iako je bilo nekih naznaka da radovi kasne,iz juventusa kazu da ce biti spreman
Novi stadion,nova nafaka
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
mislim da bi taj Rolando dobro dosao, cujem da nije los, al opet, djeluje mi kao da bi Chelinia prodali da bi Rolanda kupili, sto je po meni glupo, al mozda ga kupe i bez toga a mozda ga cisto prate jos uvijekBianconeri1988 je napisao/la:Sinoć Paratici bio na Dragao, gledao dvojicu igrača Porta, štopera Rolanda i veznjaka Fernando Francisco Reges...
Važno je da se nešto dešava...
Marotta je vec rekao da je on 80% u Juventusu, cini mi se da ce ipak da keshiraju to, vidjecemo, zacas oni mogu naci neku bolju opciju i ne otkupit ga, al Marotta ima fetish na Italijane pa...napolitanke je napisao/la:Piše se da Juve za Aqulanija ne želi platiti odštetu od 16 miliona euri što stoji u ugovoru te će se na kraju sezone on vratiti u Liverpool
Slažem se sa tobom Juve je dosta novaca već bacio na bezvezna pojačanja za velike pare upitne kvalitete umjesto da je doveo par kvalitetnih igrača koji bi dominirali u italiji i europiPIRKE33 je napisao/la:Misli li ovaj Juve da se vrati u vrh nogometa...izgleda da ne misli....sva ova imena koja se provlace kao pojacanja su mi smijesna, koliko god to bili dobri igraci....sa njima se ne moze prema vrhu talijanskog a kamoli europskog nogometa.......sve cekam kad ce poslati ponudu za nekog od igraca koji bi bio pravo pojacanje .....al u smislu vodje na terenu.....Juveu treba igraca tipa Kake, Van Persija,.....oni su mi pali na pamet.....
ma nije vise fazon u igracu kako igra, vec vidi se da im treba neko da ih pogura na psiholoskom planu, nema ko da ih vodi na terenu......uz dvojicu tipa ovih sto sam ih nabrojao i ovi ostali bi igrali boljenapolitanke je napisao/la:Slažem se sa tobom Juve je dosta novaca već bacio na bezvezna pojačanja za velike pare upitne kvalitete umjesto da je doveo par kvalitetnih igrača koji bi dominirali u italiji i europiPIRKE33 je napisao/la:Misli li ovaj Juve da se vrati u vrh nogometa...izgleda da ne misli....sva ova imena koja se provlace kao pojacanja su mi smijesna, koliko god to bili dobri igraci....sa njima se ne moze prema vrhu talijanskog a kamoli europskog nogometa.......sve cekam kad ce poslati ponudu za nekog od igraca koji bi bio pravo pojacanje .....al u smislu vodje na terenu.....Juveu treba igraca tipa Kake, Van Persija,.....oni su mi pali na pamet.....
Ja sam nesto slicno citao na talijanskim sajtovima i forumima i mogu da kazem da pije vode.JuveSissoko je napisao/la:evo jos nesto, valjda je izvor republica.it, al ja nisam uvjeren, vijesti ide ovako, : Buffon uopste nema problema sa ledjima ovih dana, nego je posvadjan sa upravom , s Agneliem, jer su kao podrzali Storaria i tako to bla bla, valjda ovo nije tacno, al ko ce ga znat
p.s. ako ko zna italianski, mozda sta sazna, ja samo google translate koristim pa nako natucam![]()
http://www.repubblica.it/sport/calcio/s ... -14678724/

Ja mislim magica da od tebe niko ne bi bio sretniji kad bi Buffon napustio TorinoMaGiCa je napisao/la:
Ja sam nesto slicno citao na talijanskim sajtovima i forumima i mogu da kazem da pije vode.
Gigi
juventus 0244 je napisao/la:Ja mislim magica da od tebe niko ne bi bio sretniji kad bi Buffon napustio TorinoMaGiCa je napisao/la:
Ja sam nesto slicno citao na talijanskim sajtovima i forumima i mogu da kazem da pije vode.
Gigi![]()
.
A oko ovih pojačanja, pa više ne znam šta da čitam samo se bezveze uzbuđujem
Ima tu istine, ali teško je to gledati sa naše strane, jer smo se svi navikli na Buffona i sad kad ga ne bi bilo ostala bi velika praznina. A sa druge strane, možda bi Juventus mogao profitirati s tim potezom, ali treba biti Moggi pa se usuditi raditi takve stvari. Ali ništa ostaje da se vidi na kraju šta će se izroditi iz svega toga, ja se nadam da će biti kako je najbolje i za Juve i za Buffona.MaGiCa je napisao/la:
Iskren da budem, puca mi paja (ne Paja) za Gigija.
Samo bih se iznenadio da se tako nesto desi, a da Juventusovi navijaci ne prave neka sranja. Sentimentalnosti nikad dosta.![]()
Covek ima veliku platu, a postao je prosek. Eh kad sam to Daffyju rekao, covek mi se smejao. Jbga, kapitalizam ne prasta. I Peruzzi je bio zmaj, pa je otisao kad se procenilo da je u padu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.