FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Laimer lik , glup ko ku*ac
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Coman more s mola ne može pogoditi. 
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma jasno sve.Bayo je napisao/la:Branilo ga se i poslije Villarreala, lik je nakon loma protiv Reala rupa samo ga se dugo branilo dok i slijepcima nije postalo jasno...Bundesliga je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:11Branili ste ga protiv Reala. Kao nije on kriv, kriv Tuchel. Eto vam ga yebo vas on.
Ovaj crveni, ako nista dobro je sto Kimmich ima manje prilika da bude najbeskorisniji libero u historiji fudbala.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Džaba im sve, pali su qrcu za uši ove sezone, a neće se znati nosit sa prednosti na terenu opet ih Bayern stišćeeaglebvb09 je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:18Druze vece su sanse na strani ciganije , jedino da kojim cudom Bayern povede , onda bi bilo svasta.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Laimer isto moždani da je dobio. Kako on igra u Bayernu, to ni ptice na grani ne znaju.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Pa sudija ima li žutih za njih??? Nevjerovatno, ubise nas
bolji smo al nemamo gola u nogama sa ovim igracima
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ovo ispade bolje nego što sam se nado. Da sam znao potpisao bih crveni Neuera u 1. minuti 
Pod broj 1, nema gej ustaše na golu, dakle nema riskantnih dodavanja, već ovaj drugi genocidaš na golu izbije pokoju loptu što mi je nevjerovatno da gledam u Bayernu i može biti nepredvidivo za protivnika, za razliku od našeg neumornog dodavanja 11 vs 11.
Može se ovo dobit.
Pod broj 1, nema gej ustaše na golu, dakle nema riskantnih dodavanja, već ovaj drugi genocidaš na golu izbije pokoju loptu što mi je nevjerovatno da gledam u Bayernu i može biti nepredvidivo za protivnika, za razliku od našeg neumornog dodavanja 11 vs 11.
Može se ovo dobit.
Tako je bruda.Centre forward je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:13Jedino pozitivno je što nećemo gledat' Sanea.
Utakmica tipični španski ciganluk.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Stvarno je vise i smijesno kako svo ostre k na Bayernu. Frajer napravi faul, onda udari laktom Olisea i gura se sa Upamekanom koji je samo pokusao zastiti suigraca, a **** obojici daje zute kartone. Ako je Upamekano dobio ziti ovaj drugi je morao 3, cak ono laktanje posle faula se moglo i gledati za direktan crveni. Slazem se sa onim sto neko rece oko Noyera, posle skijanja je trebalo naci golmana kako valja a njega prodati posto zasto. Sta je tu je, blizi smo bili golu, pitanje je koliko ce izdrzati igraci, Palija bi sad bas valjo, a i Tell moze zaganjati lijepo.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Izdržali smo prvo poluvrijeme. Štaviše, potpuno smo ravnopravni u prvom poluvremenu bili. Apotekari su sada favoriti, za prolazak dalje, vrijeme je da momci pokažu karakter. Doduše, trebati će nam i malo sreće
Da li ce iko imati muda od glavesina i zahvaliti se skijasu na kraju sezone
Steta sto je austrijska ubleha imala najizgledniju sansu.
Steta sto je austrijska ubleha imala najizgledniju sansu.
CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:27Laimer isto moždani da je dobio. Kako on igra u Bayernu, to ni ptice na grani ne znaju.
Najbolji nas igrac u prvom poluvremenu, nevjerovatna snaga i izdrzljivost...cak je par puta ozbiljno zaprijetio, nakon sto je sam uzeo loptu, a drugo put u kontru istrcao cijelo igraliste i kao duh se nasao na poziciji centarfora, a leverguzenovci su krajnjim naporom sprijecili da se ne nadje 1:1...Istina bojim se malo da ga u odbrani "ne ponese" pa nasjedne na neku fintu, ali do sada najvisa ocjena.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Proletit će neko pored njega kao prije 2 dana, vidjet ćeš.Dilah je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:49CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:27Laimer isto moždani da je dobio. Kako on igra u Bayernu, to ni ptice na grani ne znaju.
Najbolji nas igrac u prvom poluvremenu, nevjerovatna snaga i izdrzljivost...cak je par puta ozbiljno zaprijetio, nakon sto je sam uzeo loptu, a drugo put u kontru istrcao cijelo igraliste i kao duh se nasao na poziciji centarfora, a leverguzenovci su krajnjim naporom sprijecili da se ne nadje 1:1...Istina bojim se malo da ga u odbrani "ne ponese" pa nasjedne na neku fintu, ali do sada najvisa ocjena.
Treba vjerovati dokle god se igra.
Nevjerovatno kako neko ocjenjuje igrače.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:51Proletit će neko pored njega kao prije 2 dana, vidjet ćeš.Dilah je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:49CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑03 dec 2024, 21:27Laimer isto moždani da je dobio. Kako on igra u Bayernu, to ni ptice na grani ne znaju.
Najbolji nas igrac u prvom poluvremenu, nevjerovatna snaga i izdrzljivost...cak je par puta ozbiljno zaprijetio, nakon sto je sam uzeo loptu, a drugo put u kontru istrcao cijelo igraliste i kao duh se nasao na poziciji centarfora, a leverguzenovci su krajnjim naporom sprijecili da se ne nadje 1:1...Istina bojim se malo da ga u odbrani "ne ponese" pa nasjedne na neku fintu, ali do sada najvisa ocjena.![]()
Da imamo dva Laimera u ekipi, ovaj nedostatak se ne bi ni osjetio
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kaze lik sa arene Henes i Bekenbauer na trbinama

-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
-
Bundesliga
- Kontakt:
Stvarno ova dvojica isto politicari. Lazu i sebe i nas. Laimer na beku je cisti promasaj, njemu je mjera na sredini da radi presing gdje mozak ne mora koristiti. Strasno neinteligentan igrac.
I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.