Bas zato i kazem. Ovdje bi sabotirali ranije. Recimo onaj brzopotezni zuti Keremehu djeluje ko namjerno. Ova odluka mi djeluje ko prosto nesposobnostDevedesetka je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:01Nisu bolan oni nesposobni vec rade sabotaze od pocetka sezone sreca pa smo jaki pa i pobjedimo tu i tamo..imekorisnicko je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:00Ovo je samo dokaz koliko su nesposobni s obzirom da se do sada svaka greska proglasavala siljenjem nekom. Pola mozda jeste, pola prosto ne znajujurisicduska je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:56
Nisu vidjeli Gavrica. Vjeruj da je to.
Povlačili liniju gore s onim na 16.
Jedino objašnjenje.
Recimo u širokom smo zakinuti 2 boda.
Premijer liga BiH - aktuelno
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Nisu oni nesposobni, vec korumpirani, bitna razlikaimekorisnicko je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:00Ovo je samo dokaz koliko su nesposobni s obzirom da se do sada svaka greska proglasavala siljenjem nekom. Pola mozda jeste, pola prosto ne znajujurisicduska je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:56Nisu vidjeli Gavrica. Vjeruj da je to.
Jedino objašnjenje.
Sagni nam se lagano.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:57Kyeremeh nije ni trebao igrat ovu utakmicu da se sudi kako treba. Za ostalo ste mozda i upravu

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ništa nije slučajno ni zbog neznanja.
Namjerno ti poništi čist gol i ostavi protivnika u igri,nekad ti uleti frljoka ko protiv Širokog i belaj.
Ovaj put srećom Radnik je preslab pa se nije ponovilo.
U početku mi je bilo smiješno iskreno i kontaš mora stat, ali ovo je već neviđen bezobrazluk, previše situacija na našu štetu.
Mater vam ****!
Namjerno ti poništi čist gol i ostavi protivnika u igri,nekad ti uleti frljoka ko protiv Širokog i belaj.
U početku mi je bilo smiješno iskreno i kontaš mora stat, ali ovo je već neviđen bezobrazluk, previše situacija na našu štetu.
Mater vam ****!
MNON
-
- Kontakt:
E evo vam kur.cina,danas necete.
Lakrdija sezone ovaj detalj
Lakrdija sezone ovaj detalj
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- robertkosar
- Kontakt:
Nebrini za kone oni sutra glat gube treba vratit dug Četaljimascudetto89 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:52Mi smo primili drugi odbrana nam je slaba bgm, lik kao brzi voz prosao pored nas cccc
I od tada mi ko na mrvama, ali hajd bitna su tri boda![]()
Komsije sretno vam sutra u Doboju nadamo se x da ce zavrsiti![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
imekorisnicko je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:03Bas zato i kazem. Ovdje bi sabotirali ranije. Recimo onaj brzopotezni zuti Keremehu djeluje ko namjerno. Ova odluka mi djeluje ko prosto nesposobnostDevedesetka je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:01Nisu bolan oni nesposobni vec rade sabotaze od pocetka sezone sreca pa smo jaki pa i pobjedimo tu i tamo..imekorisnicko je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:00
Ovo je samo dokaz koliko su nesposobni s obzirom da se do sada svaka greska proglasavala siljenjem nekom. Pola mozda jeste, pola prosto ne znaju
Još kako onaj nagazi Đorđevica i bez zutog prođe..
Ma smiješno je to sve jer te baš ono ocito sabotira na svaki moguci nacin koji im se prezentuje u tom trenutku.
Al' eto opet smo sami sebi krivi i za 2 boda protiv Posušja i za 2 boda u širokom.
Protiv vas smo bolji bili, al' eto derbi je pa se tu nikad ne zna.
Odvratna naša sezona gdje znaš da igraš mozda i najbolju sezonu ikad a nece biti titule.
-
- Kontakt:
Svaku ali SVAKU utakmicu smo pokradeni ove sezone.Od 16 utakmica mozda 2 korektno sudjenje bez vece lakrdije
Fuj mrtve vam yebem vise.Ovo je 4 ili 5 regularan gol da nam se ponistava bez razloga
Fuj mrtve vam yebem vise.Ovo je 4 ili 5 regularan gol da nam se ponistava bez razloga
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Pa jači je Radnik od Sirokog.Noke995 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:07Ništa nije slučajno ni zbog neznanja.
Mater vam ****!
Siroki su 2 puta u život vraćali. Da su priznali čist gol Renana odeš fino na 2 razlike ne bi te nikad stigli.
Treba reci da je Bandić sudio dobro , ovo je iz VARa orkestrirano. Na terenu malo domaćinski ali ništa specijalno kako zna bit.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Inače svaka VAR provjera traje 3-5 minuta, nekad i više, ova je trajala 30ak sekundi. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Brate on se pravi malo lud. Nisi valjda povjerovao ds to zaista misli,da je ovo iz ne znanja?Devedesetka je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:01Nisu bolan oni nesposobni vec rade sabotaze od pocetka sezone sreca pa smo jaki pa i pobjedimo tu i tamo..imekorisnicko je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:00Ovo je samo dokaz koliko su nesposobni s obzirom da se do sada svaka greska proglasavala siljenjem nekom. Pola mozda jeste, pola prosto ne znajujurisicduska je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:56
Jedino objašnjenje.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
-
- Kontakt:
Slozio bi se ja odma sa tobom da nema tekmi Borca,sto protiv njih ne pokazu svoje neznanje? Kako to da samo u ovoj sezoni toliko greski na stetu Sarajeva da ti treba dva dana da napravis video?imekorisnicko je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:00Ovo je samo dokaz koliko su nesposobni s obzirom da se do sada svaka greska proglasavala siljenjem nekom. Pola mozda jeste, pola prosto ne znajujurisicduska je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:56Nisu vidjeli Gavrica. Vjeruj da je to.
Jedino objašnjenje.
Pa dobro, evo i da nije trebao, bio bi neki drugi igrač. Ako ćemo gledati tom tvojom logikom. To ne umanjuje ovu krađu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:57Kyeremeh nije ni trebao igrat ovu utakmicu da se sudi kako treba. Za ostalo ste mozda i upravu
-
- Kontakt:
Ma vise mi je ravna linija, gol Renana kad su ponistili sve mi je jasno bilo. Prvo gleda jel ofsajd i skonta da nije,pa onda gleda jel faul i odluci da jeste,kojom logikom to je samo njemu jasno bilo. Takodje kad je svirao u Zenici da smo postigli gol salje loptu na centar pa poslije ponisti gol i jos mali milion kardinalnih greski. Sutra ce neko doci i pisati kako nas guraju i slicne nebuloze al niko ove lakrdije nece spomenuti.QUARTERBACK je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:48pa ne kontam sta im je problem bio kako su ovo odredili ko ofsajd???
ko je u var sobi navijaci moraju uzet stvar u svoje ruke ovim maloumnicima od sudija nayebat se majke
pa ja bi ispizdio da zelji poniste ovako cist gol sto je najgore moze se desiti na bilo kojem rezultatu jer su retardirani bogalji
- imekorisnicko
- Kontakt:
Jer Borcu otvoreno šilje. Sarajevo očigledno se zakida. Ja samo tvrdim da nisu sve greške namjerne i ako mnoge jesumosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:20Slozio bi se ja odma sa tobom da nema tekmi Borca,sto protiv njih ne pokazu svoje neznanje? Kako to da samo u ovoj sezoni toliko greski na stetu Sarajeva da ti treba dva dana da napravis video?imekorisnicko je napisao/la: ↑03 dec 2024, 18:00Ovo je samo dokaz koliko su nesposobni s obzirom da se do sada svaka greska proglasavala siljenjem nekom. Pola mozda jeste, pola prosto ne znajujurisicduska je napisao/la: ↑03 dec 2024, 17:56
Jedino objašnjenje.
Giga kad odluči u 30 sec , dovoljno ti je

Hajde da svaka bude situacija 30 sec kao kod Engleza , ali lafo sve situacije budu 4-5 min prosjek , ovdje ni min

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sto lazes kad je lopta otisla od noge
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Ovakvi golovi se samo Sarajevu poništavaju.Da smo ga primili ko protiv Širokog ide naslađivanje patriota sa druge strane Miljacke.
**** od lige
**** od lige
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], jurisicduska i 12 gostiju.