Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Bolji Sainz kazu
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Realno, ni blizu mu nije Sajnc, ni u jednom aspektu trkanja
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kakva stimaljka fie, da bi se imala kao neka neizvjesnost zadnju utrku
Bas me zanima da objave telemtrije za sve vozace duplih zutih kroz sezonu i za ovu utrku, da vidimo da li se isto kaznjavalo i na koji nacin se kaznjavalo. Ova kazna je bila samo da bi se Mclarenu pduzeli bodovi i da zadnja utrka ne bude revijalna.

Bas me zanima da objave telemtrije za sve vozace duplih zutih kroz sezonu i za ovu utrku, da vidimo da li se isto kaznjavalo i na koji nacin se kaznjavalo. Ova kazna je bila samo da bi se Mclarenu pduzeli bodovi i da zadnja utrka ne bude revijalna.
- Goalgetter
- Kontakt:
I kod Alpine zanimljivo, Ocon nece voziti zadnju utrku, Doohan ce dobiti sansu, ali se suska u pozadini da hoce Colapinta. Ne znam da li bi to uopste bilo moguce ako su vec potpisali Doohana za sljedecu sezonu.
Bakuu ove sezone, Russel u kvalama prekršio žutu, dobio “reprimand”, znači ništa.
Najteza kazna unazad par sezona za sta?

Ovo je i budali jasno da je ovakva kazna samo iz razloga da bi se Mclaren sprijecio da uzme titulu, bar do slijedece utrke.
Najteza kazna unazad par sezona za sta?

Ovo je i budali jasno da je ovakva kazna samo iz razloga da bi se Mclaren sprijecio da uzme titulu, bar do slijedece utrke.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 01 dec 2024, 20:01, ukupno mijenjano 2 puta.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Iza Landa, Lekler i Pijastri su digli, samo Lando nije, čista greška vozača nije razmišljaoEvander je napisao/la: ↑01 dec 2024, 19:52Kakva stimaljka fie, da bi se imala kao neka neizvjesnost zadnju utrku![]()
![]()
![]()
MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Da mu vrate i za onaj Brazil i to sa kamatama.
Ovo je ocigledno jos jedan dokaz koliko vozac pod pritiskom ne moze da razmislja o svemu. Ne prati desavanja uopste.
Malo im je ovo, mogli su ga iskljiciti i za slijedecu utrku.
Da je bilo 5 sec kazna ok. Cak i 10 sec im je bilo malo, jer i to je nedovoljno izgubljenih poena, nego daj da ga se skroz iskljici iz utrke.
Sta smo se sve nagledali unazad 3, 4 godine i najteza kazna za ovo

Danas Bartoleta kazne za istu srvar za koju Sainza proslu utrku nisu
Da je bilo 5 sec kazna ok. Cak i 10 sec im je bilo malo, jer i to je nedovoljno izgubljenih poena, nego daj da ga se skroz iskljici iz utrke.
Sta smo se sve nagledali unazad 3, 4 godine i najteza kazna za ovo

Danas Bartoleta kazne za istu srvar za koju Sainza proslu utrku nisu

Svaka cast Maxu, PRAVI PRVAK!!!!! Loser i Rosel su bas prave britanske picke, i bas mi je drago da im je Max pokazo na stazi ko je pravi i zasluzeni prvak, a njima ostaje da i dalje placu.....
Ali kakav tempo Norisa na kraju. Uzeo je 2 poena, premda su mu predvidjeli da ga skroz izbace

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa ima ubjedljivo najbrži bolid, konkurencija mu bili, Lovson, Cunoda, Botas
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kad Maxa kaznjavaju onda ti je sve ok, kad ga kazne sa 20 sec onda ti je ok. Kad mu juce oduzmu pol poziciju onda ti je ok.?!
Max se zapucava namjerno u druge pa dobije blazu kaznu. Max konstantno godinama ulazi u prvu krivonu bez da ima namjeru da istu uhvati, nego da izbaci suparnika, pa ne dobija kazne. Max presjeca linije na izlazu iz pit stopa, pa ne dobije kazne. Max juce dobije kaznu jednog mjesta na gridu, prvi put u istoriji. Max redovno krsi pravilo restarta poslike SC, pa ne dobije kazne. Sainz nedavno jasno preksrsi pravilo ulaska u pit stop, ne dobije kaznu. Mozda su Norisa za ovo trebali kazniti jos i kaznom da ne moze voziti slijedecu u utrku, preblaga je ovo kazna bila?
Zaboli tebe za Maxa, ti ovo opravdavas jer mislis da Ferari ima sansu za konstruktorsku titulu sa ovim. Svima je jasno da je ovakva kazna donijeta, samo da na ovoj utrci ne bude rijeseno pitanje konstruktorskog pobjednika.
I nemam ja problem sto se Noris kaznio, za onu glupost je trebao biti kaznjen. Ali 10 sec stop and go kazna, ajde da se ne lazemo, smijurija. Zadnji put mislim da je takvi kaznu dobio Raikonen 2017. Hoces da kazes da je ovo najtezi prekrsaj od 2017. do danas?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 01 dec 2024, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema Max sta kome da prigovara, za ponasanje kakva je on placipicka i djubre od covjeka ne Trebamo trositi rijeci.
Kao vozac svaka cast prez premca Trenutno…
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Pritom, tajming kazne. Kazu, sva 4 suca se slozila. Zasto onda kazna nije odmah donesena, prije boxova, nego se cekalo sa objavom da se zavrse prvi pit stopovi?
-
- Kontakt:
Kazna 10 sec stop and go nije vezana za pit stopove, u tom slucaju bi morao opet uci i zamjeniti gume.
Netacno. Da je bila kazna prije zamjene guma, samo bi 10 sec cekao u boxu.HalaMadrid je napisao/la: ↑01 dec 2024, 20:51Kazna 10 sec stop and go nije vezana za pit stopove, u tom slucaju bi morao opet uci i zamjeniti gume.
Karaj mutave britance
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.