Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Mislim da luđeg lika od Darwina nismo imali u Liverpoolu. Šta radi frajer, kakve startove pravi. Obožavam ga.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Njegovo je da **** Njuku,a Citiju ima ko zabit
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Easy
- JayCatwright
- Kontakt:
Ove sezone mi je bas los u ulazenju u sanse, ali je i dalje koristan jako. Nadam se da nas ove povrede i sirina u odbrani nece kostati. Sad Newcastle, za mene nakon Etihada najteze gostovanje u ligi.
Nunez odradio 80% kod onog penala, kakav vezni red jbt.
Ryan i alex ko buldozi, dzudzak je danas bio mecka amg
Losa zavrsnica je kostala za neko sramocenje pepa ali bolje ovako.
Salah jednostavno mora dobiti novi ugovor kao i dijk jedan od dvojice najboljih stopera u eplu ikad
Trent je siljio duge danas samo tako.
Ryan i alex ko buldozi, dzudzak je danas bio mecka amg

Losa zavrsnica je kostala za neko sramocenje pepa ali bolje ovako.
Salah jednostavno mora dobiti novi ugovor kao i dijk jedan od dvojice najboljih stopera u eplu ikad

Trent je siljio duge danas samo tako.
Meni se samo Trump vrti u glavi i to je to
Kakva mašinerija , nemam riječi.Samo pametno do kraja.

Kakva mašinerija , nemam riječi.Samo pametno do kraja.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Da, baš se primijeti da je dosta manje opasan, ali nam dobro dođe kad treba obaviti prljav posao, kao npr što je izborio posjed kad smo dobili penal. Neka nama njega.JayCatwright je napisao/la: ↑01 dec 2024, 19:02Ove sezone mi je bas los u ulazenju u sanse, ali je i dalje koristan jako. Nadam se da nas ove povrede i sirina u odbrani nece kostati. Sad Newcastle, za mene nakon Etihada najteze gostovanje u ligi.
Mene nije strah Njuke koliko me je strah evertona. Ne samo zbog mogucnosti da kiksa, vec i zbog velike vjerovatnoce da ce nam poslat u bolnicu par igraca.
Mrzim taj klub, zivim za dan kada ce ispasti.
Mrzim taj klub, zivim za dan kada ce ispasti.
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Sad bih potpisao 3 boda iz te dvije utakmice a da kome ne sjebu koljeno.
- jasonstatham
- Kontakt:
Zreli bili i zaslužili petardu, ali nakon onakvih promašaja strepio sam i nakon penala.
I dalje mislim da Liverpool fantastično pametno i iskusno igra ove sezone pod Slotom. Nekako mislim da je Klopp, ovo bi prokockali.
+9. Predobro da je istina!
I dalje mislim da Liverpool fantastično pametno i iskusno igra ove sezone pod Slotom. Nekako mislim da je Klopp, ovo bi prokockali.
+9. Predobro da je istina!
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Rutinski pobjediti šampona CL i šampiona PL u 4 dana, bez obzira na njihove forme je ozbiljan podvig i to danas u svijetu mogu samo 2-3 tima.
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Je li moguce da smo konacno docekali taj tweak, da smo konacno sazrijeli do trenutka gdje KONTROLIRANO zavrsavamo utakmice?
Kod Jurgena, imam osjecaj, je uvijek falio taj milimetar u prilagodjavanju u sred tekmi. Jest da i njima nije falilo puno tih bodova koji bi ih djelili od vise trofeja. Eh sad, je li to do njega bilo, tj. do trenerskog tima ili je ova ekipa konacno odrasla, zavrsila taj turbulentni period mladosti, ludovanja i postala zrela osoba koja ozbiljno shvata svoju profesiju i tako joj pristupa?
Mislim, cinjenica da su nam u istoj sedmici otpali stoper prvotimac u formi zivota i odlican rotacijski desni bek, te da smo u tekmu usli i zavrsili istu sa takvom dominacijom mi je nevjerovatna.
Ovo je ekipa koje se svi trebaju bojati, nikome nece biti lagano do bodova protiv ovakvog Liverpoola!
Daj tu srijedu
Kod Jurgena, imam osjecaj, je uvijek falio taj milimetar u prilagodjavanju u sred tekmi. Jest da i njima nije falilo puno tih bodova koji bi ih djelili od vise trofeja. Eh sad, je li to do njega bilo, tj. do trenerskog tima ili je ova ekipa konacno odrasla, zavrsila taj turbulentni period mladosti, ludovanja i postala zrela osoba koja ozbiljno shvata svoju profesiju i tako joj pristupa?

Mislim, cinjenica da su nam u istoj sedmici otpali stoper prvotimac u formi zivota i odlican rotacijski desni bek, te da smo u tekmu usli i zavrsili istu sa takvom dominacijom mi je nevjerovatna.
Ovo je ekipa koje se svi trebaju bojati, nikome nece biti lagano do bodova protiv ovakvog Liverpoola!
Daj tu srijedu

- SoloControTutti
- Kontakt:
Generalno poslije teskog perioda, a pogotovo poslije Reala i Citya vlada specifican osjecaj nadmoci i kontrole situacije sto je prije bilo rijetkost. Vidi se samopouzdanje ekipe, duh je na maximumu, a djeluje kao i da se dize forma lagano u ovim tekmama kao sto je Slot i najavio negdje na pocetku da ce tek krajem novembra znati na cemu je s ekipom. Za sad fantazija
Prva trecina sezone je rijesena, sad treba krenuti dalje i pregrmiti ovaj decembar sve do boxing day-a, ovjeriti formu i rezultate i nadati se da ce se vratiti ovi iz bolnice, a da nece biti novih povreda jer jedino povrede mogu disruptirati ovakvu formu i stanje u ekipi.

Prva trecina sezone je rijesena, sad treba krenuti dalje i pregrmiti ovaj decembar sve do boxing day-a, ovjeriti formu i rezultate i nadati se da ce se vratiti ovi iz bolnice, a da nece biti novih povreda jer jedino povrede mogu disruptirati ovakvu formu i stanje u ekipi.

Slot ce biti veci od Kloppa, vec se vidi
To je prerano da se kaze, Klopp je njemu ostavio dobro izbalansiranu i uigranu ekipu i sto je najvaznije mentalitet. Slot je nastavio slicnu formaciju (4-3-3) plus sto je popravio neke segmente kao sto je kontrola utakmice, ali trebamo vidjeti njega kad bude on morao stvarati tim sto ce biti vrlo brzo jer su nam glavne zvjezde u godinama, ali se nadam i zelim da bude kako ti kazes.
Ako u februaru budemo u ovoj poziciji kao sad, tek ću tad početi razmišljati o tituli.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- SoloControTutti
- Kontakt:
S obzirom sta se desavalo u nekim prethodnim sezonama i gubitak titula za bod, krah s povredama u par sedmica itd. zbog toga i vecina simpatizera i navijaca uopste ne prica o tituli niti se hajpa bilo sta, februar je vrijeme kada bi se moglo reci da su apsolutni i totalni favoriti za titulu ukoliko budu imali nekih 8-9 poena prednosti u odnosu na drugog. Srecom nema pauza zbog repki, nema AFCONA itd. Mislim da oba kupa treba da igraju igraci s klupe i omladina iz akademije da se postede ovi maximalno.
Realno prerano je pricati o bilo cemu jos, tek prva trecina sezona je prosla, ako drugu trecinu odrade ovako to je to.
Realno prerano je pricati o bilo cemu jos, tek prva trecina sezona je prosla, ako drugu trecinu odrade ovako to je to.
-
- Kontakt:
Cestitke redsi samo jako do titule, nego me zanima rano je naravno, imali kakva najava novog dresa kontam sebi naruciti mozda direkt iz engleske, koliko bi bio sa dostavom u BIH, znali ko odavde?
Sory na upadu poz
Sory na upadu poz
04.10.2009 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.