Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hahahhahahajahahahaha sta kaze, umri **** ti mater, kakvi sabani.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ne zna se sta je bolnije
rezultat, il par ovih debila na tribini sa retardiranim izjavama
rezultat, il par ovih debila na tribini sa retardiranim izjavama
Volim tebe, više od sebe
Čuj komentara sa tribina da Bog sačuva
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Kakvi povici kozojeba s tribine. 

De iskljucite komentatora, hocu da slusam ove doktore.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
U neku ruku je i razumljivo ovo sto rade. Nisu im bas sve budale u klubu. Svjesni su da nemaju kapacitete da napadaju trofeje i da ne mogu vise od Europe, pa onda ne talasaju nista i ne dira ih se, osim u pojedinim utakmicama, kako sam napisao iznad. Nemoralno i neprincipijelno jeste, ali objektivno je dobro po njihov klub, bar kratkorocno.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:35Upravo to. Satisfakcija im je upravo o tome.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:23Najzalosnije u svemu tome je da oni to samo gledaju,njima to odgovara da svake godine izbore evropu i svi zadovoljni,vazno je da Sarajevo ulaze ogromne pare i da uzme 4 mjesto a da Zeljo bude na 3 to je valjda uspjeh. Meni isto bio 2 ili 4 isto ti dodje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:11Puno raja ocekuje od Zeljkana i puno se njima bavi, a ne treba, jer nisu bitni u kontekstu trofeja.
Fazon je u tome sto Zeljkan Vici ne smeta. Ne kvare mu nikakve planove. Sta njega boli neka stvar hoce li Zeljkan zavrsiti cetvrti ili osmi?
Znaju i oni sami i Vico i svako ko prati fudbal da ne mogu preskociti nas, Borca i Zrinjskog. U svakom smislu su iza ta tri kluba. Ovako ih se ne dira, osim u rijetkim utakmicama, kao danas, i u direktnim duelima protiv Borca i Zrinjskog. Negdje ih se pogura kad treba i kad nekome odgovara, doduse. Oni slusaju, ne bune se i to je to.
A prvi put da prismrde tituli i da su uopste iole konkurentni yebavali bi truhle kosti svima,kao sto evo isto rade kad ih uzmu u jednoj tekmi koja je budi usput receno blokirana u kladionicama.
Ono sto nema smisla i sto vrijedja inteligenciju je nacin na koji oni to sve pravdaju. Meni je smijesno citati neke eseje gdje se analizira FK Sarajevo i desavanja u vezi saveza, a o racunovodjinom brojanju tudjih para da ne pricam. Puno bi postenije bilo da otvoreno kazu da im trenutno stanje odgovara i dovidjenja.
Sami protiv svih klubova u Kantonu Sarajevo.
Ma sta se ti javljas yebem ti pleme ozraceno,uzivas li yebem ti porijeklo, jesi li docekao 5 min slave. Picka ti materina debilna klub ti se raspada za kifle nemate, ti se Slobode ufatio.
Pa ako su drugi debili ne moras i ti biti.Ja takve stvari nikad nisam pisao.A znam da ti ne spadas u debile.Da je ovo napisao neki majmun sa vase teme ne bih mu se ni obratio.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Koji god ce tebi pomoci da zaspes po nociVirtu4l je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:09Za takve kao ti postoji nekoliko riječi ili fraza, uvlakač, ulizica, žeton, itd.RajvoSA03 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:07Hvala Bogu pa me takvi kao ti ne mogu ubijediti u svoje spinove. Isto kao sto ti ne mozes da razumijes situaciju sa mog gledista i gledista ljudi koji su se rodili, odrasli i zive u Sarajevu. Koji znaju i koji su iskusili odnos navijaca i klubova prije rata i sada.
Ne mozes, jer iz tebe izbija malogradjanstvo. Jer si kao izbjeglica dosao u Sarajevo, jer nisi imao priliku da osjetis odnos dva kluba iz glavnog grada. Na kraju krajeva, i danas zivis van drzave.
Vise mrzis rivala, nego sto volis klub za koji navijas. Van svake pameti.Izaberi koji ti se najviše sviđa.
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ide Hadzan ide ahahhaha joj majko moja placa.
FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Jest lijepo citati postove fine sarajevske raje, takav vokabular mozes samo vidjeti u onoj dole vukojebini… 

-
- Kontakt:
Kome jos trebaju vratiti bodove?
Malo offtopic, ali pao brat Vjeverica

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Beganović stvarno nabio 40 godina u guzicu a misli da su Plemići zapravo zbog plemićkog ponašanja pa se iznenadio, a evo umalo se i izvinio "klubu iz Mostara" 

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Yebem ti tu uniformu zelenu sudijaa hahahahh
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Solinas, ti li si?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bordo10, Hajdeee, TylerBurey i 11 gostiju.