FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pavicic trcakra laganini otkako je on poceo igrati sreda nam je za kuurca
Vadi gaaaaa mamuuu mu yebemmm u ustaaaaa, koji ce nam qrac
Vadi gaaaaa mamuuu mu yebemmm u ustaaaaa, koji ce nam qrac
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Treba Jovića ubacit i zatvoriti ovo
Kako nam je voda u uši ušla, šta je ovo? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Fuj kako igramo za sada !
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 03 dec 2024, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Naravno da jeste, pogotovo u pojedinim utakmicama. Sta ce neki spic koji je nizak, tehnicar kad izadje na njivu da se tuce sa dva jablana stopera, pojest ce ga. Ovdje jedan Krpic trpa u 40 godini jer mu odgovara liga. Ali eto Turkes je prosjek u utakmici u kojoj zabije i asistiracMaroon1946 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:27Upravo. Turkes je trebao i vise igrati ove sezone realno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:26Zabio, asistirao, hrva se sa njima, spusta lopte... sta jos treba da uradi? Nasa liga je takva da moras imati tu vrstu spica.Pitaristok je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:22Turkes je mrtvi prosjek, za veleza npr, trenutno,
vi ako to ne vidite onda ste katastrofa sa fudbalom

Dobro mi i trece mjesto hvatamo sa ovim invalidima u odbrani, jbt radnik dolazi u gol sansu kako hoce
1946-1987
Još samo treba da nam Cruz zabije u 95oj za 3-3

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Gol, nasrecu dosla do njega, ali barem je dao sa znanjem iz nepovoljnog polozaja lopte, visoka.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:26Zabio, asistirao, hrva se sa njima, spusta lopte... sta jos treba da uradi? Nasa liga je takva da moras imati tu vrstu spica.Pitaristok je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:22Turkes je mrtvi prosjek, za veleza npr, trenutno,
Asistencija, sine ne vidis bas dobro, nije asistirao nego se odbila lopra od njega, ne zna stopati, ako je htio assistirati, zasto je pruzio nogu da je dohvati, pruzio nogu da je dohvati vidio da ne moze pa se dobro sklonio gulijevom udarcu.
Beganovic nije kriv za drugi go, vec Soldo se lose postavio.
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 03 dec 2024, 17:35, ukupno mijenjano 1 put.
Jezik pregrizao!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Ja ne znam sta im je puno propuha je kod nas na hajr.
Nastavimo li ovako primit cemo ga
Nastavimo li ovako primit cemo ga
04.10.2009 !
Dokaz kako izgledamo u očima protivnika. Dok par utakmica ne zaredamo tako da pregazimo protivnike ovako će biti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Hahahah što nam oduzeše Keremeha neofirno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sine? E dobar siPitaristok je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:34Gol, nasrecu dosla do njega, ali barem je dao sa znanjem iz nepovoljnog polozaja lopte, visoka.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:26Zabio, asistirao, hrva se sa njima, spusta lopte... sta jos treba da uradi? Nasa liga je takva da moras imati tu vrstu spica.Pitaristok je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:22Turkes je mrtvi prosjek, za veleza npr, trenutno,
Asistencija, sine ne vidis bas dobro, nije asistirao nego se odbila lopra od njega, ne zna stopati, ako je htio assistirati, zasto je pruzio nogu da je dohvati, pruzio nogu da je dohvati vidio da ne moze pa se dobro sklonio gulijevom udarcu.
Beganovic nije kriv za drugi go, vec Soldo se lose postavio.

Pileci mozak, pravi ostar faul u pizdi maternoj, totalno nepotrebno. Pojedini igraci su glupi ko **** sto se tice tih faulova
1946-1987
Dobro je što se čiste kartoni, valjda i Soldo zaradi karton.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Cuj šta nam je odbrana nam na nivou Slobode nema poštenog igrača. Juniori i polovnjaci.
Kad god igra ocaj Crnogorac i s kim god da igra mi primamo po 2-3 gola i odbrana djeluje Ko raštimani orkestar čim se preseli na klupu uvezemo 5 bez primljenog. Stvarno los igrač. Sto je sad evo ovo nabio loptu u aut ?
Kad god igra ocaj Crnogorac i s kim god da igra mi primamo po 2-3 gola i odbrana djeluje Ko raštimani orkestar čim se preseli na klupu uvezemo 5 bez primljenog. Stvarno los igrač. Sto je sad evo ovo nabio loptu u aut ?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 03 dec 2024, 17:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
A odbrana je najbitniji segment svake ekipe,.podhitno dovesti dva provjerena štopera i po mogućnosti jednog beka
-
- Kontakt:
E'o uso u kucu sad valjda ga ne prime
-
- Kontakt:
Ma ne razumijes ti to bas.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:37Sine? E dobar siPitaristok je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:34Gol, nasrecu dosla do njega, ali barem je dao sa znanjem iz nepovoljnog polozaja lopte, visoka.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:26
Zabio, asistirao, hrva se sa njima, spusta lopte... sta jos treba da uradi? Nasa liga je takva da moras imati tu vrstu spica.
Beganovic nije kriv za drugi go, vec Soldo se lose postavio.Ako mu je prosjek go i asistencija, jedva cekam da vidim neku iznadprosjecnu partiju.
Meni nije za Sarajevo, nama treba duplo bolji od trenutnih napadaca, sa ovom dvojicom smo u manjku.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Nantess, NeSamSafetee, Rule_hz i 30 gostiju.