Jesmo.
Ako vi pobjedite, sretno vam u grupama dogodine.
Jesmo.
Duga prema kome? Više vi imate stvarnog duga.Virtu4l je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:29Shategabri je napisao/la: ↑04 dec 2024, 15:22Naše godinama je mila majka za vaše godinama.
Mi bar imamo smjer, vi plutate poput broda bez kormila.
Koji konkretno smjer? 33 miliona maraka akumuliranog duga, plus 20,5 miliona maraka kratkoročnih i dogoročnih obaveza?
Koji konkretno smjer? 8 trenera za svega 5 godina?
Koji konkretno smjer? Današnji roster koji je neuporedivo slabiji od onoga od prije 3, 4 ili 5 godina?
Koji konkretno smjer? Skoro 100 bodova zaostatka za prvim na tabeli u tri godine, uz najveća ulaganja u ligi.
Koji konkretno smjer? Izuzevši prošlu sezonu, tu ste negdje bodovno sa nama, čak smo završavali i ispred vas na tabeli.
Mogu ovako do zore nabrajati. Objasni mi koji je to smjer? Nakon toliko godina rasipanja, dovode se igrači iz srbijanskih drugoligaša (kao što sam i najavio).
a zašto da ne odigrate X na opće zadovoljstvo svih nas
Al oni su mu Hrvati, a mi smo Bošnje
Pa brate ako ima nešto loše u tome Bošnjo evo ebi me....sad stvarni nisam ama baš ništa loše mislio, a evo njih možemo zvati npr, KroasaniShategabri je napisao/la: ↑05 dec 2024, 08:14Al oni su mu Hrvati, a mi smo Bošnje![]()
Nek je iskreno, pa kako god![]()
Rano je još, do kraja će biti borba između tri tima. Nemojte nas puno pokrast u nedjelju.
Pa, kad je u pitanju Bosna i Hercegovina, isti im je cilj vijekovima i jednima i drugima.Shategabri je napisao/la: ↑05 dec 2024, 08:14Al oni su mu Hrvati, a mi smo Bošnje![]()
Vi zadnji poraz u prvenstvu imate od nas, i to prošle sezone u Mostaru kad smo vas uzeli, sad je red da fasujete i na Gradskom
Štob vi bolje od drugih prošli?
Riječ šport je ukinuta u hrvatskom jeziku. U Republici Hrvatakoj je Ministaratvo sporta, a ne šport. Ne može na silu i protiv izvora
Da si napisao recimo Bošnje i kamenjari, al već kad ideš sa Hrvati, valjda su onda i Bošnjaci.Platonova je napisao/la: ↑05 dec 2024, 08:19Pa brate ako ima nešto loše u tome Bošnjo evo ebi me....sad stvarni nisam ama baš ništa loše mislio, a evo njih možemo zvati npr, KroasaniShategabri je napisao/la: ↑05 dec 2024, 08:14Al oni su mu Hrvati, a mi smo Bošnje![]()
![]()
Pa valjda i taj Beus nešto radi
Slažem se
RedBlue je napisao/la: ↑05 dec 2024, 07:58Mi smo za vas zapadna evropa.nastrojeni21 je napisao/la: ↑04 dec 2024, 22:05
Ko tacno, jel ti, redblue i jos drugih 498 navijaca iz Banja Luke?
Ma je.bo to to nije problem,problem je Mirvic sto hoce da otjera Colpu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.