24 sata misli o Sarajevu,ustaje se i budi sa Sarajevom,garantujem zivotom da smo mu vise u glavi nego njegov klub ili da razmislja o nama vise nego 70 posto nasih navijaca

24 sata misli o Sarajevu,ustaje se i budi sa Sarajevom,garantujem zivotom da smo mu vise u glavi nego njegov klub ili da razmislja o nama vise nego 70 posto nasih navijaca
jeste kad se prica o jednom poluvremenu
Pa uradili su nam ovo 10 puta ove sezone, ništa novoQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:48pa ne kontam sta im je problem bio kako su ovo odredili ko ofsajd???
ko je u var sobi navijaci moraju uzet stvar u svoje ruke ovim maloumnicima od sudija nayebat se majke
pa ja bi ispizdio da zelji poniste ovako cist gol sto je najgore moze se desiti na bilo kojem rezultatu jer su retardirani bogalji
ma dobro sad nemoguce brate da su 10 puta ponistili ciste golove, ne pretjerujte nego treba realno pricati kad dodje do ovoga i biljeziti sve ovo sa svih utakmica..jurisicduska je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:49Pa uradili su nam ovo 10 puta ove sezone, ništa novoQUARTERBACK je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:48pa ne kontam sta im je problem bio kako su ovo odredili ko ofsajd???
ko je u var sobi navijaci moraju uzet stvar u svoje ruke ovim maloumnicima od sudija nayebat se majke
pa ja bi ispizdio da zelji poniste ovako cist gol sto je najgore moze se desiti na bilo kojem rezultatu jer su retardirani bogalji
Mi smo primili drugi odbrana nam je slaba bgm, lik kao brzi voz prosao pored nas cccc
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 15 gostiju.