Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sloboda jeste losa, ali nije bas toliko losa da ih svi kantaju. Mozda nemaju plata?
Podrska ss ba protiv ustasa i fasista.
Svo licemjerje jednog ksenofobnog kluba sa fasistickim navijacima stane u njihovo tzv saopstenje.
Mater vam ustasku
Svo licemjerje jednog ksenofobnog kluba sa fasistickim navijacima stane u njihovo tzv saopstenje.
Mater vam ustasku

Zbog čega ovi dobri ljudi na Tušnju ispuštaju neartikulisane zvukove?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
"Na 4:1 je smanjio Filip Dangubić u 70. minuti iz opravdano dosuđenog penala"
Teško da neko može na crtu sa vrapčićima što se tiče ovih urlika sa tribine...od djece, preko žena i matoraca do standardnih đikana, ovo na Tušnju je limunada...
Mislim da je Peljto u podcastu Oslobođenja, izjavio da svi na jednu stranu ali vrapčići su kategorija za sebe!
Mislim da je Peljto u podcastu Oslobođenja, izjavio da svi na jednu stranu ali vrapčići su kategorija za sebe!
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jadne su stvari koje si naveo da se vaš klub stavlja u prefiks sa riječi gospoda. To je lažna pretpostavka svakog nadolazećeg seljaka koji stigne u šeher da misli da je Sarajlija ako navija za komunističku kuravu. A isti ste papani obojica jedino što ti drug na svakom mogućem postu od 30+ koje ima psuje nekomLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:42pa maloprije ti opsova nicim izazvan..Gargamel22 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:41I sa ovakvim papkom u zajedničku borbu bi mi trebali? Sarajevo kao grad je odavno izgubio dušu dolaskom papčina sličnih tebi retardinjo![]()
Ako se gleda po dokumentima i razvoju fudbala kroz historiju grada, autentične i izvorne Sarajlije prirodno navijaju za Želju!
-
- Kontakt:
Mislim da je Tusanj ipak najgori po tom pitanju. Onda Vrapcici, pa onda BP.Platonova je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:45Teško da neko može na crtu sa vrapčićima što se tiče ovih urlika sa tribine...od djece, preko žena i matoraca do standardnih đikana, ovo na Tušnju je limunada...
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Vokabular ti je na nivou gospodina. Ozbiljni te kompleksi pucaju, papcino.Gargamel22 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:46Jadne su stvari koje si naveo da se vaš klub stavlja u prefiks sa riječi gospoda. To je lažna pretpostavka svakog nadolazećeg seljaka koji stigne u šeher da misli da je Sarajlija ako navija za komunističku kuravu. A isti ste papani obojica jedino što ti drug na svakom mogućem postu od 30+ koje ima psuje nekomLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:42pa maloprije ti opsova nicim izazvan..Gargamel22 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:41
I sa ovakvim papkom u zajedničku borbu bi mi trebali? Sarajevo kao grad je odavno izgubio dušu dolaskom papčina sličnih tebi retardinjo![]()
Stvar filozofije.
Alo bolan Sarajlije, ohanite malo, trenutno smo Tuzlake etiketirali, a vi se među sobom lomite da se isped njih uvalite 

Kako bi ti to znao kad nikada nisi bioPlatonova je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:45Teško da neko može na crtu sa vrapčićima što se tiče ovih urlika sa tribine...od djece, preko žena i matoraca do standardnih đikana, ovo na Tušnju je limunada...

Peljto je spominjao kreativnost u psovkama, to je nešto potpuno drugačije od ovoga čemu upravo svjedočimo.
Inače, ne mogu ne primjetiti da je kod nas nažalost s godinama opao pristisak s tribina, nekad je to bilo puno intenzivnije

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sad će malo da predahnu, pa kasnije ponovo ide graktanje na utakmicu u Gabeli.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gargamel22 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:41I sa ovakvim papkom u zajedničku borbu bi mi trebali? Sarajevo kao grad je odavno izgubio dušu dolaskom papčina sličnih tebi retardinjoDixy29 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:38jurisicduska je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:11
Hajd mi nadi tih 20 postova o Zelji molim te danas. A ovo dalje ću te odmah zamoliti da ne ulaziš , ja ti neću po forumima prijetiti.
Pusti bogalja, **** li mu vico mrtve u usta, treba ih tuci gdje god ih covjek sretne, j.e.bem li im mamu plavu izdajničku
Jok s tobom ćemoGargamel22 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:25
Gospoda prava. Popišam vam se usta da gospodska. Majku vam vašu licemjernu, svršavate i bacate se u ekstazu pri bilo kakvom disbalansu ili porazu kluba s Grbavice.
Sta se skandira na Tusnju?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Pa zbog toga i jesu pustili tebe i tvoje igrače u klub.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Sloboda od pocetka sezone zabila 3 gola, primila 32 

Bio sam junačino Balorda...ne protiv Borca, ali sam bio, vidio svojim očima i čuo svojim ušimaBalorda je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:51Kako bi ti to znao kad nikada nisi bioPlatonova je napisao/la: ↑04 dec 2024, 16:45Teško da neko može na crtu sa vrapčićima što se tiče ovih urlika sa tribine...od djece, preko žena i matoraca do standardnih đikana, ovo na Tušnju je limunada...
Mislim da je Peljto u podcastu Oslobođenja, izjavio da svi na jednu stranu ali vrapčići su kategorija za sebe!![]()
Peljto je spominjao kreativnost u psovkama, to je nešto potpuno drugačije od ovoga čemu upravo svjedočimo.
Inače, ne mogu ne primjetiti da je kod nas nažalost s godinama opao pristisak s tribina, nekad je to bilo puno intenzivnije![]()

- FKSDoGroba
- Kontakt:
Samo 4 primio ovaj što je morao dobit poziv u repku 

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Mocvara1991, Vanja8 i 40 gostiju.