Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
3 minute nadoknade, lik 5 puta gledao var hahahah
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
Gdje vrati 1,5 metra prekrsaj a Zrinjski moze po 10 pomjerati
- luckystrike
- Kontakt:
nije realno da bilo koji deklarisani navijač nekog kluba dok mu isti igra ide i čita saopštenja trećeg kluba.
Samo pokazuju da su smrdljivi ustaški klub.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Sloboda govora nista znaci, ustashe bi nekom da uzmu pravo na slobodan govor.kao i dopuštanje govora mržnje u komentarima na objavljene tekstove
Smeta im kad neko kaze da su ustashe a iz utakmice u utakmicu to potvrdjuju. Ne znam stvarno
-
- Kontakt:
Ja se nadam da to znači da će i ovi zrinjevci Marko1905 i ostali kamenjari raskinuti ugovor i saradnju sa forumom ss.ba
značilo bi nam
Hz
E jest mi godra što Vico hebe ovu sarajevsku boraniju...odlično to Vico hendla..e sad da razjasnimo..prvo neprijatelji su sami sebi ..to prelazi granice zdravog razuma..imam osjećaj da malo fali da mrtva glava padne ...jedni prema drugima nemaju sekundu poštovanja,realnosti,časti,pa da bar imaju mrvu neke stare prošle zahebancije..i onda prpa,sudije..treba vas dobro naučiti pameti da se okrenete prema sebi i napretku BH fudbala a ne riječi poput,plave kujice,bordo pušikhurci i tako te bljuvotine...samo deri...
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
I jos foruma lagano. Multitaskingluckystrike je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:51nije realno da bilo koji deklarisani navijač nekog kluba dok mu isti igra ide i čita saopštenja trećeg kluba.

luckystrike je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:51nije realno da bilo koji deklarisani navijač nekog kluba dok mu isti igra ide i čita saopštenja trećeg kluba.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Da ih ne poguraše u onih par utakmica, sad bi s Veležom bila mrtva trka za četvrto mjesto. Ovako su sigurni.
-
- Kontakt:
Ovo se zove vraćanje duga s kamatama. Nije ni čudno što je Čorić dobio crveni , dodju čovjeku i kažu moraš izgubit a on ni kriv ni dužan za to .
- GoskGabela
- Kontakt:
jel jbm te bosno sloboda govora ili

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Vraćanja duga sa stilom.
Cudo se nisu zalili i za antisemitizam.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A to tebi smeta, što ne idem kao ovca za stadom? Moraš shvatiti da ja svaku situaciju gledam iz realnog ugla, čak i kad je moj klub u pitanju trudim se da budem objektivan.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:46i nije euro nego evro. Akcija - reakcija sve sama govori.
nemamo mi sta dalje pricati kad ti opravdavas penal muftica, mutis vodu u vlastitim redovima.
Vi to ne možete shvatiti jer ste već prešli crvenu liniju i morate ići za stadom, pazite da ne kažete nešto što nije popularno za reći. Kad ispadnete smiješni, samo nastavite dalje i pravite se da se nije desilo.
Vama nema spasa, tu tačku ste davno prošli, a ova tema iz dana u dan dokazuje tačnost svake moje tvrdnje.
Vi više ne možete sve da postignete, savez, vaš klub, Željo, kanton, Zrinjski, Borac... gubite se u svemu ovome i ne stajete, zato ispadate ovoliko smiješni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pazite sta pišete na forumu, naljutit će nam se latini 

Rezultat je trend, ideal je vječan!
ordedelmale je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:52Ja se nadam da to znači da će i ovi zrinjevci Marko1905 i ostali kamenjari raskinuti ugovor i saradnju sa forumom ss.baznačilo bi nam
![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Al sto odigra odbrana dobro to je haos.
Ne zna se ko je gori od ovog 1,65 cm visokog reprezentativnog golmana preko ovih stopera do bekova.
Ne zna se ko je gori od ovog 1,65 cm visokog reprezentativnog golmana preko ovih stopera do bekova.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Shategabri
- Kontakt:
Hajd bogati pustili utakmicu, velika stvar.
Ni prva ni zadnja.
Ni prva ni zadnja.
Koševo Zapad