FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cuj strucnjaka.. lik sve lopte spustio, napravio 100% sansu...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
jes vidio
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Ajmo Turkes ljubim te u ****
Samo navijači Sarajeva bi išli u rekonstrukciju nakon dva "eventualno" loša rezultata. Nije fudbal interesantan, već je mentalitet za izučavanja.relativizam je napisao/la: ↑03 dec 2024, 16:33zbog ovoga je fudbal interesantan do zadnje minute ne znas jel ides na titulu ili rekonstrukciju
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Aj Turkešu sad si rastužio ove pitarčine što te ne šmekaju....valja im sada naći novu žrtvu na koju će kukati papučari...
Idemo ljubavi!!!
Pobjedu daj nam ti!
Pobjedu daj nam ti!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Idemo preokrenuti !
Na pauzi glavno nam je da pojacamo odbranu
Na pauzi glavno nam je da pojacamo odbranu
Renan nije ni za Radnika, ne zna loptu primit, svako dodavanje kiks, treba ga klupirat dok ne ode iz kluba...
turkesu samo treba kontinuiteta i vise ovakvih lopti sa boka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
U dvije stranice od krana do Kane-a. Ma Bošnjo je nenadjebiv 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
i tako @panto krene hajka neosnovana na igraca. I onda isti igraci po zrinjskom ovo onom zive da nam se napiju krvi.. nemojte biti levati milion puta ista prica ispricana i vidjena.. kako vam se da..
jedno 30% navijaca Sarajeva predlazem da promjene sport koji prate. Ima npr kosarka, rukomet..
jedno 30% navijaca Sarajeva predlazem da promjene sport koji prate. Ima npr kosarka, rukomet..
- 1 9 4 6 -
Moj prijedlog im je kriket.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 dec 2024, 16:36i tako @panto krene hajka neosnovana na igraca. I onda isti igraci po zrinjskom ovo onom zive da nam se napiju krvi.. nemojte biti levati milion puta ista prica ispricana i vidjena.. kako vam se da..

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Miličeviću ističe ugovor na ljeto, možemo ga dobiti na "sniženju" ove zime. Poznaje ligu, zna okruženje, odličan lik i dobra mentorska figura za Čelika.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Horde najjace. Ajmo cijeli stadion...Volim te Bosno 

Nemoj ih u kosarku to je gospodski sportLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 dec 2024, 16:36i tako @panto krene hajka neosnovana na igraca. I onda isti igraci po zrinjskom ovo onom zive da nam se napiju krvi.. nemojte biti levati milion puta ista prica ispricana i vidjena.. kako vam se da..
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- FKSDoGroba
- Kontakt:
gledaj zadnje linije, tobejarabi, izbijaju loptu 3 minute
Prioriteti u prelaznom roku
Štoper
Golman
Štoper
Golman
- MokraKifla
- Kontakt:
De ba hajmo sad nekog drugog prozivat da i on da kakav gol
-
- Kontakt:
Guli levatino! Nisi ti ni K od Kvaratskhelie.MokraKifla je napisao/la: ↑03 dec 2024, 16:39De ba hajmo sad nekog drugog prozivat da i on da kakav gol![]()

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amcho1, keli, MSOZ101, OzmoodPinglewood i 34 gosta.