Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
uMRI eDWARDSE **** RASPALA AKO GA NE PRODUŽŽIŠ
I found freedom. Losing all hope was freedom.
**** ti nebesa sva na svijetu u picku
A daj 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pisaj ga
Jbm ti sunce sudija, kakve jebne faule im dajw
Što sam ziv?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Al stvarno uzasan kiks Kellehera. Salah je zasluzio sve bodove. Ova desna strana bez Konatea ima da nam svu defanzivnu statistiku syebe
Na kraju krajeva, Newcastle nije zaslužio da izgubi, odigrali su vrhunsku utakmicu i bod ovdje je puna kapa s obzirom kakvi smo bili večeras.
Šteta zbog Salaha koji je pokazao još jednom da je najveći koji je hodao travnatim terenima.
Šteta zbog Salaha koji je pokazao još jednom da je najveći koji je hodao travnatim terenima.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Teska tekma, teska noc ali prejeftina greska na kraju i odose 2 velika boda, nevjerovatno ali treba ici dalje. Zao mi Salaha, sta covjek radi, cupa sam ekipu naprijed i na kraju prospes bodove zbog greske pojedinca. Darwin najgori veceras, uzasan je prema naprijed, imao je dvije sanse i obrukao se bukvalno, u ovoj tekmi je falio i jedan Jota npr, o Konateu nazad da ne pricam, dobro je i proslo na kraju s obzirom da je u prvom propuha bila na strani Gomeza i Quanse.
-
- Kontakt:
Kakva noc, jbmt, jos na kraju zbog kiksa ispusis dva boda. Realan ishod je podjela bodova, valja zaspat s onim spustanje ruku Kellehera pred ocima.
Vec vidim da gubimo titulu za bod razlike
- SoloControTutti
- Kontakt:
Ali prelose je ono odradio, prerano spustio ruke lik, nije ni pokusao da napravi varku na kraju, a onda onaj gol da 10 puta se ponovi scenarij promasio bi 9 ali proslo im na kraju, kaznila se greska jbg.Tshabalala je napisao/la: ↑04 dec 2024, 22:31Kakva noc, jbmt, jos na kraju zbog kiksa ispusis dva boda. Realan ishod je podjela bodova, valja zaspat s onim spustanje ruku Kellehera pred ocima.
Ne vidim da gubimo titulu za bod razlike al šteta ovako veličanstvenog preokreta
Walk on
Yebat veznjaka nama treba spic koji zna i moze zabit. Branio sam ovog Darwina maksimalo, davno sam se pomirio sa tim da od njega necemo nikad nista vidjet u kontinutetu, ali oni njegovi pojedinacni blijeskovi su postali rijetki. Veceras apsolutni disasterclass, haj sto ne zabije al brate nikakav pozitivan uticaj na igru, svaki pas je haman zayebo. Pored ocajnih partija vecine igraca veceras opet je on uspio bit najgori.
Samo se nadam da necemo mentalno grohnut nakon ovoga, isto kao protiv Uniteda prosle sezone.
Samo se nadam da necemo mentalno grohnut nakon ovoga, isto kao protiv Uniteda prosle sezone.
Srce, čast i ponos!
Vala se moram i ja oglasiti glede Darwina.
Naime, nabijem ga na k.urac više.
Naime, nabijem ga na k.urac više.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Gledas Darwina I Isaka, razlika nebo i zemlja.Venom je napisao/la: ↑04 dec 2024, 22:36Yebat veznjaka nama treba spic koji zna i moze zabit. Branio sam ovog Darwina maksimalo, davno sam se pomirio sa tim da od njega necemo nikad nista vidjet u kontinutetu, ali oni njegovi pojedinacni blijeskovi su postali rijetki. Veceras apsolutni disasterclass, haj sto ne zabije al brate nikakav pozitivan uticaj na igru, svaki pas je haman zayebo. Pored ocajnih partija vecine igraca veceras opet je on uspio bit najgori.
Jel nam samo Macca suspendovan za mesare u sljedecem kolu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.