Mi ovdje uživamo u cirkusu

Razlog toga što govoriš je što pripadnici kluba sa Kobilje Glave prave priče o želji za tim boljitkom a pozadina svega je da njihove glavešine dođu na poziciju gdje je Vico sad. Sadašnje lakrdije su mila majka za ono što bi nam naši sugrađani priredili. Opekli smo se nekoliko puta o njihove priče o zajedništvu i borbi. Pa nas nakon toga dočekali sa tabutima i sličnim stvarima...Sve u svemu razmišljanje 99% navijača iz plavog tabora. Sa njima ni u džamiju!aqarius je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:53E jest mi godra što Vico hebe ovu sarajevsku boraniju...odlično to Vico hendla..e sad da razjasnimo..prvo neprijatelji su sami sebi ..to prelazi granice zdravog razuma..imam osjećaj da malo fali da mrtva glava padne ...jedni prema drugima nemaju sekundu poštovanja,realnosti,časti,pa da bar imaju mrvu neke stare prošle zahebancije..i onda prpa,sudije..treba vas dobro naučiti pameti da se okrenete prema sebi i napretku BH fudbala a ne riječi poput,plave kujice,bordo pušikhurci i tako te bljuvotine...samo deri...
Da, samo sto tome nije mjesto na stadionu. I nebuloza od gradjana BiH, tzv ustasha.
Izvinjavam se svim navijacima Sarajeva i mojoj braci na ovom mom propustu. Nece se vise ponovit, a i ako se ponovi, necu dozvolit da budem uhvacen dok cinim kaznena djela.
Šta frajer sve napisa samo jer čita podyebavanja na forumu, ko ne zna rekao bi da je Sarajevo Buenos Airesaqarius je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:53E jest mi godra što Vico hebe ovu sarajevsku boraniju...odlično to Vico hendla..e sad da razjasnimo..prvo neprijatelji su sami sebi ..to prelazi granice zdravog razuma..imam osjećaj da malo fali da mrtva glava padne ...jedni prema drugima nemaju sekundu poštovanja,realnosti,časti,pa da bar imaju mrvu neke stare prošle zahebancije..i onda prpa,sudije..treba vas dobro naučiti pameti da se okrenete prema sebi i napretku BH fudbala a ne riječi poput,plave kujice,bordo pušikhurci i tako te bljuvotine...samo deri...
pa objektivno je da ono penal nije. I ja se trudim max objektivan biti pa zato i pisem. Nemamo mi sta ispadati smijesni. Mi skoro svaku utakmicu vodimo ovakve bitke. I igramo protiv 14 igraca. Vise igraci navikli. Da ne ponavljam milion puta ispisano na temi. Znam sta gledam i kakve smijurije gledam. Sudjenje kakvo gledamo u najelitnijem rangu BH fudbala bi na jednom obicnom terminu u balonu izazvao ozbiljne probleme.Virtu4l je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:55A to tebi smeta, što ne idem kao ovca za stadom? Moraš shvatiti da ja svaku situaciju gledam iz realnog ugla, čak i kad je moj klub u pitanju trudim se da budem objektivan.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 dec 2024, 14:46i nije euro nego evro. Akcija - reakcija sve sama govori.
nemamo mi sta dalje pricati kad ti opravdavas penal muftica, mutis vodu u vlastitim redovima.
Vi to ne možete shvatiti jer ste već prešli crvenu liniju i morate ići za stadom, pazite da ne kažete nešto što nije popularno za reći. Kad ispadnete smiješni, samo nastavite dalje i pravite se da se nije desilo.
Vama nema spasa, tu tačku ste davno prošli, a ova tema iz dana u dan dokazuje tačnost svake moje tvrdnje.
Vi više ne možete sve da postignete, savez, vaš klub, Željo, kanton, Zrinjski, Borac... gubite se u svemu ovome i ne stajete, zato ispadate ovoliko smiješni.