Hajmo Bowen i Barnes, mada mislim da sam već sad oborio svoj lični rekord za jedan Gameweek.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Prvi koji ti je na klupi ulazi, osim u slucaju odbrane, ako si postavio 3 u odbranu i nije igrao odbrambeni onda ti ubaciva prvog iz odbrane po redu kako si ih poredao na klupu.
Hvala brateronaldo99 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 11:19Prvi koji ti je na klupi ulazi, osim u slucaju odbrane, ako si postavio 3 u odbranu i nije igrao odbrambeni onda ti ubaciva prvog iz odbrane po redu kako si ih poredao na klupu.
Zato ti je bitno i klupu posloziti kojeg bi ti prvog ubacio ako neko kojim slucajem ne igra
Nepotrebna glupost.TheMix je napisao/la: ↑13 dec 2024, 18:00Jeste vidjeli da je dosao novi chip od 20 i nekog kola da se moze iskoristiti. Nesto na shemu da odaberes nekog trenera na 3 kola, pa kako njegova ekipa odigira tako dobivas bodove, a ako uzmes trenera iz slabije rangirane ekipe onda se nesto duplaju bodovi.
Nadam se da nisi odigrao jer će se vjerovatno odgodit utakmica
Dobro si uzeo. Imao si duplo kolo sada i imas iduce opet. Tako da je vrijedilo staviti. Ja sam stavio na Slota jer sam pretpostavio da ce Liverpool proci u kupu i imat opet duplo pa da ne mijenjam. Ti sad sa Moyesa idi na Slota ili Emerya jer imaju duplo.Zaniolo2 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 17:16Yebiga, jedno vrijeme je bio dobar. U zadnje vrijeme je užas. Ovaj put nisam u Cunhu vjerovao, opet sam se prevario.
Al zašto sam uzeo Assistant Manager, nije mi jasno. Ja sam to nešto drugačije shvatio, da se može više puta uzeti, a ne samo jednom. Prva mi je sezona pa dosta nekih početničkih grešaka pravim, uglavnom zbog nečitanja pravila i brzopletosti.
logičnije ti je na Emerya jer ima dvije utakmice, a druga mu nosi table bonus bodoveZaniolo2 je napisao/la: ↑14 feb 2025, 09:13Idem na Pottera jer je Brentford 5 mjesta iznad njih. To bi mogla bit dobra prilika.
Moyes na kraju donio 22 boda. Ispade odlično.
Salah 58 kao kapiten.
Svaka čast onom ko ga stavi kao triple C u ovom double gameweek. Taj će vjerovatno biti i prvi u ovoj našoj ss.ba ligi.
Idem ovako sad:
Robinson umjesto Wan-Bissake?
Vjerovatno na Nwaneria.