Ne mogu da vjerujem šta su u stanju promašiti, a da ne pričamo da su drugi gol primili iz neregularnog prekršaja na sredini terena.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Zutti, dana/u 03 dec 2024, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ne pricam o tebi drug. Vec o raji koja ih podrzava a ne razumije koliko ti ljudi mrze drzavu u kojoj zive.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- luckystrike
- Kontakt:
Za7ebano Posušje. Sreća zrinjskom pa je imao sudiju na svojoj strani.
Jel stvarno ovaj gol Sarajeva var ponistio, vidjeo sam sliku kod jarana na fb ? Strasno.
I onda ovi kreteni sa puta. Sta mi trpimo i gledamo majko mila.
I onda ovi kreteni sa puta. Sta mi trpimo i gledamo majko mila.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Vidjecemo koliku ce kaznu dobiti za fasizam od korumpiranog saveza.
Ali ja pricam o sebi. Kada igraju evropu pretstavljaju BiH,mogu sami sebi se saget i popusit ali tako ce bit do sudnjeg dana.Pirke je napisao/la: ↑03 dec 2024, 20:27Ne pricam o tebi drug. Vec o raji koja ih podrzava a ne razumije koliko ti ljudi mrze drzavu u kojoj zive.
Ja sam u evropi za svaki dobar rezultat, pa i njihov ali to ne znaci da navijam za njih.
Ovo sto su uradili zadnje 2 god otvorit ce put Zelji, Sarajevu, Slobodi, Celiku, Velezu.
Ali o tome ja pricam u prvom postu. Ne mozemo mi od baliluka. Dzaba je.
Ćir će puknuti ćauševiću jadnom..
Lijepo ime Esmer
Posušje - Zrinjski 1:2, Sarajevo oštećeno.

Posušje - Zrinjski 1:2, Sarajevo oštećeno.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Imaš navijače i klubove koji su otvoreno na njihovoj strani, valjda zbog neke lične koristi.Pirke je napisao/la: ↑03 dec 2024, 20:27Ne pricam o tebi drug. Vec o raji koja ih podrzava a ne razumije koliko ti ljudi mrze drzavu u kojoj zive.

- feniksptica
- Kontakt:
Šta očekivati od ljudi koji su trijebili zidove ko mrave a sad se prodali istim... 

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Treba čestitati zrinjskom na još jednoj neregularnoj pobjedi u nizu.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Jel ovo rat u koaliciji? (FKS-Zrinski)
Isto je to, Bilino Polje ili Bijeli Brijeg, nema neke razlike rekao bi vrli lisac neki.
Sarajlije poštuju malo koga izvan Sarajeva a ne poštuju se ni između sebe ako je suditi po ovom forumu.
Nikad ne vjerujem Hrvatu koji se izjašnjavao kao Jugosloven i potpisivao ćirilicom, čudna je to sorta.
Sarajlije poštuju malo koga izvan Sarajeva a ne poštuju se ni između sebe ako je suditi po ovom forumu.
Nikad ne vjerujem Hrvatu koji se izjašnjavao kao Jugosloven i potpisivao ćirilicom, čudna je to sorta.
-
- Kontakt:
Sta ti broja
U svakom slucaju bilo nas je barem 4 puta više nego vas sinoć Bas me zanima koliko ce za Lišticu stavit. Ako bude priko 19 ljudi sramota Sta si ljubomoran.Svaki post ti o posjeti u Posusju Pomiri se sa tim da niste više najbolji ni u ZZH jos ako nas uzme ovaj Svicarac i ulozi pare pa pa Listico Brini se o 9 miliona duga koje imate
Meni to nije isto i sve drugacije gledam
Klub, 11 igracu su jedno, a navijaci, ljudi oko oko kluba drugo
Vazda cu pruziti podrsku nasem timu u Europi i to nema veze s mojim misljenjem o navijacima ili nekih ljudi oko tog kluba
Klub, 11 igracu su jedno, a navijaci, ljudi oko oko kluba drugo
Vazda cu pruziti podrsku nasem timu u Europi i to nema veze s mojim misljenjem o navijacima ili nekih ljudi oko tog kluba
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 03 dec 2024, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
FKBilder je napisao/la: ↑03 dec 2024, 20:33Ali ja pricam o sebi. Kada igraju evropu pretstavljaju BiH,mogu sami sebi se saget i popusit ali tako ce bit do sudnjeg dana.
Ja sam u evropi za svaki dobar rezultat, pa i njihov ali to ne znaci da navijam za njih.
Ovo sto su uradili zadnje 2 god otvorit ce put Zelji, Sarajevu, Slobodi, Celiku, Velezu.
Ali o tome ja pricam u prvom postu. Ne mozemo mi od baliluka. Dzaba je.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Opet nas pljačkaju i opet pobjeđujemo. 

Ova država je nakaradna zbog političkog Sarajeva.Država je jedno a zemlja drugo.ovo je i moja zemlja a država ni blizu upravo zato jer je nakaradna.To koliko bošnjaci vole ovu državu vidi se poi zastavama.Zasto nosite ljiljane a ne državnu zastavu ?
Volim Mostar pa makar i vaki