Halali

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Halali
Realno da, ali je bilo lijepo mastati o upgrade-u na toj desnoj strani (povratak Hakimija npr.)
Po meni mu je Inter najbolja opcija jer sigurno neće biti starter ni u jednom top klubu, a Inter jedini igra s dva napadača. Inzaghi bi sigurno više rotirao da ima širinu u napadu.Tritolone je napisao/la: ↑28 nov 2024, 22:47Mislim da ce David u Barcelonu, trazit ce ogromnu placu i kod nas moze doci jedino ako prodaju Lautara ili Thurama, mislim da on nece da bude opcija klupe, a to ce realno biti ako ne prodamo jednog od ova dva, po meni je on losiji napadac od obojice, ja bi volio kad bi vratili Pia Eposita kao opciju u napad, igra dobro u serie b, vidim da je i fizicki napredovao, djeluje kao old school tal. devetka.
Mora se raspored uzeti u obzir.Tritolone je napisao/la: ↑07 jan 2025, 11:47Bome zabrinjavaju ove sitne ozljede koje se desavaju cijelu sezonu. Hakanu je ovo vec treca ozljeda ove sezone ako se ne varam, De Vrij je ozljeđen drugi put, po par utakmica su propustili redom Augusto, Zielinski, Acerbi, Pavard, Buchanon i sad Thuram, imas osjecaj kao da smo svega par utakmica imali cijelu ekipu na okupu, a sad jos ide i period di u mjesec dana igramo svaka 3 dana, ukupno 10 utakmica, 5 vise od Napolia recimo, ako se to izgura bez nekih problema onda mozemo pricati o scudettu. Conteov Inter je upravo u tom periodu napravio onu razliku, ja vjerujem da ce i Napoli biti puno uvjerljiviji.
Taremi je bio solidan, ali da smo sinoć imali Thurama ili bilo kakvog brzog napadača lagano bi riješili utakmicu.Biscione je napisao/la: ↑07 jan 2025, 12:00Svakog možemo nekako zamijenit, i sinoć Taremi odlično zamijenio Thurama ali Hakana nema ko. Mora se dovest zamjena adekvatna i tu ili barem da ga mijenja Zielinski a ne Asllani. Nadam se da će Inzaghi izvuć neke pouke iz ovog pa da ne usere neke važnije utakmice koje nam slijede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.