Što vi ne trpate?
Što vas nema u ovoj priči?
Gdje ste?
Što se ne borite za svoj klub?
Je li mi trebamo vaše ljude trpati?
Šta ti hoćeš zapravo od nas?
Drago mi je samo kad Zeljeznicar osvoji nesto
Ma to mi ništa ne znači, svejedno mi Borac, Zrinjski, isti qrc.NoDi80 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 15:10Drago mi je samo kad Zeljeznicar osvoji nesto
Sto se tice Borca i Zrinjskog, iz perspektive navijaca Zeljeznicara “bolje” mi je da Borac osvaja, jer ima 5 trofeja (BiH liga i Kup), a Zrinjski ima 11 takvih trofeja
Pa evo Zrinjski da osvoji 3 trofeja, imao bi samo jedan manje trofej od tvog klubaShategabri je napisao/la: ↑06 dec 2024, 15:12Ma to mi ništa ne znači, svejedno mi Borac, Zrinjski, isti qrc.
Dok god nije moj tim, nemam favorita.
Šta da se radi, nek osvoje ako zasluže/izbore.NoDi80 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 15:14Pa evo Zrinjski da osvoji 3 trofeja, imao bi samo jedan manje trofej od tvog klubaShategabri je napisao/la: ↑06 dec 2024, 15:12Ma to mi ništa ne znači, svejedno mi Borac, Zrinjski, isti qrc.
Tad ce ti malo znaciti da ne osvoje![]()
To je druga stvar, to je do nasShategabri je napisao/la: ↑06 dec 2024, 15:16Šta da se radi, nek osvoje ako zasluže/izbore.NoDi80 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 15:14Pa evo Zrinjski da osvoji 3 trofeja, imao bi samo jedan manje trofej od tvog klubaShategabri je napisao/la: ↑06 dec 2024, 15:12
Ma to mi ništa ne znači, svejedno mi Borac, Zrinjski, isti qrc.
Tad ce ti malo znaciti da ne osvoje![]()
Ko je nama kriv što ne osvajamo?!
Mi smiješni evo već koju godinu, vi više od desetljeća.
Malo li je...
sta vidis u njemu? odveo ga ibrakovic u tim koji ispada iz druge austrijske, nije minute mogao dobiti. sad u gosku, puni ga ko stigne, prima smijesne golove. realno je medju losijim golmanima lige i mislim da nama ne bi mogao biti ni treci golman u ovom momentu. mislim, zelim mu ja od srca da napravi top karijeru kao i svakom mladom igracu iz bih, ali tesko.
Ne kazem da strasan je golman, medjutim tek je 19 napuniosvemalim1 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 15:46sta vidis u njemu? odveo ga ibrakovic u tim koji ispada iz druge austrijske, nije minute mogao dobiti. sad u gosku, puni ga ko stigne, prima smijesne golove. realno je medju losijim golmanima lige i mislim da nama ne bi mogao biti ni treci golman u ovom momentu. mislim, zelim mu ja od srca da napravi top karijeru kao i svakom mladom igracu iz bih, ali tesko.
Znaci opet Hadis prodaje u Tursku, ne moze do austrijske Bundeslige npr. kao nas Osman u njegovim godinama?
Nije to sigurno nista, vidjet cemokillafrommanilla je napisao/la: ↑06 dec 2024, 15:52Znaci opet Hadis prodaje u Tursku, ne moze do austrijske Bundeslige npr. kao nas Osman u njegovim godinama?
Steta, nikad od njega reprezentativca.
Nikad u zivotu, samo ZeljeznicarNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2024, 16:06Killa poceo za Sarajevo navijati? Dobro dosao u pravu raju![]()
Nabijanje cijene igraču, Sarajevo ima mlade golmana koji nisu slabiji od Karića. Sarajevu treba iskusan i dobar golman.NoDi80 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 15:47Ne kazem da strasan je golman, medjutim tek je 19 napuniosvemalim1 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 15:46sta vidis u njemu? odveo ga ibrakovic u tim koji ispada iz druge austrijske, nije minute mogao dobiti. sad u gosku, puni ga ko stigne, prima smijesne golove. realno je medju losijim golmanima lige i mislim da nama ne bi mogao biti ni treci golman u ovom momentu. mislim, zelim mu ja od srca da napravi top karijeru kao i svakom mladom igracu iz bih, ali tesko.
Uz rad, treninge i korekcije, itekako moze izrast u dobrog golmana za nase uskove
Gradjom me podsjeca na Hamzica iz Salzburga
Vidjecemo gdje ce Hadizkic otici, ipak je golman u svom primeu i reprezentativac, ocekujem neki klub poput LASKa ili Rapidakillafrommanilla je napisao/la: ↑06 dec 2024, 15:52Znaci opet Hadis prodaje u Tursku, ne moze do austrijske Bundeslige npr. kao nas Osman u njegovim godinama?
Steta, nikad od njega reprezentativca.
NoDi80 je napisao/la: ↑06 dec 2024, 16:10Nikad u zivotu, samo ZeljeznicarNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2024, 16:06Killa poceo za Sarajevo navijati? Dobro dosao u pravu raju![]()
Nodi je za normalan razgovor, a ne da mrtve psujemo jedni drugima
Vidis i sam kad god pocnu psovanja i vrijedjanja iz nekog razloga, zavrsi tako sto sve manje raje ima na forumu i nista se ne postigne
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Giuseppe1, VivaLaLiberta, zeljovolimte i 34 gosta.