FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Cestitke na pobjedi na teskom gostovanju.
Al ovaj ofsajd fudbal je održiv ko budžet Republike Srpske
Al ovaj ofsajd fudbal je održiv ko budžet Republike Srpske
Asistencija sezone 

-
- Kontakt:
Ne bih da ispadam nastran, al mogu mu popusiti i Ronaldo i Messi i Mbappe i Vini i svi redom,decku je tek fucking 17 godina.
Ućera ga i Frenki
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Ove Yamalove lopte vanjskom su fenomenalne 

- Maroon1946
- Kontakt:
Lamine Ballon d'Or
Natrpaše ih za 10 minuta hahahaha
Hansi Ball - Igra za gol više!
Hansi Ball - Igra za gol više!
Igra Yamal igra Barsa. Ma kad iskoristiš šanse i imas finu prednost onda to ide. Valjda je ovo novi početak. Pau Victor mora imati prednost ispred Ferrana kojem zelim da napusti ovaj klub u januaru.
- numanumaye22
- Kontakt:
Prije uzdati se u 17godisnjaka da ce izgurati svu sezonu ovako i tako iz godine u godinu, osvajajuci klubu trofeje kao Messi. Tesko za povjerovat ali vidjet cemo.
Barcelona ovisna o Yamalu kao nekad o Messiju 
Kakva partija tinejdžera

Kakva partija tinejdžera

Nije to dobro nimalo, ta ovisnost o jednom igracu. To Flick mora nekako rijesiti.
I Barca je bila bolja cak i bez Messija, cesce i lakse pobjeđivala, nego sad bez Yamala.
Na stranu to sto je momak ogroman talenat.
Konačno bolja igra, pobjeda, 3 boda.
Ne volim početke utakmica bez najbolje moguće postave (Lewandowski), ali to je moj stav i ništa više od tog. Tu Flicka nikako ne razumijem, ali......
U nekom trenutku sam se pobojao, da će se to Flicku opet "osvetiti", jer kad god
se je dešavala takva situacija ( Osasuna - Casado, Balde, Yamal, Inigo , Celta - Balde, Las Palmas - Olmo, Yamal, R. Sociedad - Olmo ) bodovi su gubljeni. SInoć nije, što je odlično. Govorim o igračima koji su sjedjeli na klupi u početku meča, a ne o povrijeđenim.
Djeluje mi kao do su malo popustili u duel i presing igri. Bilo je momenata kad je suparnik lako izlazio iz naizgled
kompliciranih situacija.
Ne volim početke utakmica bez najbolje moguće postave (Lewandowski), ali to je moj stav i ništa više od tog. Tu Flicka nikako ne razumijem, ali......
U nekom trenutku sam se pobojao, da će se to Flicku opet "osvetiti", jer kad god
se je dešavala takva situacija ( Osasuna - Casado, Balde, Yamal, Inigo , Celta - Balde, Las Palmas - Olmo, Yamal, R. Sociedad - Olmo ) bodovi su gubljeni. SInoć nije, što je odlično. Govorim o igračima koji su sjedjeli na klupi u početku meča, a ne o povrijeđenim.
Djeluje mi kao do su malo popustili u duel i presing igri. Bilo je momenata kad je suparnik lako izlazio iz naizgled
kompliciranih situacija.
Kiksa Real, ali nesumnjam, da cemo i mi protiv Betisa za vikend. Na kraju ima Atletiko da prelazi po duploj 

- jasonstatham
- Kontakt:
Ovo znači kraj za Iñiga ili Erica.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Šta su ovoliko zapeli za ovog, tačnije Flick, je li toliko dobar

Zašto za Iniga koji odlično igra?
Možda za Christensena ili Arauja..
Completed za januar ili ljeto?
Ljeto. Ističe mu ugovor, a ne želi produžiti.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: jasonstatham, dana/u 06 dec 2024, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.