dodje na onako lose stanje cini se pravi jos gore. Uz to totalni je tajac sa informacijama o klubu.
Ma ne moze ni Azmir preko noci nesto uraditi, sezona je izgubljena i trebamo se pomiriti sa tim. Kasno pocele pripreme, trener otpusten 7 dana prije utakmice, zakazalo je sve. Azmiru suditi tek iduce sezone, a za ovu su najvise krivi Aleksandar Jovic, Mario Lovric, Eldar Jusufovic itd itd.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 02 dec 2024, 10:58

mirsonetz je napisao/la:
01 dec 2024, 23:23
klasik je napisao/la:
Ne moze me niko ubijedit da su igracki Sloga Radnik, Gosk, Igman toliko ispred nas i toliko bolji od nas, jednostavno trenerski, organizacijski, opstrukcijski smo mi toliko unazadjeni za nepovjerovat i to je ovo sto imamo.
Ocito da Azmir nije nikakav spasitelj kako se predstavljao, kako sve ce on nesto, evo par godina svim silama htio nazad u klub i kako dodje na onako lose stanje cini se pravi jos gore. Uz to totalni je tajac sa informacijama o klubu.
Ma ne moze ni Azmir preko noci nesto uraditi, sezona je izgubljena i trebamo se pomiriti sa tim. Kasno pocele pripreme, trener otpusten 7 dana prije utakmice, zakazalo je sve. Azmiru suditi tek iduce sezone, a za ovu su najvise krivi Aleksandar Jovic, Mario Lovric, Eldar Jusufovic itd itd.
Ma nemoj tako to su naša braća sa tribine, jbo ih onaj ko ih pusti u klub
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 02 dec 2024, 12:49

meecko je napisao/la:
02 dec 2024, 10:58
mirsonetz je napisao/la:
01 dec 2024, 23:23
klasik je napisao/la:
Ma nemoj tako to su naša braća sa tribine, jbo ih onaj ko ih pusti u klub
Puno su pricali uprazno tacnije lijepe stvari su govorili sponzori itd, a lise stvari su gurali pod tepih

1919 ❤️🖤

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 02 dec 2024, 17:04

Može se Sloboda izvuči samo skloniti ovog nazovi trenera naliča Husref bi skuckao ekipu od ovo igrača što je u Slobodi Prvo što bi trebalo saida ne stavljati od prve minute jer imamo odma igrača manje Nije on više za prve postave Prošla uprava je kriva za ovu nazovi igru jer su večinu utakmica kupili a nala naučio dobiti samo kupljene utakmice

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 02 dec 2024, 18:49

Seceru lopove :urnebes:
Ovako je nekada bilo,a kazu da se historija ponavlja

sl2zla
Kontakt:

Post Postao/la sl2zla » 02 dec 2024, 21:09

FKBilder je napisao/la:
02 dec 2024, 18:49

Seceru lopove :urnebes:
Ovako je nekada bilo,a kazu da se historija ponavlja
Fali na ovom klipu jedina baklja koja je zapaljena u znak protesta. Uvijek sam kontras bio, brat je stariju ekipu imao, citavo moje drustvo je ekipu i trans koji je medju jacim na ogradi visio. Skoro svakoga je zivotni put dalje naveo, nas par ostalo da prkosimo sistemu (upravama) idalje nas ni jedna nije demantovala da je nesto dobro napravila. Zajeban je opis ovog videa koji 15 godina poslije opisuje tadasnje a i trenutno stanje u kojem se nasa starica koprca.

Svi drugi tebe samo koriste! Svi oni samo dolaze i prolaze, ali ostajemo TI i JA! Svi oni nisu ni tebi ni meni do koljena! Svi oni, ta učmala gospoda u kravatama, iza bezlične šminke i jeftini kravata, nikada shvatiti neće da:
U svakom slučaju te volim!
Zauvijek tvoji - Fukare Tuzla

P.S. simone aka bromazepam usta te j3b3m kad poslije posta skontam koliko ja volim ovaj klub i koliko je ljudi dalo vremena, zivaca i para za isti. A ti tu jucer dosao i samo gledas da se kome u pakas uvalis :guz:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 dec 2024, 08:12

I ja samo da se poserem Simonu u one lafinaske labrnje.

A veliki respekt i ljubav svima vama koji ste i dalje tu, i prije i poslije Ace, Azmira, Senada i drugih, bez licnih interesa i potrebe da nekoga hvalite a druge pljujete zarad licne koristi. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 03 dec 2024, 12:04

Moja jedina ljubav je Sloboda,i drugacije bolan,nemere bit :bih:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 dec 2024, 15:11

Mogu li nas sutra ovi hadalji iznenaditi? :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 03 dec 2024, 15:47

Eh sutra pocinje ono "ako", znaci sutra AKO dobijemo imamo sansu i nadu za ostanak u suprotnom...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 03 dec 2024, 16:10

Svi prolaze samo je Sloboda vječna.

1919 ❤️🖤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 dec 2024, 18:03

Pazite novog pomocnog trenera, Boki brat moj 😂😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 03 dec 2024, 19:19

"novi pomoćni trener koji je radio u omladinskom pogonu našeg kluba, ali i u klubovima regije"

Klubovi regije: Sloga Tojšići :D

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 dec 2024, 19:24

RollingPaper je napisao/la:
03 dec 2024, 19:19
"novi pomoćni trener koji je radio u omladinskom pogonu našeg kluba, ali i u klubovima regije"

Klubovi regije: Sloga Tojšići :D
:rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 03 dec 2024, 20:37

Molimo navijace da nam dadnu dodatnu energiju. Zar ne mogu nekog pismenog zaposlit da pise najave. Simone(Nermine) vrati se sve ti je oprosteno makar si bio polu pismen

1919 ❤️🖤

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 dec 2024, 21:17

Kakav ce bit crnjak ekipi koja prva izgubi od nas :mrgreen:

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 dec 2024, 21:28

Zodiac je napisao/la:
03 dec 2024, 21:17
Kakav ce bit crnjak ekipi koja prva izgubi od nas :mrgreen:
Nema Rahicu sta biti crnjak
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 03 dec 2024, 22:16

DamirT je napisao/la:
03 dec 2024, 15:11
Mogu li nas sutra ovi hadalji iznenaditi? :kafa:
Nadam se da hoce.
Ako im nije motiv ona izjava igraca lisitce, onda nek se svi kolektivno gone u pm.
Na Tusanj nikad niko nije dolazio ko favorit i da takve izjave daje, al et sa ovim levatima svasta zapamtismo.
Volim tebe, više od sebe

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.