Ma cirkus druže moj , 6 poena su nam direktno uzeli.Nema ovdje kraja ovom cirkusu , sad su nas odmakli skroz od borbe , tako da ostane Kup a i tu će nas eliminirati.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Kako nam sudije I saveza hebu majku. Vico preko politike ozbiljnu mašineriji napravio.
-
- Kontakt:
- MokraKifla
- Kontakt:
Cist penal bio jos jedna sudijska grska na racun FK Sarajeva.
Nije prva greska koja kosta Sarajeva do bodova ovo je ne znam ni ja koja ove sezone ali naravno naci ce se neki "objektivni papak" i reci do igre je da Sarajevo ima zastitu sudija ko Zrinjski i Borac kad nedje se zakuha da sudija pogura malo do sad bi ubijali ligom ovo je sve velika bruka i sramota.
Nije prva greska koja kosta Sarajeva do bodova ovo je ne znam ni ja koja ove sezone ali naravno naci ce se neki "objektivni papak" i reci do igre je da Sarajevo ima zastitu sudija ko Zrinjski i Borac kad nedje se zakuha da sudija pogura malo do sad bi ubijali ligom ovo je sve velika bruka i sramota.
Zadnja izmjena: MokraKifla, dana/u 07 dec 2024, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
I produzi 3 minute, a ovi se valjali jedno 5 minuta, plus gledanje Vara hahaha
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 07 dec 2024, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Dao Bog da vama uvijek bude ovako realno sudjenje .zeljovolimte je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:54Sarajevo realno previse nervozno u ovoj utakmici, na kraju se Celik ljuti sto svira kraj u 90+5 minuti, a produzio 3. Bez obzira na penal, sudija je iole normalno sudio, moglo se igrati. Sve ostalo realno remi..
Jos vi niste imali utakmicu kao mi sa Slogom gdje ne smijes prici igracu..
Igrac padne, pustis igru, zovne te VAR, gledas i vidis prekrsaj, ne svirnes penal...
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
E cuj bez obzira na penal, pa gleda VAR i svi vide penal osim njega. Pa ako je penal penal je. **** mu Vico najmilije. A bosebno **** mater svim biosnjacima u nogometnom savezu.zeljovolimte je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:54Sarajevo realno previse nervozno u ovoj utakmici, na kraju se Celik ljuti sto svira kraj u 90+5 minuti, a produzio 3. Bez obzira na penal, sudija je iole normalno sudio, moglo se igrati. Sve ostalo realno remi..
Jos vi niste imali utakmicu kao mi sa Slogom gdje ne smijes prici igracu..
Beus i Vico su inače smrtni neprijatelji.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Simpatizer
- Kontakt:
Dobro je sto je Sarajevo zavrsilo polusezonu, pa da se malo smanji kmecanje. 

Beus i Vico su inače smrtni neprijatelji.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Vidi čovjek da nema smisla igrati.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:51I ne zure nigdje kod izvodjenja auta, covjek bi rekao da cuvaju bod![]()
Penal je bio čist ali ovdje se sada stvorila takva slika kao da je Sarajevo oštećeno da im nije dopušteno da priđu golu....
Stavimo tu situaciju sa penalom po strani, Sarajevo nije ovdje po prikazanom zaslužilo pobjedu !
Ne želim da provociram, ali po globalno prikazanom Posušje je bilo čak i bolja ekipa danas....
Stavimo tu situaciju sa penalom po strani, Sarajevo nije ovdje po prikazanom zaslužilo pobjedu !
Ne želim da provociram, ali po globalno prikazanom Posušje je bilo čak i bolja ekipa danas....
VOLIMO PUNK I BANJALUČKOG BORCA !
-
- Kontakt:
Prvo kolo proljetnom dijela polomiti noge dobit 5 crveni kartona nek izgubimo 10-0 al lomit ih da moraju izaći s terena . A onda u tunelu sudije izderat . Pa
Nek nas izbace iz lige .
Nek nas izbace iz lige .
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 07 dec 2024, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Sta kazes?
-
- Kontakt:
Ovo je gledao i ovo nije dosudio kao penal.
Može li iko naći ikakav razlog za ovo ?
Najjace su ovi sto pišu eto sve je ok samo penal.
Halo ba lik je ovo gledao i nije svirnuo penal ? Kako ? Ovo nikad veći penal ja u životu svom vidio nisam
Udari ga punim po nogama
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 07 dec 2024, 15:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Lecler i 24 gosta.