Nevjerojatno

To si već spomenuo četiri puta, peti bar pokušaj da nešto argumentovano kažešPendulum je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:46Pa zato što nemaš više od 12 godina. Sve si mi objasnio. Uredu je.ferroviere87 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:45Reče navijač kluba čija je navijačka grupa prije par godina klanjala dženazu gradskom rivalu na proslavi dodijeljene titule. Od tog momenta ništa vas više ne "volim" od Borca.![]()
Ne mogu oni to i kad bi htjeli. Treba shvatiti da ih SHS drzi za muda.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:46Polako tek su vidjeli da možete ugroziti moćni dvojac
Biće još pljačke.
Kad vas zakinu ko nas jedno 7-8 tekmi pa ćemo valjda ustat zajedno protiv ovog ološa.
Mi nismo Ko vi da sad pišemo osim par manjih grešaka pošteno suđenje i slično.
Picka balijska treba opet raditi na areni kad dobije otkaz **** balijsko
Samo izgleda Corica nisu obavijestili. Fasova covjek bzvz crveniSamoDaKazeem je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:47Šta se ima ko naslađivati,vračanje bodova za prošlu sezonu.
Cist ko i svaki FK KURCU sto se svira
Nama to nesto neobicno.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:46Polako tek su vidjeli da možete ugroziti moćni dvojac
Biće još pljačke.
Kad vas zakinu ko nas jedno 7-8 tekmi pa ćemo valjda ustat zajedno protiv ovog ološa.
To je to i tako to bude kad pravis pakt sa vragom!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:48Ne mogu oni to i kad bi htjeli. Treba shvatiti da ih SHS drzi za muda.jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:46Polako tek su vidjeli da možete ugroziti moćni dvojac
Biće još pljačke.
Da mi neko kaže da će nam svako malo ovo radit ali zauzvrat da će i vama ja bih na ovo pristao iste sekunde. Koliko god da mi se ovo gadi, dok god je bilo šta protiv vas meni odgovara. Poslije svakog puta kada budemo oštećeni slobodno ovo citiraj i ja ću ti potvrdit ovo što sam sad napisao.PeppermintSA je napisao/la: ↑04 dec 2024, 13:49Nek kradu i buše plavu qurvu kad nije htjela stati uz ostale klubove u kantonu. **** me se, dabogda je svaku pokrali kad nema kičme i ne zeli se tatici zamjerati.