Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@admin Zašto Marko1905, Rigoletto, Surovov, CroCop i slični još pišu na ovom forumu? Zašto dozvoljavate da nacionalisti, oni koji negiraju i vrijeđaju ovu državu borave ovdje? Banovali ste na desetine navijača Sarajeva, Želje i drugih zbog nekih zajebancija i lakrdija, a ostavljate ova **** da godinama orgijaju na forumu. Nemojte se ponašati kao bošnjački delegati na utakmicama PLBiH koji spuštaju glavu dok se ratni zločinci veličaju na tribinama. Očistite već jednom forum od ovog šljama.
Naravno da nece prekinuti, kao sto nisu ni u BL. Fasizam i velicanje zlocinaca se neometano desava u u ovoj drzavi.Ipak, netom prije postignutog gola, ali i nakon toga stadionom u Posušju prolamala se pjesma kojoj nije mjesto na terenima.
"Je**m te Bosno, je**m te ja, Hrvatska moja domovina", pjevali su navijači Zrinjskog, što se jasno čulo i na TV prijenosu, a također su veličali i osuđenog ratnog zločinca.
Svi su to čuli osim službenih lica na stadionu koji nisu prekinulu utakmicu, iako je jasno da su to morali uraditi.
Vrijeme je da Manijaci prevaspitaju i ovu gamad.
-
- Kontakt:
Rigi njega bi izdvojio on mi djeluje kao normala lik, ostale banovati trajno slazem se.Herson je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:33@admin Zašto Marko1905, Rigoletto, Surovov, CroCop i slični još pišu na ovom forumu? Zašto dozvoljavate da nacionalisti, oni koji negiraju i vrijeđaju ovu državu borave ovdje? Banovali ste na desetine navijača Sarajeva, Želje i drugih zbog nekih zajebancija i lakrdija, a ostavljate ova **** da godinama orgijaju na forumu. Nemojte se ponašati kao bošnjački delegati na utakmicama PLBiH koji spuštaju glavu dok se ratni zločinci veličaju na tribinama. Očistite već jednom forum od ovog šljama.
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Šta imate od tog, ima Afganistanaca koliko hoćeš pa su bezvrijedni kao narod ,nema ih na mapi nigdje kao ni vas u sportu, ekonomiji velika ste 0. U državi koju toliko svojatate u sportu ste velika ništarija, nogomet ,košarka, rukomet, odbojka sve aktualni prvaci Hrvati i Srbi koje toliko prezirete, od kad se igra liga u svim sportovima najuspješniji su Srbi ili Hrvati ,nigdje vas ...jedina nacija koja medalje nema na OI. Evo ni u grupe u europskim takmicenjima ne možete ući od mrskih Srba i Hrvata. Ocemo li o ekonomiji dalje, pa ima vas milion po Bosni više od pola kuca vam nema fasade, vozite još auta strara po 35 godina, jedino je kod vas moguća plaća od 600 -700 maraka, pa idete u Hercegovinu na Tromeđu da radite za dnevnicu kod Hrvata .....Hrvati u ovoj državi su Švicarska a vi Afganistan ili Banglades, šta ti draže. Bezvrijedna nacijofirenca1998 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:21Sta se to trudite objasnjavat nekoj manjini. Njihov postotak u drzavi je zanemariv.luckystrike je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:04Između ostalog zato što je to 1. zastava RBiH nakon obnove nezavisnosti.
Za tvoju informaciju tu je zastavu sa motivima štita Tvrtka I Kotromanića dizajnirao Zvonimir Bebek, prihvatio Napredak, usvojili predstavnici hrvatskog naroda na 1. skupštini SRBiH.
Da su hrvati Bosne, kako se već vole izjasniti, pametni prihvatili bi je jednako svojom, no međutim vazda je ljudima tuđe bilo draže.
Realno gledajuci vise nas ima u Hrvatskoj nego ovih tzv neceg u BiH![]()
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Samo bh savez sa bh klubovima u drzavi Bosna i Hercegovina. Ostale ugasiti silom jer nisu nasi, svakako mrze drzavu i bosnjake, nece se pobuniti ni 1500 ljudi koji ih prate. Ne znam sta je tesko
Drhte ruke oko Banja Luke

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
- Kontakt:
Jake armije u pm…sjekli ste glavee ljudimaa po srednjoj bosni monstrumi!!!zeljovolimte je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:16Samo Armiji Republike Bosne i Hercegovine!
Ostalim i slugama fasistickih i zlocinackih zemalja Srbije i Hrvatske svakako da nije.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zato sto adminu gode, oni napisu jedan provocirajuci post i citira ih 20ak ljudi, drze forum aktivnim.scudetto89 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:35Rigi njega bi izdvojio on mi djeluje kao normala lik, ostale banovati trajno slazem se.Herson je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:33@admin Zašto Marko1905, Rigoletto, Surovov, CroCop i slični još pišu na ovom forumu? Zašto dozvoljavate da nacionalisti, oni koji negiraju i vrijeđaju ovu državu borave ovdje? Banovali ste na desetine navijača Sarajeva, Želje i drugih zbog nekih zajebancija i lakrdija, a ostavljate ova **** da godinama orgijaju na forumu. Nemojte se ponašati kao bošnjački delegati na utakmicama PLBiH koji spuštaju glavu dok se ratni zločinci veličaju na tribinama. Očistite već jednom forum od ovog šljama.
Naprimjer mene je banovao jer sam pisao protiv njih i nazivao ih chetaljima, ne smijes to ni slucajno, ipak je ovo crpcki forum.
Kakav rasista jbt.Vjeverica777 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:35
Šta imate od tog, ima Afganistanaca koliko hoćeš pa su bezvrijedni kao narod ,nema ih na mapi nigdje kao ni vas u sportu, ekonomiji velika ste 0. U državi koju toliko svojatate u sportu ste velika ništarija, nogomet ,košarka, rukomet, odbojka sve aktualni prvaci Hrvati i Srbi koje toliko prezirete, od kad se igra liga u svim sportovima najuspješniji su Srbi ili Hrvati ,nigdje vas ...jedina nacija koja medalje nema na OI. Evo ni u grupe u europskim takmicenjima ne možete ući od mrskih Srba i Hrvata. Ocemo li o ekonomiji dalje, pa ima vas milion po Bosni više od pola kuca vam nema fasade, vozite još auta strara po 35 godina, jedino je kod vas moguća plaća od 600 -700 maraka, pa idete u Hercegovinu na Tromeđu da radite za dnevnicu kod Hrvata .....Hrvati u ovoj državi su Švicarska a vi Afganistan ili Banglades, šta ti draže. Bezvrijedna nacijo
Covicev podmladak.
Morali smo nekako hranit lavove u pionirskojexFighter1926 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:38Jake armije u pm…sjekli ste glavee ljudimaa po srednjoj bosni monstrumi!!!zeljovolimte je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:16Samo Armiji Republike Bosne i Hercegovine!
Ostalim i slugama fasistickih i zlocinackih zemalja Srbije i Hrvatske svakako da nije.

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Herson je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:33@admin Zašto Marko1905, Rigoletto, Surovov, CroCop i slični još pišu na ovom forumu? Zašto dozvoljavate da nacionalisti, oni koji negiraju i vrijeđaju ovu državu borave ovdje? Banovali ste na desetine navijača Sarajeva, Želje i drugih zbog nekih zajebancija i lakrdija, a ostavljate ova **** da godinama orgijaju na forumu. Nemojte se ponašati kao bošnjački delegati na utakmicama PLBiH koji spuštaju glavu dok se ratni zločinci veličaju na tribinama. Očistite već jednom forum od ovog šljama.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
pozivam admina da podijeli ban svima koji misle da je na tribini mjesto armiji i nekim korpusima
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Ispravljen ti je post.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
U Izvršnom Odboru NS BiH sjede Fuad Čolpa, Midhat Sarajčić, Azmir Husić...i ostala njiima slična gamad, uredno primaju platu i njemo posmatraju ovo veličanje ratnih zločinaca. Pored svih poniženja koja doživljavamo na terenima PL BiH sad i sto nam se dešava i na tribinama. Onda se mnogi pitaju zašto smo nezadovoljni.
Glavni krivci su tkz. Bošnjački predstavnici u Savezu, najveći izdajnici i prodani kurvinii sinovi koji nikad niti jednu riječ nisu rekli i na bilo koji način se usprotivili ovom divljanju nacionalizma na tibinama.
Glavni krivci su tkz. Bošnjački predstavnici u Savezu, najveći izdajnici i prodani kurvinii sinovi koji nikad niti jednu riječ nisu rekli i na bilo koji način se usprotivili ovom divljanju nacionalizma na tibinama.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- PointBlank
- Kontakt:
Ja komentara fuj.. sve vas treba na ledinu izvesti, svima cekic dati pa se tucite za zastave i religije sve dok ni jedan ne ostane… fuj. Bog zna iz kakvih selendri botujete
Ne bih se ja baš toliko bahatio da sam na tvom mjestu. Zrinjski vam dolazi u najgorem mogućem trenutku, preozbiljni su, znaju šta hoće, taktički perfektni, a vi bukvalno odmah nakon utakmice putujete u Irsku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Bacali vas lavovima kao neku nejacexFighter1926 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:38Jake armije u pm…sjekli ste glavee ljudimaa po srednjoj bosni monstrumi!!!zeljovolimte je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:16Samo Armiji Republike Bosne i Hercegovine!

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zelimo admina koji prati fudbal, ligu i ovu temu, a ne padobranca koji udje jednom u 6 mjeseci i ko tu noc nesto opsuje banuje ga dozivotno
-
- Kontakt:
Hoćeš li ih ti ugasiti? Šta čekaš? Ne znam šta je teškoErosViverosViv je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:36Samo bh savez sa bh klubovima u drzavi Bosna i Hercegovina. Ostale ugasiti silom jer nisu nasi, svakako mrze drzavu i bosnjake, nece se pobuniti ni 1500 ljudi koji ih prate. Ne znam sta je tesko

Ljepota na temi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 12 gostiju.