Onaj pfsajd Borcu i Zrinjsko ni u snu nebi svirao.ajdohordas je napisao/la: ↑07 dec 2024, 13:57Sudjenje jeste cirkus ali realno ni mi nesto ne igramo aman zaman. Nema onog visokog pritiska i zelje. Nema raznovrsnosti u ofanzivi, sve se nesto pelja i ceka.
Kasni se sa pasovima, nemamo lopti u dubinu itd itd.
Al opet i kao takvi smo imali ponisten gol, nedosudjen penal, i 2/3 solidne šanse.
Treba se malo uozbiljit ova tekma nam je orekretnica da malo smanjimo zaostatak za vodećim.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pa ko je kriv? Dopustio si da te guzi kuci, bez da ikome fali dlaka s glave, a kamoli u gostima negdje na u kamenjaru.James1987 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 13:56Da ali evo zrinjski i borac imali su losih utakmica ali tada sudija odradi utakmicu i pobjede dok kod nas ide obrnuto penal cist i onda bi bila druga prica.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 13:51Na stranu cist penal ali mi smo uzasno losi, ovako lose poluvrijeme sam gledao samo protiv zelje i zrinjskog.
Odradi sudiju 5 dana prije utakmice pa ces vidjeti kako se sudi, na poluvremenu iz svlacionice bi penal svirao.
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 07 dec 2024, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo u formaciji sa trojicom nazad nije u stanju da se nametne ekipama kao što je Posušje, a kamoli onim ozbiljnijim. Mujkić se silom gura na lijevog beka, pored dva lijeva beka na klupi, a najtužnije je što dečko ima najupotrebljivi centaršut u ekipi. Za razliku od Beganovića, koji je apsolutni kralj besmislenih centaršuteva. Đuričković užasan.
I meni vala ono nije bilo za penala, lopta je odskocila 2 putspezial je napisao/la: ↑07 dec 2024, 13:55Ma nako, klimav penal, da je obrnuto i da ga je dosudio protiv nas, kenjali bismo da nas kolje. Nismo nista uradili da ga zasluzimo, odskakala lopta u mjestu i mozda ocesala lika po ruci, nije je skino s linije...ronaldo99 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 13:53Bilo je i igranje rukom u 16 to se nije ni gledalo, sudija radi taman toliko koliko treba da nas kartonira i prekida igruspezial je napisao/la: ↑07 dec 2024, 13:51Joj kolektivne histerije jbt... sviro im 2 faula 50:50, dao jedan zuti bubanji neopravdano, i to je to, ne kolje nas da ne mozemo igrati. Losi smo, nemamo kreacije, pavicic je beskoristan, djordjevic fali nenormalno ovih par tekmi. Nadam se da cemo uskoro vidjeti ledja beganovicu, durakovicu, kapetanovicu i ostalim pokusajima bekova i dovest nekoga normalnog
- relativizam
- Kontakt:
Čuj ovog dva tri faula,pa dovoljno da ti osakati dva najvaznija odbambena igrača za ovaj i sljedeci duel.
Ali previše se ovdje priča o sudjenju a klub se ne oglasava, ako je njima dobro i meni je
Ako nam je dobro onda igraj i dobij, ne smijemo pisnuti na sudjenje.
Više bih volio da nas istjeraju iz lige pa da se ovo jednom raščisti nego čekati nečiju milostinju pa da ti jednom sudi pravicno, a ne zna se hoće li to biti sljedeće sezone za 2,3,4...
Ja ovo više ne mogu ni da gledam,danas sam propustio gostovanje a mogao sam ici ali nije mi se dalo ,jednostavno su mi ubili volju ovim bezobrazukom i na domaće odem natjeram se
Ali previše se ovdje priča o sudjenju a klub se ne oglasava, ako je njima dobro i meni je
Ako nam je dobro onda igraj i dobij, ne smijemo pisnuti na sudjenje.
Više bih volio da nas istjeraju iz lige pa da se ovo jednom raščisti nego čekati nečiju milostinju pa da ti jednom sudi pravicno, a ne zna se hoće li to biti sljedeće sezone za 2,3,4...
Ja ovo više ne mogu ni da gledam,danas sam propustio gostovanje a mogao sam ici ali nije mi se dalo ,jednostavno su mi ubili volju ovim bezobrazukom i na domaće odem natjeram se
-
- Kontakt:
Ovo je znak jer samo bi budala uvela i Soldu da on dobije žuti a ima na terenu Mujkica kojeg je mogao premjestit , dakle ide novi stoper pred novu polusezonu.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Jel smijemo mi ijednu od ovih ustaskih ekipa pobjediti?
- MokraKifla
- Kontakt:
Nemamo kreaciju nikakvu
-
- Kontakt:
Kako izadju dezurni pljuvaci iz rupa
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Je li to problem s kerovima?
- luckystrike
- Kontakt:
Izvode Horde ali ne znam zašto...
Guliaš 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ozbiljan belaj sa kerovima bio na poluvremenu,citava tribina sletila da odbrani jednog momka
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Pretpostavljam da skutorska politika uzela maha i u mupu
Kako lose igramo, hvala Bogu da ide sad pauza. Znaci igra i kreacija napada nula bodova. Jedva da iznesemo loptu kako treba.
U novi boj ...
- MokraKifla
- Kontakt:
Najrahatniji smo kad se ne igra

ISTINA ZA VEDRANA!
Od ovog Pavicica sam ocekivao vise. Dosta bolje djelujemo kada je Ðorđević tu.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, johntravolta123, laznokrilo, Pantelija, plisek, riki46 i 55 gostiju.