Očekivano. Nije budala da ga opet sudpenduju 3 mjeseca .
Lagani Gigs Gogovic jedini može ovo odraditi ležerno

X
Valjda je svima u interesu fer i posteno športsko natjecanje, no? Gigs je nas najbolji FIFA arbitar poslije gospodina Peljte. Ako se Beus previse boji, moze Bandica u VAR kombi. Ukoliko se to pak dogodi, misljenja sam da bi to bio preposten duel, sto ne odgovara niti jednom oponentu.
Hahahah pa sto ti smeta npr musa oct-i, pa neka bude i vas neko nema frke sta je problem?Virtu4l je napisao/la: ↑06 dec 2024, 11:09Sad kad je Čolpa odustao, polako se uklapaju kockice i petljanci iz Titove 38b idu ka ostvarenju svojih ciljeva.
Više od pola preostalih kandidata za sve nivoe su bliski FK Sarajevo, kao i minimalno četiri kluba odnosno četiri glasa, kojima direktno upravlja FK Sarajevo, to su SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo i FK Radnik Hadžići.
Nema tu nekih fudbalskih imena, samo petljanci, mufljuzi i kasnije marionete koje će dizati ruku onako kako im se kaže.
Ovo su recimo dva kandidata za IO NFSBiH,
Pa jest, pogotovo vezano za ovu utakmicu.Beli98 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 10:24Valjda je svima u interesu fer i posteno športsko natjecanje, no? Gigs je nas najbolji FIFA arbitar poslije gospodina Peljte. Ako se Beus previse boji, moze Bandica u VAR kombi. Ukoliko se to pak dogodi, misljenja sam da bi to bio preposten duel, sto ne odgovara niti jednom oponentu.![]()
Halali, ali meni ovo izgleda kao kmečanje što vi niste u poziciji da bilo šta poduzmete.Virtu4l je napisao/la: ↑06 dec 2024, 11:09Sad kad je Čolpa odustao, polako se uklapaju kockice i petljanci iz Titove 38b idu ka ostvarenju svojih ciljeva.
Više od pola preostalih kandidata za sve nivoe su bliski FK Sarajevo, kao i minimalno četiri kluba odnosno četiri glasa, kojima direktno upravlja FK Sarajevo, to su SFK 2000 Sarajevo, GFC Sarajevo, FK Sarajevo i FK Radnik Hadžići.
Nema tu nekih fudbalskih imena, samo petljanci, mufljuzi i kasnije marionete koje će dizati ruku onako kako im se kaže.
On vjerovatno time zavrsava karijeru, star je.killafrommanilla je napisao/la: ↑06 dec 2024, 10:53Irfan Peljto je sudija blizak Zrinjskom. Cak 44 puta je dosada sudio istim. I kako kotira kao najbolji, on je bio prijedlog "Beusove" struje u komisiji, ali Peljto je malo namazaniji i ne bi da se zamjera Vici a ne moze ni Beusu jer su dobri.
Zato je, k'o prava pichkica koja ne smije odsuditi posteno u ovoj situaciji gdje svaki bod znaci, odlucio da izmisli razlog da ne sudi.
Zato je sada Vico imenovao gospodina Sabriju, pretpostavljam(?) vodeci se time evo vi ste Peljtu probali, ne moze, sad cemo mi izabrati jednog. Sabrija je majstor svog zanata, ocekujem da ce pokrasti Zrinjski, a da ce ga onda suspendovati na godinu dana. Nece ga nikome biti zao, nek' naplati ovu utakmicu i nek odmori sljedecu polusezonu. Majku yebo lopovsku.
Pa imali su i sad u Mostaru, gdje nije sviran cist penal za Borac i iz akcije poslje uz faul Zrinjski daje gol. VAR cuti i zuri u sunce.Shategabri je napisao/la: ↑06 dec 2024, 11:16Pa jest, pogotovo vezano za ovu utakmicu.Beli98 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 10:24Valjda je svima u interesu fer i posteno športsko natjecanje, no? Gigs je nas najbolji FIFA arbitar poslije gospodina Peljte. Ako se Beus previse boji, moze Bandica u VAR kombi. Ukoliko se to pak dogodi, misljenja sam da bi to bio preposten duel, sto ne odgovara niti jednom oponentu.![]()
Imali su jednom utakmicu kao i mi u BL i poslije više nikad.
Bio je onaj blesavi omjer prekršaja i tako to.
Bas nekad pises gluposti a veze nemas...da samo malo citas, ali zasto bi kad mozes da naprdjujum, vidio bi sta je istina...Virtu4l je napisao/la: ↑06 dec 2024, 11:09Sad kad je Čolpa odustao, polako se uklapaju kockice i petljanci iz Titove 38b idu ka ostvarenju svojih ciljeva.