FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
39
23%
2. Borbu za Evropu
83
49%
3. Sredinu tabele
26
15%
4. Borbu za opstanak
20
12%

Ukupno glasova: 168

muharemovicdzelo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la muharemovicdzelo » 04 dec 2024, 20:28

Ne znam šta se bunite, imate adresu kluba, znate koji su ljudi minirali, njima u klub pa ih pitajte zašto i zbog čega ćemo gledati klanje i zbog čega se još najmanje četiri godine nećemo ništa pitati u našem jadu od lige.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2024, 20:33

Nadam se da su danas svi shvatili šta je Aleksandar Boljević za ovu ekipu.

Uraditi sve što je u našoj mogućnosti da se sa njim produži ugovor na još dvije godine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 04 dec 2024, 20:35

Morate biti glasniji na forumu mozda uspije.
Fk Željezničar.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 04 dec 2024, 20:48

Nikakva tragedija, glavu gore i idemo dalje!!! Imamo mi još mnogo raditi.

Denisu i Generalu puna podrška. Isto bih uradio da sam njegovom mjestu po pitanju crvenog, mada znali smo da će nas sudija klati i ne znam čemu šok i nevjerica.

Nejse, pitanje :

Ima li još iko da smatra da je Martin Mirčevski kvalitetan igrač i da ga treba istrpiti? Moja mu je preporuka da već ove zime traži drugu sredinu uz sporazumni raskid ugovora na obostrano zadovoljstvo.

Slično smatram i za Markovića. Čovjek ne može potrčati. Ofanzivni učinak ne postoji uopšte a i defanzivno mu treba podrška saigrača. Radinović je mnogo bolji bek u svakom pogledu, samo da uhvati formu.

AlJaber i Boljević

Nadam se da su svi vidjeli koliko nam znače njih dvojica i koliko ekipi fali kreativnosti kad oni ne igraju. Obavezno se mora tražiti ofanzivni vezni na ovom prelaznom roku. Kreativac poput Savića ili Ćavara koji znaju lopte, imaju taj pregled igre i zadnji pas.

Do ulaska Hiroša i Šabića vezni red nije ni postojao. Prilog tome je i činjenica da nismo imali udarac u okvir gola do 70 i neke minute.

---------

Mislim da je većina igrača odradila svoj posao vrlo korektno i mislim da je ovdje Denis loše procijenio situaciju ali i mogućnosti pojedinih igrača.

Ispod crte

Mirčevski - Zamolio bih Martina da zatraži sporazumni raskid ugovora koliko već sutra a Upravu da prihvati. Stvarno nema smisla ali imali smo mi i većih grešaka od njega. Šabić je sad kakav jeste bolji igrač od njega.

Marković - probuši kašiku burazeru i na Igman na trčanje. Prošlo je vrijeme bekova koji se usidre i ne miču sa svoje pozicije. Da mu nije Karamarko na toj strani vidjelo bi se koliko puše i u odbrani na tom boku. Btw, kakvi su ono ubačaji živ bio. Dva pokušaja nikome.

Karamarko - Jedan od najboljih igrača ove sezone ali ovaj put vrlo loša predstava. Dvije loše reakcije i dva primljena gola. Kad ne ide ono baš ne ide pa i najbolji zakažu. Šta da se radi. Malo se iskupio golom ali kasno.

Negdje oko Crte i malo iznad

Cvetanovski - Trudio se, trčao, jedini koji je nešto pokušavao konkretno u prvom poluvremenu ali nije imao dovoljno podrške u vezi. Ništa lošije nije odigrao u odnosu na posljednjih par ali je vidljiv pad forme. Vrlo kritična reakcija kod drugog gola.

Krpić i Dangubić - Sasvim ok po meni. Realno, nisu imali upotrebljivih lopti. Sredine nismo imali nikako, a kad to nemaš šta mogu tu napadači. Apsolutno ništa.

Radovac i Karjašević - Nadam se da je i Denisu jasno da njih dvojica sami ne mogu iskontrolisati sredinu terena. Posebno kad igramo sa dva napadača i bez Boljevića na strani. Radovac je odličan, pravi box-to-box veznjak ili što mi kažemo radilica ali nije Štilić koji će da kontroliše igru i napravi tu prevagu u sredini. Karjašević je klasični defanzivni vezni i tu je sve rečeno. Po meni, obojica su korektno i u skladu sa mogućnostima odradili svoj posao iako Huso i nije baš bio na nivou kao u nekoliko prethodnih utakmica.

Muftić - Možda nije vadio nemoguće ali bio je na lopti i kod penala i kod drugog gola. Centimetri su odlučivali. Mislim da je sasvim korektno odradio. Drugi gol bih ipak pripisao Karamarku, on to obično ispuca u aut. Ne znam šta mu bi pa da čuva loptu.

Šukilović - Sasvim korektno i bez većih grešaka. Mogao je možda bolje reagovati kod drugog gola i zatvoriti šut ali šta da se radi.

Galić - Sasvim korektno, ne znam zašto je zamjenjen.

Izmjene

Karić i Odinaka - Još uvijek ne kontam šta je bila poenta ovih izmjena. Ništa nisu donijele. Još i primismo dva gola. Galić je djelovao dobro a ni Huso nije bio izgubljen slučaj. Ne kontam. Ništa bolji nisu bilinod igrača koji su izašli.

Hiroš i Šabić - Ovo je već imalo smisla i trebalo je toburaditi odmah nanpoluvremenu. Tehnički dobro potkovani igrači i odmah smo uzeli loptu. Da ne govorim da smo dali i dva gola poslije tih izmjena.

Fočo - Nekako logično koliko je Radovac pretčao i koliko su ga tukli. Jedino rješenje koje je imao na klupi.

Da sumiram isključivo svoje viđenje

Sredina je pukla, odnosno nije je bilo uopšte. Nije se smjelo izaći samo sa Radovcem i Husom. Falio je tu kreativac pa makar i Hiroš.

Denise puna podrška ali bojim se da ovo ide tebi na dušu. Izaći sa dva napadača bez glavnih kreativaca u ekipi Boljevića, AlJabera i Hiroša je po meni veliki promašaj. Ako nešto funkciiniše u dvije utakmice ne znači da je dibitna kombinacija za svaku ekipu i sa bilonkojim igraćima na terenu. Jedno kad je tu AlJaber koji zna povući naprijed a drugo je kad je tu Huso kojji je klasični defanzivni vezni.

Mirčevskog sam i sam prizivao ali ne umjesto Boljevića.

Opet kažem, znali smo da će nas sudija klati i ne znam čemu sva ta priča. Klub bibtrebao razmisliti da zaposli psihologa pod hitno jer ako će mentalno padati svaki put kad nas budu klali suđenjem nećemo mi daleko.

Ostale teorije ne želim da komentarišem, ako smo "morali izgubiti" nismo morali biti očajni.
Zadnja izmjena: Levin, dana/u 04 dec 2024, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 04 dec 2024, 20:48

Pablo11 je napisao/la:
04 dec 2024, 20:35
Opet slijeće poklopac. Ne kontam što imaš problem sa pisanjem pojedinaca? Vidim da se počesto kačiš nakon mog posta. Šta je problem? Valjda ćeš mi napisati, a ne mudro preskočiti kao što imaš običaj.

Jesu li sjebali mjesto u IO? Jesu. Je li omladinski pogon u očajnom stanju? Jeste. Šta ti smeta tu konkretno? Smeta ti to što je Brković bio ključna osoba u doba kada su se klepale duple? Smeta ti moja slika?

Sjašite sa tom jadnom pričom. Dobar dio skupštine ne radi u interesu Fudbalskog Kluba Željezničar. To što ti imaš problem sa tim i što te boli istina je nešto drugo. Ne bi me čudilo da si jedan od njih, pa ti toliko smeta kad se pljuje po njima i onome što rade.

Ono što sam ja napisao je istina. Jako dobro poznajem materiju (Želju) da mogu o njemu i ljudima u njemu, pisati.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2024, 20:54

muharemovicdzelo je napisao/la:
04 dec 2024, 20:28
Ne znam šta se bunite, imate adresu kluba, znate koji su ljudi minirali, njima u klub pa ih pitajte zašto i zbog čega ćemo gledati klanje i zbog čega se još najmanje četiri godine nećemo ništa pitati u našem jadu od lige.

Obraćaš se ljudima koji mjesecima pa i godinama gledaju pitare kako se šprdaju sa nama, kako na sve načine pokušavaju da nas degradiraju i ponize, i ne rade apsolutno ništa, samo posmatraju sa strane.

Imaš bolide sa ove teme koji im još drže stranu, ovaj neki pablo, obafemi martins i ostali lobotomci koji se samo uključe kad treba oplesti po meni, pa ti zamisli taj mentalni sklop i kakvi su to navijači, kad jednog čovjeka stavljaju ispred kluba za koji navodno navijaju.

E takvi su otjerali Brkovića, Gredića, i apsolutno svakoga ko bi mogao promijeniti situaciju. Svaki pokušaj iskoraka je miniran od strane istih ljudi koji čvrsto drže skupštinu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 04 dec 2024, 20:56

Levin je napisao/la:
04 dec 2024, 20:48

Denisu i Generalu puna podrška. Isto bih uradio da sam njegovom mjestu po pitanju crvenog, mada znali smo da će nas sudija klati i ne znam čemu šok i nevjerica.

Nejse, pitanje :

Ima li još iko da smatra da je Martin Mirčevski kvalitetan igrač i da ga treba istrpiti? Moja mu je preporuka da već ove zime traži drugu sredinu uz sporazumni raskid ugovora na obostrano zadovoljstvo.

Slično smatram i za Markovića. Čovjek ne može potrčati. Ofanzivni učinak ne postoji uopšte a i defanzivno mu treba podrška saigrača. Radinović je mnogo bolji bek u svakom pogledu, samo da uhvati formu.

AlJaber i Boljević

Nadam se da su svi vidjeli koliko nam znače njih dvojica i koliko ekipi fali kreativnosti kad oni ne igraju. Obavezno se mora tražiti ofanzivni vezni na ovom prelaznom roku. Kreativac poput Savića ili Ćavara koji znaju lopte, imaju taj pregled igre i zadnji pas.

Do ulaska Hiroša i Šabića vezni red nije ni postojao. Prilog tome je i činjenica da nismo imali udarac u okvir gola do 70 i neke minute.

---------

Mislim da je većina igrača odradila svoj posao vrlo korektno i mislim da je ovdje Denis loše procijenio situaciju ali i mogućnosti pojedinih igrača.

Ispod crte

Mirčevski - Zamolio bih Martina da zatraži sporazumni raskid ugovora koliko već sutra a Upravu da prihvati. Stvarno nema smisla ali imali smo mi i većih grešaka od njega. Šabić je sad kakav jeste bolji igrač od njega.

Marković - probuši kašiku burazeru i na Igman na trčanje. Prošlo je vrijeme bekova koji se usidre i ne miču sa svoje pozicije. Da mu nije Karamarko na toj strani vidjelo bi se koliko puše i u odbrani na tom boku. Btw, kakvi su ono ubačaji živ bio. Dva pokušaja nikome.

Karamarko - Jedan od najboljih igrača ove sezone ali ovaj put vrlo loša predstava. Dvije loše reakcije i dva primljena gola. Kad ne ide ono baš ne ide pa i najbolji zakažu. Šta da se radi. Malo se iskupio golom ali kasno.

Cvetanovski - Trudio se, trčao, jedini koji je nešto pokušavao konkretno u prvom poluvremenu ali nije imao dovoljno podrške u vezi. Ništa lošije nije odigrao u odnosu na posljednjih par ali je vidljiv pad forme. Vrlo kritična reakcija kod drugog gola.

Krpić i Dangubić - Sasvim ok po meni. Realno, nisu imali upotrebljivih lopti. Sredine nismo imali nikako, a kad to nemaš šta mogu tu napadači. Apsolutno ništa.

Radovac i Karjašević - Nadam se da je i Denisu jasno da njih dvojica sami ne mogu iskontrolisati sredinu terena. Posebno kad igramo sa dva napadača i bez Boljevića na strani. Radovac je odličan, pravi box-to-box veznjak ili što mi kažemo radilica ali nije Štilić koji će da kontroliše igru i napravi tu prevagu u sredini. Karjašević je klasični defanzivni vezni i tu je sve rečeno. Po meni, obojica su korektno i u skladu sa mogućnostima odradili svoj posao iako Huso i nije baš bio na nivou kao u nekoliko prethodnih utakmica.

Muftić - Možda nije vadio nemoguće ali bio je na lopti i kod penala i kod drugog gola. Centimetri su odlučivali. Mislim da je sasvim korektno odradio. Drugi gol bih ipak pripisao Karamarku, on to obično ispuca u aut. Ne znam šta mu bi pa da čuva loptu.

Šukilović - Sasvim korektno i bez većih grešaka. Mogao je možda bolje reagovati kod drugog gola i zatvoriti šut ali šta da se radi.

Izmjene

Karić i Odinaka - Još uvijek ne kontam šta je bila poenta ovih izmjena. Ništa nisu donijele. Još i primismo dva gola. Galić je djelovao dobro a ni Huso nije bio izgubljen slučaj. Ne kontam. Ništa bolji nisu bilinod igrača koji su izašli.

Hiroš i Šabić - Ovo je već imalo smisla i trebalo je toburaditi odmah nanpoluvremenu. Tehnički dobro potkovani igrači i odmah smo uzeli loptu. Da ne govorim da smo dali i dva gola poslije tih izmjena.

Džafo - Nekako logično koliko je Radovac pretčao i koliko su ga tukli. Jedino rješenje koje je imao na klupi.

Sredina je pukla, odnosno nije je bilo uopšte. Nije se smjelo izaći samo sa Radovcem i Husom. Falio je tu kreativac pa makar i Hiroš.

Denise puna podrška ali bojim se da ovo ide tebi na dušu. Izaći sa dva napadača bez glavnih kreativaca u ekipi Boljevića, AlJabera i Hiroša je po meni veliki promašaj. Ako nešto funkciiniše u dvije utakmice ne znači da je dibitna kombinacija za svaku ekipu i sa bilonkojim igraćima na terenu. Jedno kad je tu AlJaber koji zna povući naprijed a drugo je kad je tu Huso kojji je klasični defanzivni vezni.

Opet kažem, znali smo da će nas sudija klati i ne znam čemu sva ta priča. Klub bibtrebao razmisliti da zaposli psihologa pod hitno jer ako će mentalno padati svaki put kad nas budu klali suđenjem nećemo mi daleko.

Ostale teorije ne želim da komentarišem, ako smo "morali izgubiti" nismo morali biti očajni.

Nije prijatelju Džafo nego Fočo :D
GOŠK bez Kaćunka i igrača kojeg smo spominjali na drugoj temi, zanimljivi Šroler. Može doći pa da ga povežemo sa @bracom, da malo porazgovaraju.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 04 dec 2024, 21:00

Bersaga je napisao/la:
04 dec 2024, 20:56
Levin je napisao/la:

Nejse, pitanje :

AlJaber i Boljević

---------

Ispod crte

Izmjene

Fočo - Nekako logično koliko je Radovac pretčao i koliko su ga tukli. Jedino rješenje koje je imao na klupi.

Nije prijatelju Džafo nego Fočo :D
GOŠK bez Kaćunka i igrača kojeg smo spominjali na drugoj temi, zanimljivi Šroler. Može doći pa da ga povežemo sa @bracom, da malo porazgovaraju.
Hvala na korekciji. :mrgreen:

Bracu treba kao konsultanta u Klubu zaposliti. Mislim da bi se isplatilo. :njanjanja:

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 04 dec 2024, 21:40

Karić odbranio penal danas, treba sjesti sa Zubanom i popričati oko malog.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2024, 21:48

Sjašite sa tom jadnom pričom. Dobar dio skupštine ne radi u interesu Fudbalskog Kluba Željezničar. To što ti imaš problem sa tim i što te boli istina je nešto drugo. Ne bi me čudilo da si jedan od njih, pa ti toliko smeta kad se pljuje po njima i onome što rade.

Nije on jedan od njih, njemu su nekad davno napunili glavu glupostima i on je to prihvatio pa sad ide po toj matrici.

Ovaj saziv skupštine se toliko ukorijenio da su male, skoro nikakve šanse da se nešto u dogledno vrijeme promijeni. Jednostavno, po Statutu, upravo oni prave selekciju kandidata za svaki novi saziv skupštine tako da imaju potpunu kontrolu.

Problem je član 30 klupskog statuta koji kaže da "Isto lice može biti više puta uzastopno birano za delegata u Skupštini".

Gredić je htio mijenjati Statut, smanjiti broj delegata, i odmah su ga se riješili.
Voli te tvoje Sarajevo.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 04 dec 2024, 22:10

Gledate u pogrešnom smjeru.

Najveći problem je član 31 : "Svi članovi Kluba imaju pravo da biraju i budu birani za delegate u Skupštinu Kluba.

Izbor delegata u Skupštinu, provodi Komisija za izbor delegata, koju čine Predsjednik i Podpredsjednik Skupštine Kluba. Predsjednik Upravnog odbora, te dva delegata iz postojećeg saziva Skupštine."

Dakle Predsjednik i Podpredsjednik Skupštine Kluba sa još dva delegata imaju potpuni monopol u Klubu a nema nikakve izloženosti za razliku od Predsjednika UO kojem prvo glava leti kad su loši rezultati.

Njih četvorica nek dovedu po pet - osam poslušnika imaju potpunu kontrolu nad Klubom i tu ne možeš ništa.

Nema nikakve transparentnosti u izboru Skupštinara i ako su navedeni u dobrim odnosima i drže se zajedno mogu da vladaju Klubom dok su živi.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 04 dec 2024, 22:29

Formaciju sa napadom Dangubic i Krpic ne mozemo igrati protiv iole ozbiljnije organizovanije ekipe.
To moze proci protiv ovih sto su ispali. Sjecam se derbija kad su pitari krenuli sa Ahmetovicem i Handzicem pa ih mi rasuli..

Dangubicu i Mircevskom dati sansu jos na proljece, poprilicno su kasno dosli i nisu opravdali ni 10% ocekivanja.

Danas je to izgledalo poprilicno cudno u cudnim okolonostima (sudije, izmjene, crveni Coricu), nadam se da je ovo prolazna faza.
Jedino pozitivno Foco i Sabic.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 dec 2024, 22:33

Ne vidim niti jedan razlog da se Dangubić i Mirčevski trpaju u isti koš.
Voli te tvoje Sarajevo.

ManijakDo
Kontakt:

Post Postao/la ManijakDo » 04 dec 2024, 22:41

Strasne gluposti se ovdje moraju citati fakat.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 04 dec 2024, 22:54

Virtu4l je napisao/la:
04 dec 2024, 22:33
Ni ja ne vidim da su nesto specijalno uradili, a Bgm kad su dosli velika smo ocekivanja od njih imali. Dangubic samo vise minuta ima od Martina.
Za mene nista specijalno ni jedan ni drugi. Jos kad se uzmu primanja u obzir poprilicni flopovi za razliku od Karjasevica i Sukilovica. Ali ako finansije dopustaju ostavio bi ih do ljeta.

Igraci koje moramo zadrzati Karamarko, Muftic, Radovac, Hiros, Al Jaber, Boljevic, Sukilovic, Cvetanoski, ako se mislimo necemu nadati na ljeto i iducoj sezoni.

Zadrzati cetvrto mjesto (sto ranije i dati sansu Foci, Sabicu) i probat uzet kup.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 04 dec 2024, 23:51

zeljovolimte je napisao/la:
04 dec 2024, 22:54
Virtu4l je napisao/la:
04 dec 2024, 22:33
Ni ja ne vidim da su nesto specijalno uradili, a Bgm kad su dosli velika smo ocekivanja od njih imali. Dangubic samo vise minuta ima od Martina.
Za mene nista specijalno ni jedan ni drugi. Jos kad se uzmu primanja u obzir poprilicni flopovi za razliku od Karjasevica i Sukilovica. Ali ako finansije dopustaju ostavio bi ih do ljeta.

Igraci koje moramo zadrzati Karamarko, Muftic, Radovac, Hiros, Al Jaber, Boljevic, Sukilovic, Cvetanoski, ako se mislimo necemu nadati na ljeto i iducoj sezoni.

Zadrzati cetvrto mjesto (sto ranije i dati sansu Foci, Sabicu) i probat uzet kup.
Moze li argumentovano sta je Hiros pokazao vise od Filipa?
Fk Željezničar.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 05 dec 2024, 00:24

Pablo11 je napisao/la:
04 dec 2024, 20:35
Opet slijeće poklopac. Ne kontam što imaš problem sa pisanjem pojedinaca? Vidim da se počesto kačiš nakon mog posta. Šta je problem? Valjda ćeš mi napisati, a ne mudro preskočiti kao što imaš običaj.

Jesu li sjebali mjesto u IO? Jesu. Je li omladinski pogon u očajnom stanju? Jeste. Šta ti smeta tu konkretno? Smeta ti to što je Brković bio ključna osoba u doba kada su se klepale duple? Smeta ti moja slika?

Ono što sam ja napisao je istina. Jako dobro poznajem materiju (Želju) da mogu o njemu i ljudima u njemu, pisati.
Apsolutno mi ne smeta slika, tvoje misljenje imas pravo na njega, svakako dok je ova struktura navijaca ne moze prismrditi klubu, vec mi smeta tvoja dvolicnost sa dva foruma ali eto ti najbolje znas. A to jedan od njih mi pojasni jer ocigledno ne razumijem na koga ciljas?
Fk Željezničar.

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 05 dec 2024, 09:07

Virtu4l je napisao/la:
04 dec 2024, 20:54
04 dec 2024, 20:28

Obraćaš se ljudima koji mjesecima pa i godinama gledaju pitare kako se šprdaju sa nama, kako na sve načine pokušavaju da nas degradiraju i ponize, i ne rade apsolutno ništa, samo posmatraju sa strane.

Imaš bolide sa ove teme koji im još drže stranu, ovaj neki pablo, obafemi martins i ostali lobotomci koji se samo uključe kad treba oplesti po meni, pa ti zamisli taj mentalni sklop i kakvi su to navijači, kad jednog čovjeka stavljaju ispred kluba za koji navodno navijaju.

E takvi su otjerali Brkovića, Gredića, i apsolutno svakoga ko bi mogao promijeniti situaciju. Svaki pokušaj iskoraka je miniran od strane istih ljudi koji čvrsto drže skupštinu.
Lažove i prevarantu.

Ljudi koji su oteli klub u decembru 2018.su pokrenuli sunovrat. Sjeb.ali su apsolutno sve što su mogli. Te 2018., prije tjeranja ljudi koji su radili isključivo u interesu Želje, koji su vraćali milionske iznose na ime dugova koje su ovi tvoji nabili da bi sje.bali klub, koji su gradili infrastrukturu, pitari su bili na aparatima. Transfer Zahirovića, slanje zvanične ponude za Duljevića su bili pokazatelj gdje smo bili u odnosu na njih u to vrijeme. Onda je banda odlučila to sve zaustaviti i ti si bio sudionik tih dešavanja. Prevarante i lažovu!

0 KM na računu kako kažeš i 0 KM u dolasku je ustvari 90.000 KM na računu i 1,3 miliona KM u dolasku prema nezavisnoj reviziji. Kao što lažeš za te stvari lažeš i za sve ostalo.

Prevarante i lažovu. Nazdravljao si rušenje kluba za račun kriminalaca. Lažove i prevarantu.

Tog jednog čovjeka nema već 6 godina u klubu i niko ga ne spominje dok ti ne kreneš spinovati kako su za nesposobnost tih tvojih kriminalaca i uništavanje kluba krivi ljudi koji su pošteno radili i čupali klub iz mrtvih, vraćali vaše dugove, pravili stadion, dovodili pojačanja i borili se sa podmetanjima iznutra koje Amar orkestrirao preko igrača i navijača.

Lažove obični.

Azzuri
Kontakt:

Post Postao/la Azzuri » 05 dec 2024, 09:38

Vec 37 godina, Manijaci Zeljini… :opaopa:
Manite se glupe price, to ostavite za pauze, sad nam treba hajc za ovu fenomenalno odradjenu polusezonu, da to privedemo kraju kako treba pa da se spremimo na proljece.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 dec 2024, 09:58

Kao što rekoh, eto ga čim se spomene veliki vođa. Šta kaže, odjavljujem se na par mjeseci. :rol:
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lecler i 8 gostiju.