Jesam ja napisao negdje da nemate jako dobru posjetu? Da vas nije vise bilo? Otkad ste usli u ligu muljate sa brojem gledatelja i jos se time hvalite. I pomalo su vas svi prokontali. Ko ce vas uzet? Trebate vi još puno proći da bi bili i blizu NK Široki Brijeg. I blizu, a ne da se ravnate sa Širokim u bilo kojem sportu, to ti je valjda jasno.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑03 dec 2024, 20:52Sta ti broja
U svakom slucaju bilo nas je barem 4 puta više nego vas sinoć Bas me zanima koliko ce za Lišticu stavit. Ako bude priko 19 ljudi sramota Sta si ljubomoran.Svaki post ti o posjeti u Posusju Pomiri se sa tim da niste više najbolji ni u ZZH jos ako nas uzme ovaj Svicarac i ulozi pare pa pa Listico Brini se o 9 miliona duga koje imate
Pričaš o dugu Širokog. Pajdo, barem nismo ugasili klub ko vi, a vodite se pod isti i preuzimate zasluge NK Posušja. NK Posušje ne postoji, grb HŠK Posušja je laznjak i kopija, NK Posušje je ugašeno i s tim njegova povijest. HŠK Posušje postoji par godina i igra treću sezonu u povijesti u najvišem rangu. Pisalo je nedavno kako su vam igrači i treneri prijavljeni po županijskim uredima. Pogledaj vam financijsko izvješće, veci budzet ima NK Rakitno. Zapitaj se samo što i kako onda. I ti našao o ŠB pričat. Bolje da šutiš. Što se tiče ko je najbolji ne gleda se to po zadnjoj sezoni. I dalje imate losiji omjer sa ŠB pa ne znam o čem pričaš. Vaš sport su borbe bikova i drzite se onog u čemu se najbolji i što vam je najpopularnije
A to za Lišticu nek te je sramota