Sve vece ekipe imaju pomoc protiv manjih. Ovo je sad nasih 5 minuta, na to smo cekali 20 godina, 20 godina nismo imali nikakvu protekciju, za razliku od sarajevskih klubova i Zrinjskog koji su uvijek bili u vrhu i imali pomoc, i imali svoje ljude u svim organima saveza i lige i sudijske organizacije...caffetin je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:07sta mislis ti jarane vako realno dal vamq pomazu sudije dasi nwutralan i nako sastrane gledasRedBlue je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:04Zagradio se iskusno, kakvo laktanje.ErosViverosViv je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:02Kako se ovaj cigan kvrzic lakta u svakoj utakmici jer zna da nece zutog vidjeti 5 sezona, kakva odvratna njuska ono mati ne voli
Vidim ponestalo vam je materijala pa se sad hvatate za slamcice.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vidi ovo care, mi smo i prije Tegeltije i Vice osvajali i prvenstvo i kup, i ispadali zbog 100 milja kemica, a to da ćemo na neko smetljište kako maštate, tu te moram razočarati, jer već 100 godina skoro se borimo i nisu nas malo gnusnije sile uspjele uništitipitara je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:06Vidi oko, vi ste politička **** u kojoj je hebeni tegeltija bio glavni do prije godinu dana, čim se ugasi politika idete i vi OPET sa njom na smetljiste. Vi ne mozete u kontekst sporta uopstePlatonova je napisao/la: ↑04 dec 2024, 19:54Al ovo "Sarajevo vrijedno spomena u bilo kojem kontekstu"....pitara je napisao/la: ↑04 dec 2024, 19:30
Ma ja ne znam što više ljudi uopšte obraćaju pažnju na debila, očigledno lik ili namjerno radi ovo ili je baš retardiran, nema druge.
Što je najtužnije u svemu to je lik koji je Grbavicu samo na razglednici vidio i toliko je glasan sa ovim svojim lupanjem da neka normalna raja ne dolazi do izražaja zbog njega i sličnih. Za mene je Željezničar drugi najveći klub u državi i na stranu naš rivalitet jedini klub uz Sarajevo vrijedan spomena u bilo kakvom kontekstu, a ovaj degenerik dovodi do toga da ljudi ovdje na osnovu njega prave sebi sliku kako su svi takvi, a mi koji smo odrasli ovdje znamo da ima ovakvih debila i na jednoj i na drugoj strani koji bi mater za cenera prodali.
Čim ti vidiš da se on liže sa navijačima Borca i Zrinjskog(rigleto hebem ti staru) samo iz mržnje prema Sarajevu vidiš da je papak koji je preskako tramvajske šine da ga struja ne udari, piš o nekim PR službama Mirvića a kad mu spomeneš kako su njima prodavali muda pod bubrege sa Amerikancima, Arapima, kamionima izignoriše i ide ona standardna jesam vas popisao.
Evo uzeću ti fudbal samo zadnjih 10 godina, i jedino što nije vrijedno spomena su sarajevski klubovi, a o ostalim sportovima nema svrhe ni da se spominje...
Nadam se da ćete shvatiti da pravljenje centra univerzuma od Sarajeva i samohvaljenje, uz navedene sportske neuspjehe dovodi do toga da ste samo predmet sprdnje![]()

A što se tiče sporta generalno, zamolio bih te da ustaneš kada kažeš ime Borac !
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da bog (ne) sacuva.
-
- Kontakt:
Sarajevo je uvijek bilo i bice u vrhu jer nije politicka prcija,mi nemamo rok trajanja kao vi.RedBlue je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:13Sve vece ekipe imaju pomoc protiv manjih. Ovo je sad nasih 5 minuta, na to smo cekali 20 godina, 20 godina nismo imali nikakvu protekciju, za razliku od sarajevskih klubova i Zrinjskog koji su uvijek bili u vrhu i imali pomoc, i imali svoje ljude u svim organima saveza i lige i sudijske organizacije...
-
- Kontakt:
5 utakmica bez kartona u ovoj ligi golemo . Sad će stručnjaci reci to su sitnice.
-
- Kontakt:
Neka im se izvadi statistika koliko faulova su imali i zutih u ovoj sezonibordobijeli je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:175 utakmica bez kartona u ovoj ligi golemo . Sad će stručnjaci reci to su sitnice.

Vidi ovog imbecila sunce ti poljubim...Pa hoćeš ikada do pameti doći balegaru !?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:16Sarajevo je uvijek bilo i bice u vrhu jer nije politicka prcija,mi nemamo rok trajanja kao vi.RedBlue je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:13Sve vece ekipe imaju pomoc protiv manjih. Ovo je sad nasih 5 minuta, na to smo cekali 20 godina, 20 godina nismo imali nikakvu protekciju, za razliku od sarajevskih klubova i Zrinjskog koji su uvijek bili u vrhu i imali pomoc, i imali svoje ljude u svim organima saveza i lige i sudijske organizacije...
Ako je vrh 4 mjesto onda dao Bog da svake godine budete u vrhu, evo i ja vam želim od srca da budete u vrhu

VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
Jedini klub koji je oštećen u skoro svakom kolu je Sarajevo a veliki smo klub i uvijek u vrhu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:16Sarajevo je uvijek bilo i bice u vrhu jer nije politicka prcija,mi nemamo rok trajanja kao vi.RedBlue je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:13Sve vece ekipe imaju pomoc protiv manjih. Ovo je sad nasih 5 minuta, na to smo cekali 20 godina, 20 godina nismo imali nikakvu protekciju, za razliku od sarajevskih klubova i Zrinjskog koji su uvijek bili u vrhu i imali pomoc, i imali svoje ljude u svim organima saveza i lige i sudijske organizacije...
Reakcija i kod prvog gola je -mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:08Odlican golman Goska,lik sam loptu unese u gol haha

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ove sezone dosad je u utakmicama Borca njihov protivnik dobio 6 crvenih kartona, a Borcu su dosuđena 4 penala.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Sljedece godine je 4. mjesto sredina tabele, mislite o tome.Platonova je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:19Vidi ovog imbecila sunce ti poljubim...Pa hoćeš ikada do pameti doći balegaru !?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:16Sarajevo je uvijek bilo i bice u vrhu jer nije politicka prcija,mi nemamo rok trajanja kao vi.RedBlue je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:13
Sve vece ekipe imaju pomoc protiv manjih. Ovo je sad nasih 5 minuta, na to smo cekali 20 godina, 20 godina nismo imali nikakvu protekciju, za razliku od sarajevskih klubova i Zrinjskog koji su uvijek bili u vrhu i imali pomoc, i imali svoje ljude u svim organima saveza i lige i sudijske organizacije...
Ako je vrh 4 mjesto onda dao Bog da svake godine budete u vrhu, evo i ja vam želim od srca da budete u vrhu![]()
Danas citam najbolji mladi golman u BiH, raspituju se iz engleske i europe za njegPendulum je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:20Reakcija i kod prvog gola je -mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:08Odlican golman Goska,lik sam loptu unese u gol haha![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ma nije to tako šizofrenija naša .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:19Neka im se izvadi statistika koliko faulova su imali i zutih u ovoj sezonibordobijeli je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:175 utakmica bez kartona u ovoj ligi golemo . Sad će stručnjaci reci to su sitnice.![]()
RedBlue je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:13Sve vece ekipe imaju pomoc protiv manjih. Ovo je sad nasih 5 minuta, na to smo cekali 20 godina, 20 godina nismo imali nikakvu protekciju, za razliku od sarajevskih klubova i Zrinjskog koji su uvijek bili u vrhu i imali pomoc, i imali svoje ljude u svim organima saveza i lige i sudijske organizacije...
posteno
samo slabose raja lozi naborac nesro nevidim daje puno kad igrate djaba stoste u vrhu
menstrual
-
- Kontakt:
Ofirno do bola,bukvalno je imao loptu i mogao da radi sta hoce sa njom,lik je rukama uvuce u golPendulum je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:20Reakcija i kod prvog gola je -mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:08Odlican golman Goska,lik sam loptu unese u gol haha![]()
![]()

Prvi koji pokaže žuti (ili ne do Bog crveni) igraču borca - ide na hlađenje 6 utakmica. Šta vam je?bordobijeli je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:22Ma nije to tako šizofrenija naša .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:19Neka im se izvadi statistika koliko faulova su imali i zutih u ovoj sezonibordobijeli je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:175 utakmica bez kartona u ovoj ligi golemo . Sad će stručnjaci reci to su sitnice.![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Pa eto pogledas npr ovu tekmu protiv Goska, svirne jedan ili dva faula igracima Borca,bas ono neki novi vid kradje i stimanja tekmi.bordobijeli je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:22Ma nije to tako šizofrenija naša .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:19Neka im se izvadi statistika koliko faulova su imali i zutih u ovoj sezonibordobijeli je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:175 utakmica bez kartona u ovoj ligi golemo . Sad će stručnjaci reci to su sitnice.![]()
Iskreno, vise ljudi je bilo kad smo se borili za opstanak. Valjda neizvjesnost sta li, sad ovako znas da dobijamo sve redom pa se zasite brzo.caffetin je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:22RedBlue je napisao/la: ↑04 dec 2024, 20:13Sve vece ekipe imaju pomoc protiv manjih. Ovo je sad nasih 5 minuta, na to smo cekali 20 godina, 20 godina nismo imali nikakvu protekciju, za razliku od sarajevskih klubova i Zrinjskog koji su uvijek bili u vrhu i imali pomoc, i imali svoje ljude u svim organima saveza i lige i sudijske organizacije...
posteno
samo slabose raja lozi naborac nesro nevidim daje puno kad igrate djaba stoste u vrhu
A bice i to bolje na proljece kad se zakuva za titulu na kraju.
-
- Kontakt:
Imal ko ovom morbidu iz BL da objasni da je na bloku?
Al kakva krmad, od trenera do igrača, nevjerovatno kako su se posložili ovako, valjda krpa nađe zakrpu.
Veliki klubovi jesu uvijek imali malu protekciju, borac nije veliki klub, a i ovo nije protekcija, ovo su krađe za ozbiljne novčane kazne i ko zna kakve još sankcije.
No ničija nije do zore pa neće ni njihova.
Veliki klubovi jesu uvijek imali malu protekciju, borac nije veliki klub, a i ovo nije protekcija, ovo su krađe za ozbiljne novčane kazne i ko zna kakve još sankcije.
No ničija nije do zore pa neće ni njihova.
MNON
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.