Kakav SDA njih u gradu vise nigdje nema, necu komentarisati rukovodstvo nema vise smisla, bitno je samo da ostane Adzem, a ne sumnjam da ce on napraviti dobru selekciju igraca.Bihac1299 je napisao/la: ↑18 nov 2024, 16:42GG3 ne obmanjuj narod kakva SDA trenutno je glavni saša a uz njega su tu zlatan smajić i adnan mekić ako ćemo politički gledati a ne bih trebali zna se kojoj opciji pripadaju.
Ekipa je trenutno krenula nekom uzlaznom putanjom ali sad je gotovo ide 3 mjeseca pauze i po običaju krenut ćemo sa pripremama zadnjoj sedmici. Mišljenja sam da Adžem, marriaga i santos moraju ostati kako god znaju da ih zadrže.
Ljuca iskreno 10% je pokazao u odnosu na ono kakav je igrač, kao i husović i lelić s druge strane najplaćeniji su igrači u timu pa bih se trebalo malo uskladiti ponuđeno- dobijeno( plata).
Probati vratiti Zarića, Sloboda je u rasulu a Merdović grije klupu, Obradov strašan igrač (zavukao nam golčinu prošle sezone) a po transfermarktu je 10k iz Toška, gradina je u rasulu također to treba iskoristiti Numanović bi nam sjeo ko budali pleska sa ljucom i marriagom u napadu, panjeta također izrastao u pravog odbrambenog igrača treba ga vratiti, hadžikadunić se udomaćio full nezz šta planiraju s njim a trenira sa juniorima..eventualno pandžića vratiti... fina se ekipa može posložiti za male pare...
Nakon jučerašnje utakmice sam uvjeren da bi smo bolji bili (kakvi god da su igrači) da nam je teren iole bolji, ono je oranica, lopta odskače imali smo 4 5 kontri smajlović harbaš ili hadra krenu u for ma kakvi odskoči lopta na busen i **** ga nama, ili podhitno pomoćni obezbjediti ili ovaj renovirat.
Daj Boze kad bi pokupili te momke iz Gradine jel su stvarno top igraci, mislim da nam u svakoj liniji hitno treba po dva igraca plus golman. Najbitnije je odbranu zategnuti da ne izgledamo vise smjesno, sa Ljucom se treba pozdraviti dovesti nekog spica sto zna dati gol, i eventualno jedno dobro krilo, Mariagga je definitvno nas najbolji igrac ja bih mu dao i profesionalni ugovor.
Odbrana ce po meni biti kljuc svega uz Hadru i Victora i koji takoder nisu nista bajni treba dovesti stopera koji nije totalna rupa i desnog beka. U vezi nam fali sve, ali sumnjam da ima prostora za to. Kako Vam je (pojedinim) Nanin krenuo ovo i ne izgleda lose.