Ljepota onda igrati sa drugim sastavom ligubhsport je napisao/la: ↑05 dec 2024, 17:46I tebi mjesec u veselim cvjetovima gratis.
Ko tebi dade internet i pristup?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Fk Željezničar.
-
SudoHusika
- Kontakt:
J*** te u usta nedo sijercicu. Neces jos dugo klošaru raspali.
Željezničar za život cijeli!
- jointunija
- Kontakt:
Uozbilji se,nevjerovatno šta se piše.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Ma ovaj je pisao i da Vico zove Corica da mu govori ko smije igrati. A evo sad i za kup. Zrinjskom u dvije utakmice se moze suprostaviti kako treba samo borac sa sudijama.jointunija je napisao/la: ↑05 dec 2024, 17:50Uozbilji se,nevjerovatno šta se piše.
Napast ce me svi, ali isti taj zrinjski je poslije borca najvise zasticen. Jaki su u savezu i to svi znaju, dovoljno je reci da su 4 boda uzeli samo nama sarajevskim klubovima.Tempero je napisao/la: ↑05 dec 2024, 17:55Ma ovaj je pisao i da Vico zove Corica da mu govori ko smije igrati. A evo sad i za kup. Zrinjskom u dvije utakmice se moze suprostaviti kako treba samo borac sa sudijama.
Fk Željezničar.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Znamo da im se šilji, samo ne na toliko ofiran način kao što se to radi Borcu, njih se gospodski pogura, lagano.
Apsolutno to nisam ni rekao ni mislio.Hansestadt je napisao/la: ↑05 dec 2024, 17:41Znaci igraci znaju a trener I sportski director ne znaju. Stvarno mi je to bas tesko zamisliti.
Zadnja izmjena: TeaM87, dana/u 05 dec 2024, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
FKŽ !
Nije Vico nego Vicini ljudi i to je ziva istina.Tempero je napisao/la: ↑05 dec 2024, 17:55Ma ovaj je pisao i da Vico zove Corica da mu govori ko smije igrati. A evo sad i za kup. Zrinjskom u dvije utakmice se moze suprostaviti kako treba samo borac sa sudijama.
Ako meni ne vjerujes, raspitaj se kod bilo koga u klubu, znaju svi od igraca od predsjednika.
FKŽ !
- MocMahale444
Znaci mi cuvamo cetniku vici ledja?
Pablo jel istina ovo za kup ?
Ti rece prosle sezone smo kupovali nije nam Dino trebao.
Ti rece prosle sezone smo kupovali nije nam Dino trebao.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ko ne smije igrati zna li seTeaM87 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 18:23Nije Vico nego Vicini ljudi i to je ziva istina.
Ako meni ne vjerujes, raspitaj se kod bilo koga u klubu, znaju svi od igraca od predsjednika.
Dobicemo mi **** da izbijemo oci, a ne kup. Inace svi jedva cekaju da nam se sklone, pocevsi od pitara, Veleza, Zrinjskog i Borca. Kakve se nebuloze ovdje pisu i koliko se steti klubu, to je nehumano.
I treba se saliti ovdje. Pise ko hoce, kup kup kup je nas
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
U novu kalendarsku godinu FK Željezničar ulazi sa novim direktorom. Dosadašnja direktorica kluba Amira Bajrović-Uzunović koja je na ovoj funkciji provela skoro tri godine, od 1. janura će biti na trudničkom bolovanju, saznaju ****.
Upravni odbor kluba odlučio je da za novog direktora imenuje Senada Hadžića, koji je u prethodnom periodu bio član Skupštine, a od početka oktobra bio je i dio Upravnog odbora kluba sa Grbavice.
Lupas gluposti, ja nisam naglasio da kupujemo utakmice, a ti ako si sumnjao u to da cemo ispasti to je druga stvar. Jucerasnja utakmica ti je moj odgovor.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 18:29Znaci mi cuvamo cetniku vici ledja?
Ti rece prosle sezone smo kupovali nije nam Dino trebao.![]()
Fk Željezničar.
- MocMahale444
Pablo11 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 19:08Lupas gluposti, ja nisam naglasio da kupujemo utakmice, a ti ako si sumnjao u to da cemo ispasti to je druga stvar. Jucerasnja utakmica ti je moj odgovor.MocMahale444 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 18:29Znaci mi cuvamo cetniku vici ledja?
Ti rece prosle sezone smo kupovali nije nam Dino trebao.![]()
![]()
Uvijek si ratoboran, ok halali ako lupam gluposti.
A znas da jesi rekao mogli smo i bez Dine, bas period kad je Denis dosao pa smo se bunili jer smo vec saugali Bruni i Arapu.
Velis ti Pabloni ma Dino nije bio potreban a vec je u godinama, Denis je dobar izbor.
Jedino si pogodio da je Denis dobar izbor za klub.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Hoćeš da kažeš da smo juče pustili utakmicu?
E to su ti vojnici firme iz Rajlovca, samo treba sve ovo izvući iz njih, da se svi uvjere sa kim mi ovdje imamo posla.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ne znam zasto bi se citirali ? ne pisem ja o tome.
Ti ovdje na ovoj temi unaprijed i ciljano pravis inkriminaciju FK Zeljeznicaru, unaprijed ga optuzujes za neku prodaju i nemjestanje, tvrdis da ce nam pokloniti kup, da to i ptice znaju, da ce biti gorkog okusa - a sve to bez ikakve osnove, bez ijednog dokaza.
Mogao si ponuditi bar jedan dokaz za te svoje tvrdnje.
-
Railwayman30
- Kontakt:
Ja vjerujem da je jedini koji su mogli zavrsiti tekme su Amar Osim i Nijaz Brkovic. Ovi svi ostali su male mace.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.