Prva ruk.liga-FBiH-J/S;Liga RS
Re: Prva ruk.liga-FBiH-J/S;Liga RS
Nedovoljna pobjeda Veleža a sudijski par da je imao m..da prekinuo bi utakmicu.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Prvo utakmica je kasnila,prekida je bilo mnogo,jel znas zbog čega?
Pratio sam u isto vrijeme košarku pa mi nije jasno ,očekivale su se tenzije ali ono je bilo previse.
Ne znam sta ce biti do revansa,ali -1 Zrinjskog je dobar rezultat za njih,teško Velez moze nesto drastično promjeniti.
Prvo poluvrijeme je pokazalo slabosti Veleža
Veležu fali širine ali ne kvantitetom već kvalitetom,ako se dodatno ne pojačaju teško da će neokrznuto proći sva gostovanja a pogotovo ne pod Bijelim brijegomAmirutah1988 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 13:34Prvo utakmica je kasnila,prekida je bilo mnogo,jel znas zbog čega?
Pratio sam u isto vrijeme košarku pa mi nije jasno ,očekivale su se tenzije ali ono je bilo previse.
Ne znam sta ce biti do revansa,ali -1 Zrinjskog je dobar rezultat za njih,teško Velez moze nesto drastično promjeniti.
-
- Kontakt:
Ma nece biti problem nijedno drugo gostovanje osim protiv Zrinjskog,pojačali se ili ne.terra je napisao/la: ↑25 nov 2024, 14:08Veležu fali širine ali ne kvantitetom već kvalitetom,ako se dodatno ne pojačaju teško da će neokrznuto proći sva gostovanja a pogotovo ne pod Bijelim brijegomAmirutah1988 je napisao/la: ↑25 nov 2024, 13:34Prvo utakmica je kasnila,prekida je bilo mnogo,jel znas zbog čega?
-
- Kontakt:
Prognoza za sljedeće kolo:
Jajce - Cepelin
Iskra - Borac Travnik
Sana 7 - Kakanj
Bosna Visoko - Žepče
Čelik - Gradačac
Donji Vakuf - Krajina
Moja prognoza:
X2
1
1
1
2
1
Hvala @Amirutah1988, nisam primjetio, nadam se da nije problem tamo
Jajce - Cepelin
Iskra - Borac Travnik
Sana 7 - Kakanj
Bosna Visoko - Žepče
Čelik - Gradačac
Donji Vakuf - Krajina
Moja prognoza:
X2
1
1
1
2
1
Hvala @Amirutah1988, nisam primjetio, nadam se da nije problem tamo

-
- Kontakt:
Ma u redu je,ovako nešto bih i ja prognoziraogattuso1919 je napisao/la: ↑27 nov 2024, 19:42Prognoza za sljedeće kolo:
Jajce - Cepelin
Iskra - Borac Travnik
Sana 7 - Kakanj
Bosna Visoko - Žepče
Čelik - Gradačac
Donji Vakuf - Krajina
Moja prognoza:
X2
1
1
1
2
1
Hvala @Amirutah1988, nisam primjetio, nadam se da nije problem tamo![]()

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bruka Čelika,12:44 poraz u Zenici od Gradačca.
Sramotan poraz
Sramotan poraz
-
- Kontakt:
Visoko razmontiralo Zepce. 9 razlike za potvrdu kvalitete.
Cepelin do zadnje 3 min imali 3 razlike protiv Jajca i ubile ih sudije. Zalosno sto mladoj i kvalitetnoj djeci ubiju volju za rukometom. Jajce nije povelo do tad i pobjede 1 razlike. Fer ekipa i sve, ali sudije su im donijele pobjedu
Cepelin do zadnje 3 min imali 3 razlike protiv Jajca i ubile ih sudije. Zalosno sto mladoj i kvalitetnoj djeci ubiju volju za rukometom. Jajce nije povelo do tad i pobjede 1 razlike. Fer ekipa i sve, ali sudije su im donijele pobjedu
-
- Kontakt:
Nije mi bilo tesko da pronadjem video utakmice(prenos je bio kritican),gledao sam pri rezultatu 30-32 za Cepelin.gattuso1919 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 22:59Visoko razmontiralo Zepce. 9 razlike za potvrdu kvalitete.
Ovako sam ja zaključio:
U momentu dok je bio ovaj rezultat Cepelin je izgubio 2 lopte i jedno probijanje.
Sudije su oduzele loptu RK Jajce zbog probijanja pravilna odluka.
Sedmerac za Jajce pravilna odluka.
Gdje su "možda sudije" pogrijesile i gdje možda bilo probijanja pri rezultatu 33:32.

-
- Kontakt:
Slazem se sto se tice prenosa. Mene je glava zabolila dok sam gledao utakmicu, katastrofa…Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 18:10Nije mi bilo tesko da pronadjem video utakmice(prenos je bio kritican),gledao sam pri rezultatu 30-32 za Cepelin.gattuso1919 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 22:59Visoko razmontiralo Zepce. 9 razlike za potvrdu kvalitete.
Ovako sam ja zaključio:
U momentu dok je bio ovaj rezultat Cepelin je izgubio 2 lopte i jedno probijanje.
Gdje su "možda sudije" pogrijesile i gdje možda bilo probijanja pri rezultatu 33:32.
Meni za ovo sto sam vidio jedno 5 minuta prenosa i sami kraj utakmice djelovalo da je Cepelin sam sebe pobjedio i da su jednostavno sami dozvolili da Jajce preokrene
Slozio bih se jednim dijelom s tobom. Tokom cijele utakmice je Cepelin vodio i uvijek je bio na 2-3 razlike. Kad god je napad bio za 4 razlike, odmah za Cepelin 2 minute. Nikako im nisu dopustili da se odvoje. Pogledaj drugo poluvrijeme kompletno. Sudjeno je duplo vodjenje zadnje 2 min igracu Cepelina, jer je vodio loptu jednom rukom haha. Lopta pogadja lijevog beka Jajca u nogu (u zglob noge, ne iznad koljena), on uzima loptu s poda i uskace u 6m i daje gol (na snimku se cisto vidi). Desni bek Jajca je na finti uvijek pravio 5-6 koraka.
Sumnjivo mi je da isti sudijski par osteti Cepelin protiv Kaknja, a i protiv Jajca. Nemam nikakvu preveliku povezanost sa ekipom, vec su mi dragi jer su svi momci 16-17 godina koji su stvarno talentovani i zao mi je sto im se oduzimaju zasluzene pobjede. Koliko sam skontao na lajvu, jedina ekipa sa navijacima u gostima. Respekt za ovaj klub
-
- Kontakt:
Probijanje,sedmerac i jednu izgubljenu loptu Cepelina ne možes reci da nije bilo,ono sto sam vidio je 100%tako.gattuso1919 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 18:54Slazem se sto se tice prenosa. Mene je glava zabolila dok sam gledao utakmicu, katastrofa…Amirutah1988 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 18:10Nije mi bilo tesko da pronadjem video utakmice(prenos je bio kritican),gledao sam pri rezultatu 30-32 za Cepelin.gattuso1919 je napisao/la: ↑30 nov 2024, 22:59Visoko razmontiralo Zepce. 9 razlike za potvrdu kvalitete.
Ovako sam ja zaključio:
Meni za ovo sto sam vidio jedno 5 minuta prenosa i sami kraj utakmice djelovalo da je Cepelin sam sebe pobjedio i da su jednostavno sami dozvolili da Jajce preokrene
Slozio bih se jednim dijelom s tobom. Tokom cijele utakmice je Cepelin vodio i uvijek je bio na 2-3 razlike. Kad god je napad bio za 4 razlike, odmah za Cepelin 2 minute. Nikako im nisu dopustili da se odvoje. Pogledaj drugo poluvrijeme kompletno. Sudjeno je duplo vodjenje zadnje 2 min igracu Cepelina, jer je vodio loptu jednom rukom haha. Lopta pogadja lijevog beka Jajca u nogu (u zglob noge, ne iznad koljena), on uzima loptu s poda i uskace u 6m i daje gol (na snimku se cisto vidi). Desni bek Jajca je na finti uvijek pravio 5-6 koraka.
Sumnjivo mi je da isti sudijski par osteti Cepelin protiv Kaknja, a i protiv Jajca. Nemam nikakvu preveliku povezanost sa ekipom, vec su mi dragi jer su svi momci 16-17 godina koji su stvarno talentovani i zao mi je sto im se oduzimaju zasluzene pobjede. Koliko sam skontao na lajvu, jedina ekipa sa navijacima u gostima. Respekt za ovaj klub
Identicno probijanje je sudjeno i klubu Jajce,ali je odmah u tom napadu(nije proslo 10 sekundi )Cepelin je izgubio loptu.
Meni je Cepelin traljavo odigrao završnicu,neke vece greske u zavrsnici nisam vidio od strane sudija
-
- Kontakt:
Sad u srijedu u 19 sati je derbi, zaostalo kolo Gradačac - Iskra. Sreća pa radim prvu smjenu, odmoriti malo i uživati u rukometu. Favoriziram Gradačac, ali biće im teško.
U Prvoj ligi RS Derventa je jesenji šampion, Gradiška uzela bodove Bijeljini i tako Derventa pobjegla na 3 boda kolo prije kraja polusezone
U Prvoj ligi RS Derventa je jesenji šampion, Gradiška uzela bodove Bijeljini i tako Derventa pobjegla na 3 boda kolo prije kraja polusezone
-
- Kontakt:
Derventa je 90%učesnik u novoj sezoni PL.
Ako pobjede Kozaru,mogu cak sebi dozvoliti i pooraz od Bijeljine u drugom dijelu prvenstva da budu prvi.
Sto se tice Federalne Sjever,i taj pomenuti duel Gradačac-Iskra,sigurno nece imati problema Gradacac u toj utakmici.
U Bugojnu i duelu Bosna-Gradacac u Visokom riješit ce se pobjednik Fed.lige Sjever.
Jug,Zrinjski mi djeluje nažalost dosta bolji i zreliji u odnosu na Velež
Ako pobjede Kozaru,mogu cak sebi dozvoliti i pooraz od Bijeljine u drugom dijelu prvenstva da budu prvi.
Sto se tice Federalne Sjever,i taj pomenuti duel Gradačac-Iskra,sigurno nece imati problema Gradacac u toj utakmici.
U Bugojnu i duelu Bosna-Gradacac u Visokom riješit ce se pobjednik Fed.lige Sjever.
Jug,Zrinjski mi djeluje nažalost dosta bolji i zreliji u odnosu na Velež
-
- Kontakt:
Velež jedva prošao Livno, bit će još nagazni mina za njih. Bez dva prava pojačanja bez šanse za PL
-
- Kontakt:
Nedostajalo je par standardnih igrača,s obzirom na kvalitet F.lige Jug,ne postoji ekioa koja može parirati Velezu i Zrinjski.
Eventualna pojačanja do duela sa Zrinjskim u Mostaru,bilo bi poželjno,ali ja ne vjerujem da Velez u toj utakmici može učiniti nešto vise od poraza koji ce sigurno biti izraženiji nego sto je bila njihova domaca pobjeda od samo +1 nad ekipom Zrinjski
- sagitarius
- Kontakt:
A sta si ti ocekivao?Ovima budzet preko 250k KM a Celik se tek oporavlja od „gasenja“Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:11Bruka Čelika,12:44 poraz u Zenici od Gradačca.
Sramotan poraz
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
kakvih 250000 bola, da je toliko igrali bi ligu prvakasagitarius je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:58A sta si ti ocekivao?Ovima budzet preko 250k KM a Celik se tek oporavlja od „gasenja“Amirutah1988 je napisao/la: ↑29 nov 2024, 19:11Bruka Čelika,12:44 poraz u Zenici od Gradačca.
Sramotan poraz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.