Dosadan si sa ovim dječijim postovima...amell 2 je napisao/la:gdje ste njemci![]()
![]()
potplatili ste scahalke da se osveti za vas
![]()
![]()
ponovo vam slijedi razocarenje,bit ce na veltins areni MLAČENJE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
decko je jos uvjek u soku , nemoj mu zamjeritiSaurman je napisao/la:Dosadan si sa ovim dječijim postovima...amell 2 je napisao/la:gdje ste njemci![]()
![]()
potplatili ste scahalke da se osveti za vas
![]()
![]()
ponovo vam slijedi razocarenje,bit ce na veltins areni MLAČENJE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo za crveno-bijele

Malo podrške pred bavarski derbi
Zadnji put smo ih pobijedili u gostima 2005.

Malo podrške pred bavarski derbi
Zadnji put smo ih pobijedili u gostima 2005.
Sent from my Philips Smart TV.
Coentrao: Prestanite me zvati! Volim Benficu i ostajem ovde
NITI minhenski Bayern, niti bilo koji drugi klub, barem tako kaže Fabio Coentrao, neće ovog ljeta u svoje redove moći pridobiti 23-godišnjega lijevoga braniča Benfice i portugalske reprezentacije.
"Ne želim da me itko kontaktira, ne želim da me itko zove na telefon. Prestat ću se javljati. Strašno me nervira što stalno iznova moram ponavljati da želim ostati u Benfici", rekao je plavokosi bek koji igra poput krila u izjavi za portugalski dnevnik Bolu.
"Koncentriran sam stotinu posto na Benficu, s kojom imam ugovor do ljeta 2016. godine. Volim Benficu i sretan sam u Lisabonu."
"Ne želim ići jer bi to, uostalom, bilo nekorektno prema klubu koji mi je strahovito puno pomogao. Moram biti zahvalan na tome", zaključio je Coentrao, koji je osobito zanimljiv minhenskom Bayernu za poziciju lijevoga bočnog braniča, na kojoj se Danijel Pranjić u dvjema proteklim godinama nije uspio nametnuti.
Coentrao je bio iznimno raspoložen u 4:1 pobjedi Benfice nad PSV Eindhovenom u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Europa lige igranoj u četvrtak na Stadionu svjetlosti u Lisabonu. Priredio je oba prva gola domaće momčadi, Argentincima Aimaru i Salviju.
NITI minhenski Bayern, niti bilo koji drugi klub, barem tako kaže Fabio Coentrao, neće ovog ljeta u svoje redove moći pridobiti 23-godišnjega lijevoga braniča Benfice i portugalske reprezentacije.
"Ne želim da me itko kontaktira, ne želim da me itko zove na telefon. Prestat ću se javljati. Strašno me nervira što stalno iznova moram ponavljati da želim ostati u Benfici", rekao je plavokosi bek koji igra poput krila u izjavi za portugalski dnevnik Bolu.
"Koncentriran sam stotinu posto na Benficu, s kojom imam ugovor do ljeta 2016. godine. Volim Benficu i sretan sam u Lisabonu."
"Ne želim ići jer bi to, uostalom, bilo nekorektno prema klubu koji mi je strahovito puno pomogao. Moram biti zahvalan na tome", zaključio je Coentrao, koji je osobito zanimljiv minhenskom Bayernu za poziciju lijevoga bočnog braniča, na kojoj se Danijel Pranjić u dvjema proteklim godinama nije uspio nametnuti.
Coentrao je bio iznimno raspoložen u 4:1 pobjedi Benfice nad PSV Eindhovenom u prvoj četvrtfinalnoj utakmici Europa lige igranoj u četvrtak na Stadionu svjetlosti u Lisabonu. Priredio je oba prva gola domaće momčadi, Argentincima Aimaru i Salviju.
...što je više lome to je volim jače...
- moustapha
- Kontakt:
Imal' izvora?
EDIT:
Nasao sam. A BOLA
Vidjecemo sta ce biti. Moram priznati da sam se malo razocaro ovom izjavom, jer me sinoc odusevio u utakmici protiv PSV-a. Stice se utisak da ce izrasti u paklenog igraca.
EDIT:
Nasao sam. A BOLA
Vidjecemo sta ce biti. Moram priznati da sam se malo razocaro ovom izjavom, jer me sinoc odusevio u utakmici protiv PSV-a. Stice se utisak da ce izrasti u paklenog igraca.
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ova izjava je stara vec nekoliko dana.
Rijetko ko bi na sva zvona pricao da zeli preci u neki drugi klub, ne bi to bilo fer prema sadasnjem klubu.
A iako je stvarno istina da zeli ostati, to je vec jegova stvar, jer je ocigledno prezadovoljan uslovima i ne zeli dalje napredovati.
Rijetko ko bi na sva zvona pricao da zeli preci u neki drugi klub, ne bi to bilo fer prema sadasnjem klubu.
A iako je stvarno istina da zeli ostati, to je vec jegova stvar, jer je ocigledno prezadovoljan uslovima i ne zeli dalje napredovati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
ovu izjavu sam danas vidio u njemackim medijima i ne vjerujem da je stara....coentrao je navodno ovo izjavio, ali ako je taj portugalac toliko se drznuo da ovako nesto izjavi ja ga onda ne bi ni doveo u bayern....zna se da bayern ucini sve da dovede igrace koji pokazu interes za bayernom a ne ovakve drznike...al kazem ako je zaista izjavio jer portugalci sad mozda igraju prljavu igru i zele upropastit ovaj transfer ili coentrao zeli dici sebi cijenu
a vidal mislim da je ipak blize bayernu nego sto bilo ko misli, ponovio je kako mu je heynckes najdrazi trener kojeg je imao...tu postaje vruce...al treba pricekat
a vidal mislim da je ipak blize bayernu nego sto bilo ko misli, ponovio je kako mu je heynckes najdrazi trener kojeg je imao...tu postaje vruce...al treba pricekat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anton 1983
- Kontakt:
Opet znam nekaj kaj vi neznate al vam to neću TU REČ! 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- moustapha
- Kontakt:
Ti si svoje rekao.anton 1983 je napisao/la:Opet znam nekaj kaj vi neznate al vam to neću TU REČ!
Drzimo te za rijec. Ukoliko Coentrao ne dodje kredibilitet ce ti biti opasno poljuljan.
#divovi
- anton 1983
- Kontakt:
A ako dođe?moustapha je napisao/la:Ti si svoje rekao.anton 1983 je napisao/la:Opet znam nekaj kaj vi neznate al vam to neću TU REČ!![]()
Drzimo te za rijec. Ukoliko Coentrao ne dodje kredibilitet ce ti biti opasno poljuljan.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- moustapha
- Kontakt:
U tom slucaju smo obezbjedili siguran izvor informacija. Razne sportske stranice necemo ni citati. 
#divovi
koji ti Bayern gledas ako ti je pranjić jedan od najboljih igraca...pa njega kad vidis da je u duel usao sa nekim protivnickim igracem i pokuso mu oduzet loptu ja cu tu loptu odmah pozlatit...samo trci od igraca do igraca ko muha bez glave...pa on meni ne bi imo mjesta u amaterima Bayernovim...zbog njga, altintopa, brena, ottla, krafta i ostalog hamelja i jesmo sad gdje jesmo...tj u borbi za 3 mjesto...kraft ima potencijala,a takvi igraci su za Koln a ne za Bayern, za Bayern moras biti svjetska klasa, a to je Neuer!!!Klare je napisao/la:Pa ne može šačica navijača voditi klub. Neuer dolazi, pa makar ovi nikad više na utakmicu Bayerna ne došli. Jest da je imao ono čupanje korner-zastavice, ali šta možemoVidim da je pojačanje na golu i najvažnije, a Neuer za mene najbolji golman svijeta, pa šta god drugi mislili.
van Bommel je morao otići. Isto ili na pola ili na kraju sezone. Od njega fajde više nije bilo.
Neki kude Pranjića, a lik ove sezone jedan od najstandardnijih i najboljih u našim redovima, ne znam čemu sad to.
@efe-noćna ptica, pa je li nam drug Secko fino objasnio stvari oko regeneracije tijela, uma...
inter ga zeli a znamo koga ce izabrati ukoliko bude zelio otici iz portugala

INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5
nakon sto ste ovako jaki i izblamirani od schalkea sigurno ce docamell 2 je napisao/la:inter ga zeli a znamo koga ce izabrati ukoliko bude zelio otici iz portugala![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Izjavu Coentrao-a ne treba uzimati za ozbiljno svi znamo da naša uprava u tajnosti riješava ovaj transfer a Fabio samo govori ono što treba Ulinator stoji iza svega.. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- suicidesquad
- Kontakt:
Daj 5!amell 2 je napisao/la:inter ga zeli a znamo koga ce izabrati ukoliko bude zelio otici iz portugala![]()
Ja sam čovjek sa srca dva, vjerujte to sam ja.effe_sa je napisao/la: i sad zanimljivo pitanje dolazi....za koga ces navijat u subotu???za koga srce kuca za club ili ipak fc bayern??il ce srce biti podijeljeno na dva dijela
U ovim susretima uvijek gledam kojoj je ekipi potrebnije, tako da njima držim fige.
Sutra je i jednoj i drugoj ekipi pobjeda veoma bitna, ali pošto Club nema problema sa opstankom, sve karte bacam na Bayern-ovu pobjedu. Ne želim zamisliti još jednu sezonu u EL-i.
Recimo ovako, FCN jako dugo pratim, poznajem ih u dušu i imaju moje simpatije.
Ali Bayern se voli čovječe. I to kako.
Vom Jäger zum Gejagten
@gero: jako dobar odgovor, nisi ovo mogao bolje srocit

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imamo vodstvo i to vec od pete minute a strijelac je bio Muller.
A evo i link: http://www7.livetv.ru/webplayer.php?t=w ... ci=36&si=1
A evo i link: http://www7.livetv.ru/webplayer.php?t=w ... ci=36&si=1
Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 09 apr 2011, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kraft se izgleda fura na Noera ,sreca samo sto nije zavrsilo lose po Bayern kao po Salke
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.