Neutral je napisao/la: ↑04 dec 2024, 02:58
Dilah je napisao/la: ↑04 dec 2024, 01:51
Neutral je napisao/la: ↑04 dec 2024, 00:33
Na Francuze
Hernandez, Upamecano, Pavard i nastavi niz.
Zabiravljaš da nam je Francuz donio klempu.
Ja nista ne zaboravljam, posebno zbog studija kojeg sam zavrsio.
Donio nam je i neuer fenomenalnim odbranama, no od proslosti se ne zivi.
Coman je bio nekoc vrijedan, Hernandez je bio zvijer samo sto je invalid, ostali nisu vrijedni spomena, Olise veliki potencijal, africko-francuska verzija africko-njemackog Sanea.
Nema ovdje ni k od kvaliteta za vrh Lige prvaka.
Mora da si zavrsio filozofiju jer prdis bez veze, kakvi bolan Francuzi...igraci kao igraci jedan ovaki, drugi onaki, recimo poneki Brazilac nas sjebo ko mlade majmune a poneki legenda kluba. Sta cemo za Riberija, Lizerazua, Sagnola...meni i Paward iTolisso bili dobri igraci da o Komanu ne pricam... Upamekano odlican stoper, Olise ce biti legenda Bayerna, mali Tel na posudbu pa cemo vidjeti, treba mu vremena da se pokaze ovako kod nas svaku u grcu igra. Ne podnosim Boja a bio je i onaj jedan prgavi, omanji onako, ne mogu se sjetiti sad imena...frajer je imao somopouzdanja za troicu, ali na zalost bez pokrica. Tukao na treninzima prvotimce pa ga otjerali

Jah, zaboravih i Zan Pjera Papena
Naravno da ima kvaliteta, vidis li onu goru tabelu, sigurno cemo biti bolji od toga, a to je napredak, zar ne!!! Cuj cega se lik dosjetio vadi proslu godinu 12 kolo a mi pricamo o kupu. Naravno "zaboravio" lik da napomene gdje smo tada bili u kupu

Inace sam bas ono iznenadjen sa kojom vrstom mrznje razne ublehe, predstavljajuci se navijacima Bayerna pisu na ovoj temi, haman se ufurali kao da im je babo licno ulozio ogromen pare u klub pa sad hoce dionice neke...Od kada sam poceo pisati ovdi ova Bundesliga i jos par zvekana nijednu pozitivnu rijec nisu napisali o klubu za koji NAVODNO navijaju???? Ponovo sam odgledao utakmicu protiv Leverguzena i ponosan sam na svoj tim. Bukvalno su bili bolji u svim parametrima sa igracem manje od tima koji im je prosle sezone na kraju pobjegao za 18 poena. Svaki igrac je ostavio srce na terenu, aferim za "MIA SUN MIA " odnos, Kompaniju svaka cast za atmosferu u timu, naravno da su pravi navijaci to prepoznali i dugo posle utakmice pjevali igracima i najvecem klubu na svijetu. Ja mislim da bi ovih nasih par Balkanaca trebalo tim svapskim neznalicama da objasne kako bi Bayern trebao da igra. Kao i uvijek ove sezone, ne mogu docekati sledecu utakmicu!!