svrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:48Sloga Meridian - Željezničar
Glavni sudija: Josip Martinović (Čapljina)
Prvi pomoćnik: Jure Musa (Čitluk)
Drugi pomoćnik: Hasan Nanić (Bužim)
Četvrti sudija: Elvedin Topuzović (Tuzla)
VAR: Mateo Musa (Čitluk)
AVAR: Dragan Kesić (Gradiška)
Jojjj ovaj ćelo nam je prošlu sudio na Grbavici protiv Sloge
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Posto mi nismo posteni daj Boze da nam svaku sude kao vama sad ili prije Vice,penale na centru da nam sviraju,da vam kartoniraju igraca koji uopste nije imao kontakt kad je bio penal slucaj Mujakic itdtutankamon1905 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:01Te "sitnice" nisu bitne, pogotovo u derbiju. Jos samo treba da padne u vodu prica da je Sarajevo jedini posten klub u nasoj ligiCesc44 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 13:56
1. Jakovljevic cisto osvaja duel, Sarajevo dobiva prekid u opasnoj zoni.2. Povlacenje s ledja Mulahusejnovica, dosta intenzivno, nije sviran faul i zuti karton za Soldu3. U skok igri Topic dobiva lakat u glavu.
4. Keremeh simulira za jedenasterac, trebo dobit zuti i kasnje crveni karton.
Piši propalo. On je sudija Sloge Doboj. Dovoljno je vidjeti koje utakmice je svirao Slogi i vidjeti kako je sudio te utakmice i svima Vam je sve jasno. Svaki klub ima nekog “svog” sudiju, Martinović je Slogin.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:48Sloga Meridian - Željezničar
![]()
Zadnja izmjena: Cwirek, dana/u 02 dec 2024, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
Keremehov penal moze samo biti primjer sudijama za sta se ne svira penal i naravno zuti karton za simuliranje.guadalupe je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:05Ovo prvo sto ti je kolega stavio je cist faul bio, nek postavi snimak a ne sliku, Keremehovo je vise penal a ne zuti, a ove dvije situacije nemam ni pojma kad su bile, eto toliko su uticale na utakmicu, jel sviran ovo faul laktom ili sta je htio kolega da ti kaze ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:01Te "sitnice" nisu bitne, pogotovo u derbiju. Jos samo treba da padne u vodu prica da je Sarajevo jedini posten klub u nasoj ligiCesc44 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 13:56
1. Jakovljevic cisto osvaja duel, Sarajevo dobiva prekid u opasnoj zoni.2. Povlacenje s ledja Mulahusejnovica, dosta intenzivno, nije sviran faul i zuti karton za Soldu3. U skok igri Topic dobiva lakat u glavu.
4. Keremeh simulira za jedenasterac, trebo dobit zuti i kasnje crveni karton.
Cwirek je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:54Piši propalo. On je sudija Sloge Doboj. Dovoljno je vidjeti koje utakmice je svirao Slogi i vidjeti kako je sudio te utakmice i svima Vam je sve jasno. Svaki klub ima nekog “svog” sudiju, Martinović je Slogin.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:48Sloga Meridian - Željezničar
![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Zar nismo vratili prošli put? Bar se pisalo da će nas mlatnuti na Grbavici.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Shategabri
- Kontakt:
Više im treba ove sezone.
Vama je svakako top 4 zagarantovan.
Doduše, porasli su apetiti nakon serije pobjeda. Vidjećemo.
Koševo Zapad
Izvini Saleme Prolicu, upravu si.Tempero je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:55Keremehov penal moze samo biti primjer sudijama za sta se ne svira penal i naravno zuti karton za simuliranje.guadalupe je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:05Ovo prvo sto ti je kolega stavio je cist faul bio, nek postavi snimak a ne sliku, Keremehovo je vise penal a ne zuti, a ove dvije situacije nemam ni pojma kad su bile, eto toliko su uticale na utakmicu, jel sviran ovo faul laktom ili sta je htio kolega da ti kaze ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:01
Te "sitnice" nisu bitne, pogotovo u derbiju. Jos samo treba da padne u vodu prica da je Sarajevo jedini posten klub u nasoj ligi
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Al kakve su sve teorije imali prosle sezone. Tad su zacementirali nadimak “shizzo”
I jos uvijek ne odustaju

I jos uvijek ne odustaju

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma ja, ovo bold je ključno, ako izgubimo onda smo vratili, ako dobijemo onda ćemo sljedeći put vratiti, Sloga ispada pa im ne treba i slične gluposti, ne znam kako vam ne dosadi.Shategabri je napisao/la: ↑02 dec 2024, 15:06Više im treba ove sezone.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Ne odustaj, utakmica sa Slogom nije bila nastimana i tacka !!!KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 dec 2024, 15:08Al kakve su sve teorije imali prosle sezone. Tad su zacementirali nadimak “shizzo”![]()
I jos uvijek ne odustaju![]()
Malo je sumnjivo da na kladionici koja je i vas generalni sponzor, a i sponzor lige nema samo vase utakmice, cak i sljedece kolo imaju sve tekme na ponudi, sto li nam zeljkana nema.1921boy je napisao/la: ↑02 dec 2024, 15:10Ma ja, ovo bold je ključno, ako izgubimo onda smo vratili, ako dobijemo onda ćemo sljedeći put vratiti, Sloga ispada pa im ne treba i slične gluposti, ne znam kako vam ne dosadi.Shategabri je napisao/la: ↑02 dec 2024, 15:06Više im treba ove sezone.
Kakva su očekivanja?svrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:48Sloga Meridian - Željezničar
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Shategabri
- Kontakt:
Valjda ti je jasno da se zezam. Zato sam i napisao vidjećemo.1921boy je napisao/la: ↑02 dec 2024, 15:10Ma ja, ovo bold je ključno, ako izgubimo onda smo vratili, ako dobijemo onda ćemo sljedeći put vratiti, Sloga ispada pa im ne treba i slične gluposti, ne znam kako vam ne dosadi.Shategabri je napisao/la: ↑02 dec 2024, 15:06Više im treba ove sezone.
Željo u ovom momentu može i treba dobiti Slogu obzirom na sve kad se sabere, od forme, igre, sve je na vašoj strani.
Koševo Zapad
Velikan iz kurto.nove nista ne prepusta slucaju. Ljudi povedu i sudije sa sobom u autobus4. decembar 2024. 18:30
GOŠK - Borac
Glavni sudija: Danijel Perić (Bijeljina)
Prvi pomoćnik: Aleksandar Smiljanić (Laktaši)
Drugi pomoćnik: Goran Ilinčić (Prijedor)
Četvrti sudija: Frano Jelić (Široki Brijeg)

Valjda ce divovi imati jedan korner ako ne budu imali sut sa Radnikom. Ovo jos nisam vidio u fubalu da domacin ima 0 kornera i 0 suteva. Tobe jarabi.
I ono pjeva MI SMO DIVOVI pred svaku utakmicu.
ai kao pravi neke mega transfere u Tursku, pa kakve ti koristi od toga? Jedino Mirvic ima da opere lovu za Tana.
I ono pjeva MI SMO DIVOVI pred svaku utakmicu.

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Trpaj slobodno na 2. Sve i da sudija silji u njihovu korist, ne moze im pomoci, jer mi rutinski s 2-3 gola razlike rjesavamo takve ekipeguadalupe je napisao/la: ↑02 dec 2024, 14:42A zaboravio izvini, jel to to ili ipak da trpamo na 1 ako bude na ponudi uopste ?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Napušiš se MirvićuPredatod je napisao/la: ↑02 dec 2024, 16:11Valjda ce divovi imati jedan korner ako ne budu imali sut sa Radnikom. Ovo jos nisam vidio u fubalu da domacin ima 0 kornera i 0 suteva. Tobe jarabi.
I ono pjeva MI SMO DIVOVI pred svaku utakmicu.ai kao pravi neke mega transfere u Tursku, pa kakve ti koristi od toga? Jedino Mirvic ima da opere lovu za Tana.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Paromlinac, rishovski i 30 gostiju.