Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

demir44
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la demir44 » 08 apr 2011, 09:45

Mudonja je napisao/la:Demire idi se ba umij, dodji sebi, vidis da ne znas sta laprdas...

Gledo sam svaku Dzekinu utakmicu od kad je doso u City. Ja ako ne bi bolje odigro i zabio barem 2 gola, nogu bi sebi zagom odrezo, javno i uzivo pred svim svjetskim TV kamerama...
Ja laprdam bezveze,hehehe...
Ti bi zabio makar dva,a kol'ko je Dzeko zabio,ajde,bez guglanja,iz topa...
Koji si ti bot :lol:
Rotor Volgograd...

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 08 apr 2011, 09:53

Mudonja je napisao/la:
demir44 je napisao/la:
Mudonja je napisao/la:Demire idi se ba umij, dodji sebi, vidis da ne znas sta laprdas...

Gledo sam svaku Dzekinu utakmicu od kad je doso u City. Ja ako ne bi bolje odigro i zabio barem 2 gola, nogu bi sebi zagom odrezo, javno i uzivo pred svim svjetskim TV kamerama...
Ja laprdam bezveze,hehehe...
Ti bi zabio makar dva,a kol'ko je Dzeko zabio,ajde,bez guglanja,iz topa...
Koji si ti bot :lol:
zabio Arisu dva komada, garant je tad igro pod temperaturom pa nije bilo treme koja ga drzi od kad je sletio u englesku i zabio je ono sa pola metra amaterima iz notts countya..Znaci 3...Na onoliku minutazu ja ako ne bi zabio 5, odmah nek rezu nogu.....
Nema se s tobom vise sta diskutovati...Sad kazes,ja ako ne bih zabio 2,sad kazes,ako ne bih zabio 5,vidi se da si dosao da provociras :mrgreen:
Tim povodom ajde zdra'o
Rotor Volgograd...

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 08 apr 2011, 11:57

Jeste Džeko je bez premca..Mancini radi protiv sebe i namjerno ga drzi na klupi...zato ovako slabo igraju. Eto samo 4 utakmice nisu izgubili..bas je kreten Mancini. Neki ovdje ne shvataju da nasa djeca ne dozvoljavaju da se kaze da je neko u losoj formi...zato dzaba pokusavate. Mi smo narod koji uvjek trazi izgovor i sada da promjeni 100 ekipa i da u svakoj bude los ko u Cityu mi bi rekli "ma mrzili su ga u ekipi"....on da u Barsi igra nasa bi djecurlija rekla "ma ne dodaju mu loptu supci Messi, Xavi, Inesta, vec se izmejdu sebe dodaju." Nije Dzeko los, vec nije u formi...ili mozda jednostavno nije za ove lige. Vrijeme ce pokazati....ja se nadam da ce proraditi jer je ovo za sada ocajno. Pa se vi ljutite do prekosutra i pratite je li Dzeko: imao redovnu stolicu, sta je napisao na fb, sta je jeo itd.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 08 apr 2011, 20:24

Kako svi zele ispasti pametni, to nije normalno. Ili pametunju ili provociraju. Ovo postaje tragicno.

Cuj nije Dzeko u formi? Sto to niste pisali poslije Rumunije? Bio bi on u formi da se uklopi u tim ali kako se uklopiti u tim koji nema igre? Niko se tamo nije uklopio, ono je samo juris pa ko utrpa.
Kad bi tako gledali, nije onda u Cityju nijedan spic u formi u posljednjih nekoliko takmica. Ono sto su uradili Sunderlandu je zato jer je Sunderland slab a ne zato sto je City jak.
Dzeko je bio bolji protiv ManU i Chelsea nego Balotelli protiv Sunderlanda koji u zadnjih 9 utakmica ima 8 poraza i 1 nerjesen rezultat. Ocigledno da Dzeko dobije priliku protiv jakih protivnika a neko drugi protiv slabih.
Bas me zanima sta ce biti u ponedeljak protiv Liverpoola, hoce li dobiti priliku da igra ili ne.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 apr 2011, 20:58

Iako se Edin Džeko engleskoj nogometnoj javnosti još nije pokazao u pravom svjetlu bivši izbornik Gordog Albiona Steve McClaren vjeruje u njegovu kvalitetu.

Dva transfera koja su ove zime podigla najviše prašine na Otoku svakako su prelazak Fernanda Torresa iz Liverpoola Chelsea te dolazak Edina Džeke u Manchester City.

Bosanskohercegovački napadač u osam ligaških utakmica još se nije upisao u listu strijelaca, ali bivši trener Wolfsburga, Steve McClaren, opravdanje vidi u prilagodbi na novu sredinu: "Prilagodba na englesko prvenstvo je drugačija, kao i na svlačionicu Manchester Cityja. U sljedećoj sezoni će biti bolji i sigurno će zabijati."

Kao dokaz za svoju tvrdnju ponudio je zanimljiv podatak: "Džeki je da se privikne na Bundesligu trebala godina dana. Već u sljedećoj zabio je 28 golova, a u trećoj 30. U ovoj je, prije no što je otišao, postigao deset golova. Prilagodit će se i postizati golove, on ima sve," uvjeren je McClaren.

Statistika "Bosanskog dijamanta" ipak nije tako crna. Naime, Džeko je zabio po dva pogotka u četvrtfinalu FA kupa protiv trećeligaša Notts Countyja te u šesnaestini finala Europske lige protiv grčkog Arisa.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 apr 2011, 03:53

@Virtu4l
To sto ovaj McLauren kaze je samo pola istine i malo pojednostavljivanje. Takticko se priviknuti na igru i jednoj vrsti fudbalskog razmisljanja je samo pola price. Ali doziviti fizicku "transformaciju" i iskoristiti tijelo do maksimuma bez povreda uz to zadrzati sve tehnicke momente igre,u 25-oj godini zivota, je savim druga i nesigurna prica.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 09 apr 2011, 09:45

kimbo je napisao/la:@Virtu4l
To sto ovaj McLauren kaze je samo pola istine i malo pojednostavljivanje. Takticko se priviknuti na igru i jednoj vrsti fudbalskog razmisljanja je samo pola price. Ali doziviti fizicku "transformaciju" i iskoristiti tijelo do maksimuma bez povreda uz to zadrzati sve tehnicke momente igre,u 25-oj godini zivota, je savim druga i nesigurna prica.
Kimbo, svaka ti je zlatna!
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 10 apr 2011, 18:41

Veceras ce ga zabiti 100% i odlucit ce tekmu.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 apr 2011, 18:50

index_ je napisao/la:Veceras ce ga zabiti 100% i odlucit ce tekmu.
Manchester City igra sutra. ;)

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 10 apr 2011, 18:51

kad ba veceras ? Jedino ako si druga vremenska zona pa ti novi dan vec poceo ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 apr 2011, 18:59

Kakav gol Dzeke :shock: :shock: . Sa nekih 12-13 lobova Reinu. Bravo dijamantu. Napokon prvi gol u EPL

Prognoza za sutra

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 10 apr 2011, 19:08

Goalgetter je napisao/la:Kakav gol Dzeke :shock: :shock: . Sa nekih 12-13 lobova Reinu. Bravo dijamantu. Napokon prvi gol u EPL

Prognoza za sutra
hehhe ... sto se ja ponada .... :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 10 apr 2011, 23:59

Dushi_Rob je napisao/la:
kad ba veceras ? Jedino ako si druga vremenska zona pa ti novi dan vec poceo ...
:mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 11 apr 2011, 01:18

Bosnian Dzeko has yet to register in eight league games and Manchester City boss Roberto Mancini said: ‘I am 100 per cent sure we will see him at his best next season because we can build a team for him.

'I think Dzeko maybe needs wingers, some crosses. It is normal for new players to experience problems.’
;)
RIP SALE VILENJAK

Dzeko_klupa
Kontakt:

Post Postao/la Dzeko_klupa » 11 apr 2011, 08:59

Igral Dzeko danas?
Čelik će želji-selji da vedri i oblači narednih dana !!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 11 apr 2011, 09:35

RKO je napisao/la:
Bosnian Dzeko has yet to register in eight league games and Manchester City boss Roberto Mancini said: ‘I am 100 per cent sure we will see him at his best next season because we can build a team for him.

'I think Dzeko maybe needs wingers, some crosses. It is normal for new players to experience problems.’
;)
Dobro jutro gospodine Mancini, pa mislio sam da ce prije Sasa Matic progledati od vas, gospodine Mancini aka James Bond...

Inace, Dzeko ce veceras vjerovatno opet da bude standardan - na klupi...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Dzeko_klupa
Kontakt:

Post Postao/la Dzeko_klupa » 11 apr 2011, 09:47

Ma to je neko izmislio, lazu samo..Sto bi bilo sta mijenjali kada im dobro ide??? Ne vjerujem im nista..
Čelik će želji-selji da vedri i oblači narednih dana !!!

Madridista18
Kontakt:

Post Postao/la Madridista18 » 11 apr 2011, 13:37

Dje im ide dobro ?
Ekipa igra ko **** ba

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 11 apr 2011, 14:39

Debili otjerase sve normalne sa foruma.

Ovo je zalosno. Dodjes da sta procitas ali nema. Samo neki isfrustrirani likovi koji nemaju zivota pa dolaze da provociraju.

Zabranite kloniranje ili zatvorite temu jer ovo vise nema smisla. Stvarate pogresnu sliku o Edinu. Vecina Bosanaca i Hercegovaca ga vole ali ovdje izgleda kao da ga vecina mrzi.
Kad kazem Bosanci i Hercegovci, onda mislim na nas koji samo BiH smatramo svojom i za nju uvijek i svugdje navijamo. Svi ostali su stranci, svejedno da li su Srbi ili Hrvati ili Kinezi koji zive u BiH, stranci su ako neku drugu drzavu dozivljavaju svojom domovinom.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 11 apr 2011, 14:43

mOzel dobiti City sta mislite

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aezakmi, eldo, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, Micron, TefalTava i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []