Morao sam.
Ova spodoba iz Crne Gore je za Čolpe, Pilave i Džemidžiće.
Morao sam.
I zamisli, vi popijete 4 komada i izgubite, a mi zabijemo 3 i dobijemo lol
I ja sam vrlo blizu da ga sklonim, to je prije njega uspjelo samo tobetu, ali taj je baš zlo u ljudskom obliku, dok je ovaj izuzetno limitiran i potkapacitiran, samo mi bezveze opterećuje displej.
Ma ja ne znam što više ljudi uopšte obraćaju pažnju na debila, očigledno lik ili namjerno radi ovo ili je baš retardiran, nema druge.
Pa ne znam šta čekate patuljci? Hvala vam i u moje ime.
U trenutcima preuzimanja fotelje Vice mi smo bili najbolja ekipa u ligi i ubjedljivo prvi.Nasu upravu tadasnju to jednostavno nije zanimalo tada jer su mislili da smo prejaki i da nam niko nista ne moze.U fazonu "nek bude ko hoce"NoDi80 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 19:13Vi ste nas isto uvaliki u ova ****NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 dec 2024, 19:09Jel ih to popišao Vico danas?![]()
![]()
Hvala ti Bože,sve vidis i znas!
Coricu keru jedan sjedi dole sto nisi protiv Posusja i jos 3 utakmica skakao gdje su vam direktno poklonjeni bodovi.Majmuncino jedna
Vasi su su dizali ruke za Vicu i sad kad je Mirvic dosao pokusava list da okrene i da ide posteno, jer ima pare da to izgura
Tako da nemoj mi te price
Vi ste imali moc, a mi smo sjedili zavezanih ruku i nadam se da smo danas ustali