VTŽ!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kakav tacno napredak?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑01 dec 2024, 13:03Nadam se da naši razmišljaju o Kariću, strašan napredak u par mjeseci, šteta bi bilo da ode negdje drugo. Mislim da su minimalne šanse (ako ih i ima) da Gošk opstane u ligi.
bhsport je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:12Kakav tacno napredak?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑01 dec 2024, 13:03Nadam se da naši razmišljaju o Kariću, strašan napredak u par mjeseci, šteta bi bilo da ode negdje drugo. Mislim da su minimalne šanse (ako ih i ima) da Gošk opstane u ligi.
U derbiju najgori, protiv Širokog tu i tamo, nije bas sve lose bilo
Sinoc ako si mogao za par minuta vidjeti napredak svaka ti čast.
Karic ima manu koju ne popravlja a to je igra prema naprijed, imali smo takvog domaceg igraca (Hajdarevic) pa smo ga pljuvali a ovog sto ima friz ko Valderama uzdizemo.
Dalje Galic piša po levatima jer sada ima i centarsut i asistencije, vec par mjeseci vrlo vrlo dobar igrac.
Ne znam sta planiraju Rahimic i Coric sa Cavnicem ali njemu treba da se zahvalimo, nije bas igrac za nas u nastavku prvenstva. Imamo Šukija, Šemdina i Mahmica uz Karamarka.
Eh to je drugo a vidim da je do mene pa se izvinjavam kolegi pp forumu.Hrasno15 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:24bhsport je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:12Kakav tacno napredak?muharemovicdzelo je napisao/la: ↑01 dec 2024, 13:03Nadam se da naši razmišljaju o Kariću, strašan napredak u par mjeseci, šteta bi bilo da ode negdje drugo. Mislim da su minimalne šanse (ako ih i ima) da Gošk opstane u ligi.
U derbiju najgori, protiv Širokog tu i tamo, nije bas sve lose bilo
Sinoc ako si mogao za par minuta vidjeti napredak svaka ti čast.
Karic ima manu koju ne popravlja a to je igra prema naprijed, imali smo takvog domaceg igraca (Hajdarevic) pa smo ga pljuvali a ovog sto ima friz ko Valderama uzdizemo.
Dalje Galic piša po levatima jer sada ima i centarsut i asistencije, vec par mjeseci vrlo vrlo dobar igrac.
Ne znam sta planiraju Rahimic i Coric sa Cavnicem ali njemu treba da se zahvalimo, nije bas igrac za nas u nastavku prvenstva. Imamo Šukija, Šemdina i Mahmica uz Karamarka.
Čovjek piše za Tarika Karića, golmana u GOŠK-u
Koliko Galić ima asistencija ove sezone?bhsport je napisao/la: ↑01 dec 2024, 17:12muharemovicdzelo je napisao/la: ↑01 dec 2024, 13:03Nadam se da naši razmišljaju o Kariću, strašan napredak u par mjeseci, šteta bi bilo da ode negdje drugo. Mislim da su minimalne šanse (ako ih i ima) da Gošk opstane u ligi.
Dalje Galic piša po levatima jer sada ima i centarsut i asistencije,
Ti kralju kao da je 2012 hahahahah
Ma nisu isti tip. Lagumdzija je odlican tehnicar, Yaya Toure za karica svakako. Kad bi ga pokusali dovesti nas je, zbog Corica.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Grbavica786 i 21 gost.