Kako si zakljucio da ide u prisjecnost molim te? Pep ima mislim 15 godina (sezona) trenerskog iskustva i 12 osobjenih titula - nije mi jasno na kojem uzorku si zakljucio da ide u prosjecnost - to sto je izgubio 4-5 utakmica zaredom, pa ide u prosjecnostTonySosa je napisao/la: ↑02 dec 2024, 12:11Ja ne slavim, meni je on jedan od najdrrazih trenera. I jedan od najboljih ikad. Ali da je daleko najbolji, kao sto vecina misli, naravno da nije. Sto se i sad pokazuje. Cim ima malo slabiju ekipu, ide u prosjecnost. Tako da najbolji trener nece nikad biti.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
Pep jeste GOAT trenerskog zanata , ali što se tiče Engleske premijer lige njegovo vrijeme je prošlo i pregaženo, jednostavno protiviničke ekipe ga satiru na osnovu svojih fizikalija, ne može više čuvati loptu koliko su igači postali brži, snažniji i izdržljiviji nego prije 16 godina kada je počela tiki taka
Toliko je njegovo vrijeme proslo i prregazeno sto se tice engleske lige, da ju je osvojio samo 6 puta.PopravnaToljaga je napisao/la: ↑04 dec 2024, 18:19Pep jeste GOAT trenerskog zanata , ali što se tiče Engleske premijer lige njegovo vrijeme je prošlo i pregaženo, jednostavno protiviničke ekipe ga satiru na osnovu svojih fizikalija, ne može više čuvati loptu koliko su igači postali brži, snažniji i izdržljiviji nego prije 16 godina kada je počela tiki taka
Duplo vise nego spansku

Protivničke ekipe i Igrači su ove sezone, za razliku od prošle, toliko fizički uznapredovali da je za Guardiolu više nemoguće ispratiti ih. Ima šizologikePopravnaToljaga je napisao/la: ↑04 dec 2024, 18:19Pep jeste GOAT trenerskog zanata , ali što se tiče Engleske premijer lige njegovo vrijeme je prošlo i pregaženo, jednostavno protiviničke ekipe ga satiru na osnovu svojih fizikalija, ne može više čuvati loptu koliko su igači postali brži, snažniji i izdržljiviji nego prije 16 godina kada je počela tiki taka

Losa utakmica za sad. Madrid katastrofa blago receno.
Zanima me ovaj ponisten gol. Kako ga je mogao ponistit ako se lopta odbila od igraca Bilba-a ? Jedino ako je opet do Rodriga prvo dosla pa dalje kornjaci.
Al losi su, treba to puno bolje.
Zanima me ovaj ponisten gol. Kako ga je mogao ponistit ako se lopta odbila od igraca Bilba-a ? Jedino ako je opet do Rodriga prvo dosla pa dalje kornjaci.
Al losi su, treba to puno bolje.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Onaj brat Gorosabel dva penala u tri minuta napravio

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Mbappe 

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Dajte momku još 150 miliona signing bonusa. Pero majstor. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Izdrži Bilbao!!!
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Jadno izgleda ovaj Real,bas jadno.
- luckystrike
- Kontakt:
Da Valverde nije poklonio gol Bilbau ovo bi završilo 1 2 ubjeđen sam.
Ma Zasluzeno izgubili nema sta ali bas mi nije jasno zbog cega ponisten gol.
Ne smije kornjača zadugo pucat penal
Ne smije kornjača zadugo pucat penal
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Perez i Ancelotti trebaju u paketu otici iz Reala,naravno babo Perez da povede i svoga sina trandzojebca.
Mozda bi zavrsilo 1-2 i da je Mbappe zabio penal, al nekako lakse Valverdea okriviti za porazluckystrike je napisao/la: ↑04 dec 2024, 22:57Da Valverde nije poklonio gol Bilbau ovo bi završilo 1 2 ubjeđen sam.

- luckystrike
- Kontakt:
Ne krivim ja nikoga, već mislim da Real iako blijed bi ovo rješio u svoju korist kao i hejbet puta do sad 
Ps. Guliashvili je trenutno za Mbappea Salah

Ps. Guliashvili je trenutno za Mbappea Salah

Al kako je lik sutirao penale protiv Liverpoola i Bilbaoa
strasno.
Usput je proslavio njihove golmane, ni krive ni duzne.

Usput je proslavio njihove golmane, ni krive ni duzne.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 dec 2024, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kylian Mbappé for Real Madrid:
20 games
20 matches
20 appearances

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.