Napredujete što jest jest.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: English Premier League
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Već znamo ko će da broji milisekunde golmanu dok drži loptu u rukama. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
#noticing
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- JayCatwright
- Kontakt:
Gledao sam zadnjih 20 minuta, Bournemouth je mogao dati 5 golova
Premalo se priča kakva je prevara Postecoglu i kakav antifudbal Tottenham igra. Ten Haag je valjda obavio 10 puta bolji posao npr

Premalo se priča kakva je prevara Postecoglu i kakav antifudbal Tottenham igra. Ten Haag je valjda obavio 10 puta bolji posao npr
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Razlika izmedju masine koja trenira i hoce neki legacy da ostavi i Hazarda koji je igrao onako za raju ulicni fudbalharden je napisao/la: ↑05 dec 2024, 14:22Rekao si ovo kao da Salah pumpa brojeve bezvezedarker10 je napisao/la: ↑05 dec 2024, 07:37Tu samo vidis koliko je fudbal otisao u k**** u smislu da se sve gleda kroz brojeve.feniksptica je napisao/la: ↑04 dec 2024, 23:41Od svih nabrojanih, postovanje brojkama, Hazarda je bilo najljepse gledat kako igrarealno Hazarda je bilo bas lijepo gledati i igraicna je bio, al imao je i losih sezona, ovo sto radi Salah je drugi nivo

Ja samo znam da sam vrlo malo igraca gledao da uzmu loptu predju pola ekipe i dadnu gol.
Sve je stvar ukusa Salah ce u analima fudbala biti daleko veci ali Hazard ima posebno mjesto ako nista u sjecanju na neka vremena kad smo svi mladji bili i brojke su bile sekundarne iza elementa zabave.
Mate bi trebao letit ako izgubi i od Chelsea. I imamo el sackicko West Ham-Wolves jos u iducem kolu. Tu porazeni mora da leti.JayCatwright je napisao/la: ↑05 dec 2024, 23:12Gledao sam zadnjih 20 minuta, Bournemouth je mogao dati 5 golova![]()
- JayCatwright
- Kontakt:
Isto da kazes Ronaldo ce u analima fudbala biti daleko veci ali Quaresma ima posebno mjesto ako nista u sjecanju na neka vremena kad smo svi mladji bili i brojke su bile sekundarne iza elementa zabave.wadethegreat je napisao/la: ↑06 dec 2024, 00:47Razlika izmedju masine koja trenira i hoce neki legacy da ostavi i Hazarda koji je igrao onako za raju ulicni fudbal.
Ja samo znam da sam vrlo malo igraca gledao da uzmu loptu predju pola ekipe i dadnu gol.
Sve je stvar ukusa Salah ce u analima fudbala biti daleko veci ali Hazard ima posebno mjesto ako nista u sjecanju na neka vremena kad smo svi mladji bili i brojke su bile sekundarne iza elementa zabave.
Hazard je Taarabt sa titulom.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ćelavac iz Liverpoola se osilio i misli da će ovako stalno biti, da će pobjeđivati. Let's wait.
A to da se osilio smo zaključili na osnovu čega? 

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- SoloControTutti
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Klupko se odmotava

Slotu nije dugo trebalo da postane skuzerski cunt.
Vidi mu se i na faci.
Komentari za Pepa oko povika otkaz na Anfieldu i neslana šala za 115 otpuzbi je dovoljno da se vidi da visoko leti.
Vidi mu se i na faci.
Komentari za Pepa oko povika otkaz na Anfieldu i neslana šala za 115 otpuzbi je dovoljno da se vidi da visoko leti.
4-IN-A-ROW
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, kakarut i 21 gost.