Premijer liga BiH - aktuelno
- Shategabri
- Kontakt:
- relativizam
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
vidi na goska kvote kao da igra protiv PSG-a
posusje bi moglo danas iznenaditi ako se dopusti igra
posusje bi moglo danas iznenaditi ako se dopusti igra
- ErosViverosViv
- Kontakt:
SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo, FK Radnik Hadžići, FK Respekt, FK Famos, FK Unis, FK Moščanica, FK Baton, FK Stup, FK Pofalički, NK Jedinstvo Ljubnići, NK Omladinac Doglodi, FK Butmir, FK Saobraćajac, FK Mladost Župča, FK Vratnik, FK Ozren, FK Igman, NK Ilijaš, NK Sašk Napredak, FC Academica te Udruženje sudija i instruktora Kantona Sarajevo", stoji u pomenutom saopštenju.
Znaš kako, ne vidim ti ja neku veliku razliku između Marakane i recimo Bilinog Polja.
Na oba stadiona se moj grad najstrašnije vrijeđao, spominjale Markale, psovala majka "sarajevska", s tim da na Marakani nisu ubili našeg navijača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Red je da se Sloga pogura malo radi onolikih gresaka protiv njih zadnje 2 tekme. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Normalno da ne vidiš, ipak si ti Crnogorac, ne vidiš ti ni put za Grbavicu, možda jednom u pet godina.
Prije svega daj nam neki materijalni dokaz spominjanja Markala s obzirom da ste poznati kao mitomani kojima nije strano montirati snimak kako bi ocrnili nekog. Ako je i bilo i sam znaš da je došlo od pojedinaca za razliku od marakane gdje čitav sjever slavi rodjendan čovjeku koji je odgovoran za genocid nad tvojim narodom.
Naravno, ti ćeš u isti kontekst staviti grad koji je dao na stotine šehida prilikom deblokade našeg voljenog šehera i grad gdje su se bacale ruže na tenkove koji su išli rušiti i ubijati po Bosni, aferim Srbigorac.

13.50 poklon

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- imekorisnicko
- Kontakt:
-
- Kontakt:
danas ima da izginemo na tiketima
Sarajevo i Zrinjski kiksaju....a u nedjelju preuzimamo prvo mjesto

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Šta ima "vidoviti" Tegeltija?
Koliko crvenih očekuješ za igrače GOŠKa, pitam za jarana?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Simpatizer
- Kontakt:
Posto je opsti stav da je Evropa mjerilo onda moze 1 crveni. Odigrali smo od pocetka sezone evropskih utakmica kao vi u posljednjih 5 godina, pa nije red da se umaramo u ligi koju promovisemo na najbolji nacin.
Klasična mitomanija, al ko će s vašim idealima i ratovima protiv režima i partija znamo dobro kako je Džeko otišao i znamo ko vas gura od strankeNoDi80 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 00:23Normalno nigdje nije trenirao prije Zelje, a u Zelji je proveo vise vremena nego u Teplicama, Wolfsburgu i Citiju zajednoMorgen19 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 00:19Šta ste ga napravili, jedva dočekali da ode za pišljivih 50.000 km da isplatite plate, te sezone već bio otpisan lik!NoDi80 je napisao/la: ↑14 nov 2024, 00:14Pa koga ste vi tu napravili?
Kovacevic dosao iz Zeljeznicara BL, Buljubasic iz Slobode, Cimirot iz Leotara
Evo Dzeko je bio 9 godina u Zeljeznicaru i nas uvjeravaju da ga Zeljeznicar nije napravio
U isto vrijeme se dice da su prodali su napravili nekoga
Dal bio 6,7 godina u mladima Liverpoola i Dinama i kao vi ga napravili?
Vase najvece legende kluba nisu ponikli u Sarajevu
Ne moramo nase igrace spominjati evo Salihamidzic
Ma necu ni njeg i to je previse
Pa evo i nize levele jedan Stevanovic je prekuco sve vase igrace u europi, a i u repki
Evo ovaj Kulenovic isto za smijesne pare otisao iz Sloge, a bice bolji nego svi vasi sto ih za milion prodajete
Nije poenta za koliko prodas, jer na cijenu utice mnogo stvari koji nemaju veze sa sutanjem lopte
Poenta je sta prodas i sta ce to biti u buducnosti
Vi samo pricate o nekim trasnferima, a klub vam trosi i ulaze tri puta vise nego sto zaradite
Svaka cast, ali niste u plusu i ta informacija nije nesto ni bitna
- Shategabri
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jedan pise kako je Dzeko Zeljin produkt, drugi da zna kako je OTISAO i da je to mitomanija.
Nestvarno koliko su vecinom potkapacitirani
Nestvarno koliko su vecinom potkapacitirani

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
chily-rz je napisao/la: ↑03 dec 2024, 09:42Prije svega daj nam neki materijalni dokaz spominjanja Markala s obzirom da ste poznati kao mitomani kojima nije strano montirati snimak kako bi ocrnili nekog. Ako je i bilo i sam znaš da je došlo od pojedinaca za razliku od marakane gdje čitav sjever slavi rodjendan čovjeku koji je odgovoran za genocid nad tvojim narodom.
Te priče za djecu možeš prosipati ovoj balavurdiji koja nema pojma i koja nije bila ni rođena kad se sve ovo dešavalo. Meni ne možeš.
Manijacima i Hordama Zla je gostovanje u Zenici bilo teže nego ijedno u ligi, uključujući i ona u manjem entitetu. Taj nivo mržnje nikada nismo doživjeli na nekim drugim terenima. To će posvjedočiti svaki stariji navijač Želje i Sarajeva koji je to bar jednom doživio. Naravno, sve se to dešavalo dok je Čelik bio neki faktor u fudbalu, što na svu sreću nije već duže vrijeme.
Sve je to kulminiralo ubistvom Anera Kasapovića od strane zeničke policije.
Kao što sam napisao iznad, ne postoji nikakva razlika između Marakane i Bilinog polja, na tom stadionu su nas kamenovali, zvali četnicima, dizali tri prsta, spominjali Markale i ostale najstrašnije uvrede koje mogu pasti na pamet samo bolesnom umu.
Materijalni dokazi ne postoje, bar mislim da ne postoje, jer su to bila neka druga vremena, bez pametnih telefona.
Napomena za one mlađe navijače, ovo ispod nije Gradski stadion u Banjoj Luci, nego Bilino Polje,
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A sjetićemo se i nekih pjesmica, recimo ove koju su pjevali na Koševu kad su igrali protiv Sarajeva,
Uz standardni hit sa kraja devedesetih koji se pjevao i na Koševu i na Grbavici,Karadžic je dobar bio, što vas nije sve pobio, mrzim Sarajevo, mrzim Sarajevo. Uvijek si mi mrsko bilo što te nije porušilo, mrzim Sarajevo, mrzim Sarajevo.
Ale, ale, ale, ale, jebbem Markale.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Hajde miran budi bavi se statistikom.Virtu4l je napisao/la: ↑03 dec 2024, 11:16A sjetićemo se i nekih pjesmica, recimo ove koju su pjevali na Koševu kad su igrali protiv Sarajeva,
Uz standardni hit sa kraja devedesetih koji se pjevao i na Koševu i na Grbavici,Karadžic je dobar bio, što vas nije sve pobio, mrzim Sarajevo, mrzim Sarajevo. Uvijek si mi mrsko bilo što te nije porušilo, mrzim Sarajevo, mrzim Sarajevo.
Ale, ale, ale, ale, jebbem Markale.
Ostavi historiju brukas se.
Pa kako je otišao, imaš intervju kad Džeko priča o tome, edukuj se malo uša jedanKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 dec 2024, 11:00Jedan pise kako je Dzeko Zeljin produkt, drugi da zna kako je OTISAO i da je to mitomanija.
Nestvarno koliko su vecinom potkapacitirani![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.