Premijer liga BiH - aktuelno

jasta
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jasta » 01 dec 2024, 22:00

Najjači borac ikad....pa više ljudi prati Bubamaru Cazin....jbo vam borac mter.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 dec 2024, 22:18

Argentina je napisao/la:
01 dec 2024, 19:02
NajvecaRadosti je napisao/la:
01 dec 2024, 17:28
zeljovolimte je napisao/la:
01 dec 2024, 17:16

Koja je to sezona u pitanju?
2021
Interes Sarajeva nije da preuzme kantonalni savez i povali Zelju,zavijemo u crno.Nama je jedini cilj da se zastitimo od lakrdija kakve dozivljavamo u svakom ali SVAKOM kolu ove sezone.Neki klubovi iz RSa su takodjer otvoreno protiv Vice i zbog toga ispastaju.Mucnite glavom ljudi ne prodajite se za pisljivo 4.mjesto.Nije to maksimalan domet Zelje
Dok visoko rangirani ljudi iz vaseg kluba na Skupstinama i nakon Skupstina, pisu pa brisu statuse koji su direkt upuceni Zelji (a nije nikada ostale klubove spomenuo), tesko se moze vjerovati u ovo sto si napisao.

Ja iskreno mislim da je cilj Sarajeva, kao i Zelje da se niko ne zavija u crno, nego da imamo posten Savezni napredak (ali realno imajunoba kluba oraha u dzepovima). Najgore od svega, sadasnji vas predstavnik je pokazao da je njemu cilj da nas zavije u crbo. Nije ni dosao do Saveza, a vec je pokazao sta bi da uradi.
Sta ocekujes da napise Trbic? Napisao je samo istinu nista vise od toga,mada imao je materijala da napise jos mnogo toga tipa da vas svi u kantonu pljuju jer k mrdnuli niste.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 01 dec 2024, 22:22

Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine ponovo je kažnjavala premijerligaše zbog propusta viđenih na utakmicama 13. kola Wwin lige BiH.

Po običaju, N/FSBiH je najrigorozniji prema Sarajevu, koje je kažnjeno sa 7.500 KM zbog pirotehnike na utakmici sa Slogom.

Na drugom mjestu je Željezničar. Plavi će zbog istog prekršaja protiv Veleža platiti 4.000 KM u kasu saveza.

Kazne od po 2.000 KM dobili su Borac, Velež, Zrinjski, Široki Brijeg i Posušje.

Prvi put od kad je lige da se ovako jedan savez izivljava nad odredjenim klubovima,toliko su jadni da na sve nacine pokusavaju nesto i da ovako nekog smire ili pokore al dzaba.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 01 dec 2024, 22:27

mosarajvosa83 je napisao/la:
01 dec 2024, 22:22
Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine ponovo je kažnjavala premijerligaše zbog propusta viđenih na utakmicama 13. kola Wwin lige BiH.

Po običaju, N/FSBiH je najrigorozniji prema Sarajevu, koje je kažnjeno sa 7.500 KM zbog pirotehnike na utakmici sa Slogom.

Na drugom mjestu je Željezničar. Plavi će zbog istog prekršaja protiv Veleža platiti 4.000 KM u kasu saveza.

Prvi put od kad je lige da se ovako jedan savez izivljava nad odredjenim klubovima,toliko su jadni da na sve nacine pokusavaju nesto i da ovako nekog smire ili pokore al dzaba.
7500????Pa kakvu smo to pirotehniku imali tad?Ja se ne sjecam uopste bakljade a bio sam na utakmici ovi predstavili kao da smo 7500 baklji ubacili na teren
Napusite se kur.cine Sarajevu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 01 dec 2024, 23:13

01 dec 2024, 22:27
7500????Pa kakvu smo to pirotehniku imali tad?Ja se ne sjecam uopste bakljade a bio sam na utakmici
Kazne za pirotehniku se odredjuju proporcionalno kolicini zapaljene pirotehnike na utakmici.
Ako je Posusje dobilo 2000 KM kaznu, nece valjda isti kaznu dobiti i Sarajevo.

Ako se ne sjecas, nadjes na yt video navijanja ili pogledas slike u galeriji te navijacke grupe. Ja se sjecam da je bila i bakljada i vatromet na utakmici protiv Sloge.

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 01 dec 2024, 23:17

01 dec 2024, 17:12
Beli98 je napisao/la:
01 dec 2024, 16:01
01 dec 2024, 16:00
Zrinski je ubjedljivo najvise guran ove sezone..

Ali se niko ne zali na to. Samo protiv Sarajeva u obje utakmice, protiv nas isto penal cist presuti..
Pazi da ti tvoji ne zamjere. Ipak je vecina njih ok sa sudjenjem.
Ma kakvi moji..

Na pocetku sezone sam pisao da ste za mene vi najbolja ekipa, ali da necete moci drzati ritam. Vi morate odigrati savrsenu sezonu da budete prvi. Jer se protiv ovog ne moze. A nije prvi put da najbolja ekipa ne osvoji prvenstvo iako ima odlicnu sezonu.

Zao mi je sto ove sezone Borac okarakterisan kao jedini i najveci lopov. A Zrinski je puno vise guran, samo nije popularno pljuvati Zrinski. Nekako je normalno da otimaju i njega su promovisali ovi "jedna si jedina" klubovi.

Zrinski je poguran protiv Posusja, Sarajeva x2, Borca, Zelje, jednostavno im se moze.. vjerovatno ce i osvojiti prvenstvo.
Halo seljoberu čaršijski , možeš pisati ovo dvije godine iz dana u dan ali nisu ljudi slijepi ni glupi.Ovo tvoje pisanje da bi skinuo pozornost sa krađa u korist Borca koje se događaju iz kola u kolo je providno i svak ko ima imalo soli u glavi i prati ligu vidi i zna.To što se svaka pa i najmanja sumnjiva situacija za Zrinjski detaljno analizira je zbog onoga sto rade suci za Borac i to se potencira preko botova poput tebe i Arene da kažu eto nije samo Borac.Vico je jako namazan ali nismo ni mi veslo sisali za razliku od nekih poput tebe koji se prodaju za sitnu lovu.I usput ,jedino je Željo stvarno oštećen za penal protiv Zrinjskog ,ostalo je sve nategnuto ,kad sviraju penal za Zrinjski nije trebao biti penal ,dva kola kasnije skoro ista situacija (ponovo komentar Kaljanca) situacija kontra Zrinjskog je trebala biti penal.Čudni kriteriji.Pogledaj preksinoć sa koševa 3-4 situacije ,prekršaji koji se vide sa Trebevica nad igračima Zrinjskog nije svirao ali komentator Arene to ne spominje ni nakon ponovljenih snimka.
A uša papane skini ovo Željino ime sa avatara da se ljudi ne stide takvog bićima.
Volim Mostar pa makar i vaki

Cesc44
Kontakt:

Post Postao/la Cesc44 » 01 dec 2024, 23:40

01 dec 2024, 17:12
Beli98 je napisao/la:
01 dec 2024, 16:01
01 dec 2024, 16:00
Zrinski je ubjedljivo najvise guran ove sezone..

Ali se niko ne zali na to. Samo protiv Sarajeva u obje utakmice, protiv nas isto penal cist presuti..
Pazi da ti tvoji ne zamjere. Ipak je vecina njih ok sa sudjenjem.
Ma kakvi moji..

Na pocetku sezone sam pisao da ste za mene vi najbolja ekipa, ali da necete moci drzati ritam. Vi morate odigrati savrsenu sezonu da budete prvi. Jer se protiv ovog ne moze. A nije prvi put da najbolja ekipa ne osvoji prvenstvo iako ima odlicnu sezonu.

Zao mi je sto ove sezone Borac okarakterisan kao jedini i najveci lopov. A Zrinski je puno vise guran, samo nije popularno pljuvati Zrinski. Nekako je normalno da otimaju i njega su promovisali ovi "jedna si jedina" klubovi.

Zrinski je poguran protiv Posusja, Sarajeva x2, Borca, Zelje, jednostavno im se moze.. vjerovatno ce i osvojiti prvenstvo.
Jel te jos boli 2017, papak jedan :rol:
Sve to sto si nabrojo na kraju pomnozi sa 3 i dobit ces broj poguranaca jednak broju poguranaca za Borac samo u ovoj jednoj utakmici protiv Sloge. Papak jedan.

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 01 dec 2024, 23:53

01 dec 2024, 22:18
Argentina je napisao/la:
01 dec 2024, 19:02
01 dec 2024, 17:28

2021
Interes Sarajeva nije da preuzme kantonalni savez i povali Zelju,zavijemo u crno.Nama je jedini cilj da se zastitimo od lakrdija kakve dozivljavamo u svakom ali SVAKOM kolu ove sezone.Neki klubovi iz RSa su takodjer otvoreno protiv Vice i zbog toga ispastaju.Mucnite glavom ljudi ne prodajite se za pisljivo 4.mjesto.Nije to maksimalan domet Zelje
Dok visoko rangirani ljudi iz vaseg kluba na Skupstinama i nakon Skupstina, pisu pa brisu statuse koji su direkt upuceni Zelji (a nije nikada ostale klubove spomenuo), tesko se moze vjerovati u ovo sto si napisao.

Ja iskreno mislim da je cilj Sarajeva, kao i Zelje da se niko ne zavija u crno, nego da imamo posten Savezni napredak (ali realno imajunoba kluba oraha u dzepovima). Najgore od svega, sadasnji vas predstavnik je pokazao da je njemu cilj da nas zavije u crbo. Nije ni dosao do Saveza, a vec je pokazao sta bi da uradi.
Sta ocekujes da napise Trbic? Napisao je samo istinu nista vise od toga,mada imao je materijala da napise jos mnogo toga tipa da vas svi u kantonu pljuju jer k mrdnuli niste.
Za pocetak da bude dostojan u pisanju, a ne da napise, pa izbrise.

A ako vec pise, onda da napise kako treba sa svim informacijama i argumentima, a ne povrsno i mahalski.

Nije on nivo da predstavlja klub bilo koji, a posebno ne Sarajevo (nije Sarajevo trecerazresni klub, a i da jeste ono je nivo srednje skole sta je uradio), jer osim sto je sebe degradirao, to je uradio i svom klub.

Jasno mi je da su nam standardi pali, ali to je isto kao sto je bruka da su gradonacelnici Sarajeva, Mostara i Banja Luke nekakvi i nekakve Skake, Benjamine, Kordici, Stanivukovic itd, a kad vec nisu, da bar imaju manireni podsjecaju na Bluma, Joleta Musu, Sucica itd. Tako i predstavnici klubova, ali eto spustamo se na nivo da je neki Trbic ok i da mu je ok ponasanje.

Iako je moj rival, to nije nivo Sarajeva, pa neka misli ko sta god hoce. To je sramota.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 02 dec 2024, 00:01

Suvorov je napisao/la:
01 dec 2024, 23:13
7500????Pa kakvu smo to pirotehniku imali tad?Ja se ne sjecam uopste bakljade a bio sam na utakmici
Kazne za pirotehniku se odredjuju proporcionalno kolicini zapaljene pirotehnike na utakmici.
Ako je Posusje dobilo 2000 KM kaznu, nece valjda isti kaznu dobiti i Sarajevo.

Ako se ne sjecas, nadjes na yt video navijanja ili pogledas slike u galeriji te navijacke grupe. Ja se sjecam da je bila i bakljada i vatromet na utakmici protiv Sloge.
Evo i mediji pisu prema kome su najrigorozniji i to je vec ocito postalo. Ovolike kazne neki klubovi ne playe i kad naprave 3 puta vecu bakljadu,primjer je u Trebinju kad smo 50 hiljada i vise platili za nesto sto su Skripari zapalili al polako i ovom genocidu ce doci kraj.

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 02 dec 2024, 08:29

Reprezentativna stanka, a nakon toga i odgođena utakmica protiv Radnika, nije poremetila Zrinjski koji je trijumfom u derbiju protiv Sarajeva (1:0) podebljao klupski rekord produživši prvenstveni niz bez poraza na 25 utakmica.

Plemići su posljednji poraz u WWin ligi BiH, ujedno i jedini u 2024. godini, podsjetimo, upisali 10. ožujka na domaćem terenu protiv Borca (0:1) nakon čega su nanizali 25 utakmice bez poraza – 23 pobjede i dva remija.

Zrinjski sada samo jedna utakmica dijeli od rekorda Željezničara (26) iz sezone 2011./2012., a priliku za izjednačavanje tog podviga Mario Ivanković i njegovi igrači imat će već u utorak kada ih čeka gostovanje kod Posušja.

Bit će to sedma gostujuća utakmica Zrinjskog ove sezone, a u prvih šest upisali su isto toliko pobjeda, što je još jedan rekord koji Plemići podebljavaju iz kolo u kolo, budući da je do ove sezone najduži gostujući niz na start sezone bio tri trijumfa.

Kada su gostujuće utakmice u pitanju, Zrinjski je trenutačno na jedanaest pobjeda u nizu, što je, naravno, još jedan rekord u WWin ligi BiH.

Zanimljivo, a uopće ne igraju nešto lepršavo i dobro. Izuzetak zadnja utakmica sa FKS. :bow:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 02 dec 2024, 09:36

Srceeee za Vicuuuu!!!!

jointunija
Kontakt:

Post Postao/la jointunija » 02 dec 2024, 10:20

GoskGabela je napisao/la:
02 dec 2024, 08:29
Reprezentativna stanka, a nakon toga i odgođena utakmica protiv Radnika, nije poremetila Zrinjski koji je trijumfom u derbiju protiv Sarajeva (1:0) podebljao klupski rekord produživši prvenstveni niz bez poraza na 25 utakmica.

Plemići su posljednji poraz u WWin ligi BiH, ujedno i jedini u 2024. godini, podsjetimo, upisali 10. ožujka na domaćem terenu protiv Borca (0:1) nakon čega su nanizali 25 utakmice bez poraza – 23 pobjede i dva remija.

Zrinjski sada samo jedna utakmica dijeli od rekorda Željezničara (26) iz sezone 2011./2012., a priliku za izjednačavanje tog podviga Mario Ivanković i njegovi igrači imat će već u utorak kada ih čeka gostovanje kod Posušja.

Bit će to sedma gostujuća utakmica Zrinjskog ove sezone, a u prvih šest upisali su isto toliko pobjeda, što je još jedan rekord koji Plemići podebljavaju iz kolo u kolo, budući da je do ove sezone najduži gostujući niz na start sezone bio tri trijumfa.

Kada su gostujuće utakmice u pitanju, Zrinjski je trenutačno na jedanaest pobjeda u nizu, što je, naravno, još jedan rekord u WWin ligi BiH.

Zanimljivo, a uopće ne igraju nešto lepršavo i dobro. Izuzetak zadnja utakmica sa FKS. :bow:
Od kad se niz računa od prošle sezone?
Željo je imao taj niz u toku sezone :!:
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 02 dec 2024, 11:31

01 dec 2024, 22:22

7500????Pa kakvu smo to pirotehniku imali tad?Ja se ne sjecam uopste bakljade a bio sam na utakmici ovi predstavili kao da smo 7500 baklji ubacili na teren
Napusite se kur.cine Sarajevu
Bilo nas je protiv Sloge otprilike kao i protiv Zrinjskog na sjeveru. Bilo je i pirotehnike i parola protiv disciplinskih kazni. Mozda zato.
Ali opet je puno. Mogla je biti kazna kao kod Zeljeznicara npr 4000

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 02 dec 2024, 12:31

Pitari vec sad poceli kukati za sutrasnje sudije... Da im das da biraju sudije, oni bi opet rekli da su osteceni :crazy:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 02 dec 2024, 12:33

19vendetta87 je napisao/la:
02 dec 2024, 12:31
Pitari vec sad poceli kukati za sutrasnje sudije... Da im das da biraju sudije, oni bi opet rekli da su osteceni :crazy:
Svako kolo tako. Ne valja niko, svi ih kradu. Sizopitari.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 02 dec 2024, 12:34

Zna li se koga su zatefterili skauti velikih europskih klubova u petak na derbiju?! Najavio je ovaj portal da će ih mnogo doći....

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 02 dec 2024, 12:38

Celika sigurno nisu, mali je najgori projekat kojeg je Sarajevo izbacilo unazad par godina a guraju ga po svaku cijenu. Samo cekam da mu Zuka jos zakuca vrijednost na TM.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 02 dec 2024, 12:41

Eno negdje na prethodnim strancima kolega Argentina pomenu da smo najoštećenija ekipa ove sezone.
Onda je valjda nekako i kukanje osnovano.
Mada, ne mislim ni sam da ima neke svrhe.
Kukao ti ili ne kukao, ono će biti kako je namjereno.
Nemaš nikakav uticaj i onda ti se ni ne prima.
Džabe krečiš.
Koševo Zapad

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 02 dec 2024, 12:47

Shategabri je napisao/la:
02 dec 2024, 12:41
Eno negdje na prethodnim strancima kolega Argentina pomenu da smo najoštećenija ekipa ove sezone.
Onda je valjda nekako i kukanje osnovano.
Mada, ne mislim ni sam da ima neke svrhe.
Kukao ti ili ne kukao, ono će biti kako je namjereno.
Nemaš nikakav uticaj i onda ti se ni ne prima.
Džabe krečiš.
Ja bih samo da dodam - niko od nas ne "kuka" kako to ovdje pokušava da se predstavi.

Ako ukazuješ na neregularnosti koje su se dešavale u 15 odigranih kola (ne samo kontra Sarajeva), bezobrazno je da kažeš "samo kukaju, samo kmeće, samo plaču".

Vidjet' ćemo da li će da kmeče, plaču i kukaju kad (i ako) ih zakinu protiv Sloge? :crazy:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 02 dec 2024, 12:50

Onaj iritantni komentator sa Arene i sudac Njegomirović su bili u 5 deka u natezanju za Sarajevo u petak...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.