Convicts1988 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:05Mi smo vam najveci trn u oku. To je 100% tako i biti ce jos dugoKONTRASVIH je napisao/la: ↑03 dec 2024, 12:52Navijaci Celika su uvijek bili sinonim za mentalitet koji je konstantno pa bar deset godina iza svih al bukvalno u svemu.
Danas se taj mentalitet mozda malo zamaskirao, al daleko od toga da je nestao. Uvijek bili prvi zbog kompleksa prema gradu Sarajevu a pogotovo prema Zelji. Posebno je tragicno sto kad im ne uspije odlazak u Njemacku ili Sloveniju, svi zavrse u Sarajevu, gradu koji ih na kraju hrani i daje im sansu za posao a kojeg toliko ‘mrze’.![]()
Cistokrvni standardni sabanizam![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Kome je cernobil i oni sabani od navijaca trn u oku neka se ubije odma.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:05O kom mentalitetu pricas, jel onaj kad brat ubije brata s tribine ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 dec 2024, 12:52Navijaci Celika su uvijek bili sinonim za mentalitet koji je konstantno pa bar deset godina iza svih al bukvalno u svemu.
Danas se taj mentalitet mozda malo zamaskirao, al daleko od toga da je nestao. Uvijek bili prvi zbog kompleksa prema gradu Sarajevu a pogotovo prema Zelji. Posebno je tragicno sto kad im ne uspije odlazak u Njemacku ili Sloveniju, svi zavrse u Sarajevu, gradu koji ih na kraju hrani i daje im sansu za posao a kojeg toliko ‘mrze’.![]()
Mi smo vam najveci trn u oku. To je 100% tako i biti ce jos dugo![]()
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
To je postao standard u nasoj ligi,Igmana su par tekmi protiv Borca i jos nekih unistili tj pokrali bas ofirno pa sad negdje da im vrate jer su puno buke pravili.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Radnik 1
Ne ljutimo se kad igramo u Černobilu kvalifikacije za Evropska takmičenja zato što kod kuće u šeheru nemamo uslova.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:15Kome je cernobil i oni sabani od navijaca trn u oku neka se ubije odma.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:05O kom mentalitetu pricas, jel onaj kad brat ubije brata s tribine ?KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 dec 2024, 12:52Navijaci Celika su uvijek bili sinonim za mentalitet koji je konstantno pa bar deset godina iza svih al bukvalno u svemu.
Problem vas Sarajlija je što bi na silu neko poštovanje, ne grade se odnosi tako. Mi Zeničani imamo plan da vas za dobrobit svih nas pomirimo a vas ovdje haman jedino ujediniti može mržnja prema gradu koji vam je druga kuća i dom reprezentacije, sramota.
Treba biti realan i reći da su zeničani najdosadnija bića otkako postoji internet.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Zenicani ne mogu da shvate da nisu interesantni i da nisu bitni. Bez uvrede, ne mislim nista lose. Niko vas ne mrzi, samo ne zanimate nikoga. Vi nas hejtate stalno, mi o vama uopste ne mislimo. Ne znam sta hocete.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Uvijek mi se kod Zenice sviđalo što je je zaista sredina odana svom lokalnom klubu za razliku od mnogih sredina u BiH. Imate ogroman potencijal tu, međutim dok nešto od tog kluba ne napravite, nećete biti relevantni.chily-rz je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:34Ne ljutimo se kad igramo u Černobilu kvalifikacije za Evropska takmičenja zato što kod kuće u šeheru nemamo uslova.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:15Kome je cernobil i oni sabani od navijaca trn u oku neka se ubije odma.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:05
O kom mentalitetu pricas, jel onaj kad brat ubije brata s tribine ?
Problem vas Sarajlija je što bi na silu neko poštovanje, ne grade se odnosi tako. Mi Zeničani imamo plan da vas za dobrobit svih nas pomirimo a vas ovdje haman jedino ujediniti može mržnja prema gradu koji vam je druga kuća i dom reprezentacije, sramota.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Daj Boze da nikad ne zaigraju u Sarajevu,dosta je tog cirkusa,to je za vas grad idealno,nit pratim repku nit imam namjeru kao vecina nas.chily-rz je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:34Ne ljutimo se kad igramo u Černobilu kvalifikacije za Evropska takmičenja zato što kod kuće u šeheru nemamo uslova.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:15Kome je cernobil i oni sabani od navijaca trn u oku neka se ubije odma.Convicts1988 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:05
O kom mentalitetu pricas, jel onaj kad brat ubije brata s tribine ?
A nije cirkus kad se neki vas otpad uvali u tu reprezentaciju jelde?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:46Daj Boze da nikad ne zaigraju u Sarajevu,dosta je tog cirkusa,to je za vas grad idealno,nit pratim repku nit imam namjeru kao vecina nas.chily-rz je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:34Ne ljutimo se kad igramo u Černobilu kvalifikacije za Evropska takmičenja zato što kod kuće u šeheru nemamo uslova.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:15
Kome je cernobil i oni sabani od navijaca trn u oku neka se ubije odma.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
itatabisine
- Kontakt:
Moze li neko postaviti link za utakmicu Radnik-Sarajevo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Ajde pojacaj malo, jos 9 postova i kes je tvojVirtu4l je napisao/la: ↑03 dec 2024, 13:58feniksptica je napisao/la: ↑03 dec 2024, 13:08Mi ti Virto vise nismo dobri a ??? Pa s Zenicanima moraš??
Svako ko proziva i lupa bez razloga - dobije ono što je zaslužio.
Zeničani više nisu u fokusu jer se fudbal u tom gradu ugasio, ali neke stvari se ne mogu i ne smiju zaboraviti.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Velika steta i da nemamo igraca u repki nije mi bitno sekunde.DamirT je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:50A nije cirkus kad se neki vas otpad uvali u tu reprezentaciju jelde?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:46Daj Boze da nikad ne zaigraju u Sarajevu,dosta je tog cirkusa,to je za vas grad idealno,nit pratim repku nit imam namjeru kao vecina nas.chily-rz je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:34
Ne ljutimo se kad igramo u Černobilu kvalifikacije za Evropska takmičenja zato što kod kuće u šeheru nemamo uslova.
https://sport-panel247.store/player/BA/3783itatabisine je napisao/la: ↑03 dec 2024, 15:55Moze li neko postaviti link za utakmicu Radnik-Sarajevo
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Virtual 
Uzimaju ovo pitari lakse nego sto se mislilo.0-3.
Forza Radnik
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Riquelme1921
- Kontakt:
To si u pravu, pitari barem rade u ličnom interesu a ostali klubovi su tu da gledaju svoj, razlika je to.chily-rz je napisao/la: ↑03 dec 2024, 14:51ali oni su evo bar ostali dostojni i krenuli nešto raditi pa makar se vodili i ličnim interesom a vi i ostali klubovi iz kantona ste tu da gledate svoje interese.KONTRASVIH je napisao/la: ↑03 dec 2024, 14:45Zamisli sta bi tek pisali da je Celik te godine ispao a Zeljo osvojio titulu dizuci Vicu i ostale.
Kakvi podanici![]()
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
scudetto89
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bing [Bot] i 21 gost.