Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sutra igra Zeljeznicar ,pripremite kokice i uzivajte u izvedbi izabranika gospodina Corica!
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Što ponovo tebe ne bi trebalo da zanima, niti znaš kad sam na Grbavici, kad sam bilo gdje, samo lupaš i prozivaš iz samo sebi poznatih razloga. Opsesija, dijagnoza, šta li je.
Trpio sam dovoljno, ignorisao, sad ćeš svaki put dobiti adekvatan odgovor.
Ponavljam, Marakana ne treba da ti smeta, sve to imaš tu ma Bilinom Polju, bar si imao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam ni ja što to tebe zanima politička situacija u državi u kojoj ne živiš u toj mjeri da botuješ za političke partije ovdje. Možda je i to neka dijagnoza i opsesija ili si na platnom spisku, treceg nema.Virtu4l je napisao/la: ↑03 dec 2024, 12:37
Što ponovo tebe ne bi trebalo da zanima, niti znaš kad sam na Grbavici, kad sam bilo gdje, samo lupaš i prozivaš iz samo sebi poznatih razloga. Opsesija, dijagnoza, šta li je.
Ponavljam, Marakana ne treba da ti smeta, sve to imaš tu ma Bilinom Polju, bar si imao.
Kažem ti prozivat ću te sve dok si u fazonu da sve znaš a u suštini pojma nemaš, imaš samo šuplju priču kao elokventni Savo Milošević.
Šta je pisac htio da kaže ? da je Sarajevo ekipa koja u tridesetoj sekundi gubi glavu i pravi čist prekršaj za najstrožiju kaznu !?
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Navijaci Celika su uvijek bili sinonim za mentalitet koji je konstantno pa bar deset godina iza svih al bukvalno u svemu.
Danas se taj mentalitet mozda malo zamaskirao, al daleko od toga da je nestao. Uvijek bili prvi zbog kompleksa prema gradu Sarajevu a pogotovo prema Zelji. Posebno je tragicno sto kad im ne uspije odlazak u Njemacku ili Sloveniju, svi zavrse u Sarajevu, gradu koji ih na kraju hrani i daje im sansu za posao a kojeg toliko ‘mrze’.
Cistokrvni standardni sabanizam
Danas se taj mentalitet mozda malo zamaskirao, al daleko od toga da je nestao. Uvijek bili prvi zbog kompleksa prema gradu Sarajevu a pogotovo prema Zelji. Posebno je tragicno sto kad im ne uspije odlazak u Njemacku ili Sloveniju, svi zavrse u Sarajevu, gradu koji ih na kraju hrani i daje im sansu za posao a kojeg toliko ‘mrze’.

Cistokrvni standardni sabanizam

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 03 dec 2024, 12:57, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Djesi prdulume stara balego

Reci jaranu da ne brine, sve po zaslugama

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Duhovna sirotinja, mentalna sirotinja, kompleksi, kako drugačije opisati likove koji se preruše u drotove da bi oteli krpu grupe koja im nije zanimljiva
Za tristo milja se prodali Vici, ovaj Virtual priču imao kako treba stegnuti Colpu i ekipu jer je to put do promjene u vrhu saveza sad šuti dok mu klub čuva leđa istok tom Vidi i podanicima. Ne samo on nego kompletna Grbavica, cvijećem dočekuju Vicine prvake i stvarno misle da su ljudi toliko slijepi ovdje da ne mogu provaliti da su se prodali i to za male pare.

Za tristo milja se prodali Vici, ovaj Virtual priču imao kako treba stegnuti Colpu i ekipu jer je to put do promjene u vrhu saveza sad šuti dok mu klub čuva leđa istok tom Vidi i podanicima. Ne samo on nego kompletna Grbavica, cvijećem dočekuju Vicine prvake i stvarno misle da su ljudi toliko slijepi ovdje da ne mogu provaliti da su se prodali i to za male pare.
Samo pazi kakve ti gluposti mlatiš i insinuiraš. Čuj zašto me zanima politička situacija u mojoj državi, gdje su mi apsolutno svi.
Valjda shvataš šta mlatiš? Ako ne shvataš, malo sam te precijenio.
Zamisli da nekoga u za tebe nebitnoj diskusiji prozivaš jer je išao da gleda neke velikane evropskog fudbala? To je ozbiljan poremećaj.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- feniksptica
- Kontakt:
Mi ti Virto vise nismo dobri a ??? Pa s Zenicanima moraš??
Ja sam s BH Legion prije stvarno puno obišao a iedini put kad smo bili na ivici tuče kad su neki idioti (Robijaši ) napali nas i udarili reket za ulazak na njihovu tribinu u zamjenu za besplatne karte.
Stvarno su ljudi idioti neviđeni.
Da se ne prica da ih jedino pali dolazak FK Sarajevo i Željezničara i da samo tad pune stadion. Protiv Borca il Zrinje bi izveli drugi sastav ako treba samo da odmore igrace za te dvije utakmice. Možda su i zaslužili sve sto im se dešava.
Ja sam s BH Legion prije stvarno puno obišao a iedini put kad smo bili na ivici tuče kad su neki idioti (Robijaši ) napali nas i udarili reket za ulazak na njihovu tribinu u zamjenu za besplatne karte.
Stvarno su ljudi idioti neviđeni.
Da se ne prica da ih jedino pali dolazak FK Sarajevo i Željezničara i da samo tad pune stadion. Protiv Borca il Zrinje bi izveli drugi sastav ako treba samo da odmore igrace za te dvije utakmice. Možda su i zaslužili sve sto im se dešava.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ozbiljan poremećaj je Bilino i Marakanu svesti na isti nivo ali eto uspjelo ti je. Jedno je zanimati se za političku situaciju a drugo je botovati za određenu političku opciju.
Kažem ti sve znaš osim šta vam je Vico tražio za onih tristo milja, podaništvo, sluganstvo i šutnju ? Jestel na to pristali, gdje pritisak na klub da se zauzme za sebe ili će to Colpa biti ?
Sve znaš ali o svom klubu izgleda najmanje.
Kažem ti sve znaš osim šta vam je Vico tražio za onih tristo milja, podaništvo, sluganstvo i šutnju ? Jestel na to pristali, gdje pritisak na klub da se zauzme za sebe ili će to Colpa biti ?
Sve znaš ali o svom klubu izgleda najmanje.
Pridruži se kolegi RedBlue pa se sagni Pendulumu, vnoGo četničko.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Jest zahladnilo. Penal za borac.
- feniksptica
- Kontakt:
Kako znas da je Borac sakupio dovoljno bodova za ranije postavljenje ciljeve ?
Sudi Irfan u BL
Sudi Irfan u BL
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- relativizam
- Kontakt:
ko o cemu virto o marakani ,ajde ba,iscilaj ga kao 90% ljudi ovdje.Kad nema sta pisati on okrene da se neko upali da se nabije postovachily-rz je napisao/la: ↑03 dec 2024, 12:51Ne znam ni ja što to tebe zanima politička situacija u državi u kojoj ne živiš u toj mjeri da botuješ za političke partije ovdje. Možda je i to neka dijagnoza i opsesija ili si na platnom spisku, treceg nema.Virtu4l je napisao/la: ↑03 dec 2024, 12:37
Kažem ti prozivat ću te sve dok si u fazonu da sve znaš a u suštini pojma nemaš, imaš samo šuplju priču kao elokventni Savo Milošević.
Zadnja izmjena: relativizam, dana/u 03 dec 2024, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ahahahaha vrhfeniksptica je napisao/la: ↑03 dec 2024, 13:24Kako znas da je Borac sakupio dovoljno bodova za ranije postavljenje ciljeve ?
Sudi Irfan u BL
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- ErosViverosViv
- Kontakt:
tanko danas virto, postovi na kapaljku, jedva ce dnevnica biti.
Čekaj da počne Sarajevo, tu je norma danas.ErosViverosViv je napisao/la: ↑03 dec 2024, 13:49tanko danas virto, postovi na kapaljku, jedva ce dnevnica biti.
Nece bit al jabeera u Doboju? Gotov transfer u Al Nassr?
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ne gledam Igman, je li bio penal?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Morpheus, ristagrad i 25 gostiju.