FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Igra nigdje veze, a penal je teska pljacka
Kad si los onda i sudija ima elemenata da te zakine. Cinjenica je da si ostecen za penal i da je trebalo biti najmanje 7 minuta nadoknade, ali sami smo krivi. Do te 80-te minute nismo imali postene sanse. Da je gostovanje odradjeno kao prethodna protiv slabijih ekipa pobijedili bi. Ovako smo sami sebi krivi sto smo se doveli u situaciju da nam kradjom uzmu 2 boda.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 07 dec 2024, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Znam vidim da nas kolju stalno, ali nasa igra je losa pali smo relano, kazem ti fali nam igraca na nekim pozicijima, jel ovi neki treba da idu iz kluba lose brate !fks74 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:54Kako bi ti igrao, majke ti ? Svako kolo te izjebaše, ne možeš maknuti.scudetto89 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:51Ma nema od nas evropa ove godine i to je to, kako sam vec rekao moraju se dovesti igraci, nekima se zahvaliti i to je to.
3 mjesto ove godine realnost
Uzasno igramo fuj !
Sudjenje no coment godinama sve gore i gore!
04.10.2009 !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I sad će nama biti krivi i zekic i peti i deveti, a nikako kerovi balijski i četnički. Jer kako ono ide, budeš duplo bolji svaku utakmicu i onda ti ništa ne mogu haha
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mislim da ce Zekic napustit Sarajevo uskoro, ne vjerujem da ovo covjek zeli da vise gleda. Evo nije dosao ni da izjavu da, vjerovatno je to to od ovakvog trenera. Vrijeme je da neko pogine iz saveza uli sudija, da se opamete
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Pa neces sve tekme igrat na glavu,nece svaki put inat,prije da ces psihicki past i da neces imat nikakav motiv da igras ovo smece,boli me k 3 ili 4 isto mi jer vise nam.nije dozvoljeno. Inace nismo osteceni za jedan penal vec dva. Otice Zekic nemojte nista da brinete,niko normalan nece igrat ili vodit tim nad kojim se izivljavaju,gdje gleda VAR i 100 posto cistu situaciju nece da sviraPantelija je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:55Jedan udarac u okvir gola.fks74 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:54Kako bi ti igrao, majke ti ? Svako kolo te izjebaše, ne možeš maknuti.scudetto89 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:51Ma nema od nas evropa ove godine i to je to, kako sam vec rekao moraju se dovesti igraci, nekima se zahvaliti i to je to.
Uzasno igramo fuj !
Igra za ****
Penal jeste cist svi mi to znamo ali igrali smo za kura.c i to svako vidi, umjesto da proradi inat i da se bacaju na glavu oni ko apaurine da su popili
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 07 dec 2024, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sudija nas je ostetio. Sve to stoji.
Ali ovdje trebamo promjeniti pola ekipe. Ima ovdje invalida, koji ni sami ne znaju kako su dospjeli u situaciju, da igraju za ovakvog velikana.
Nadam se, da su neki igraci vec potpisani i da se čeka samo početak prelaznog roka.
A Vici i co poruka, da nicija nije do zore gorjela. Pa tako nece ni njihova.
Ali ovdje trebamo promjeniti pola ekipe. Ima ovdje invalida, koji ni sami ne znaju kako su dospjeli u situaciju, da igraju za ovakvog velikana.
Nadam se, da su neki igraci vec potpisani i da se čeka samo početak prelaznog roka.
A Vici i co poruka, da nicija nije do zore gorjela. Pa tako nece ni njihova.
Isto mislim, ovo nema smisla.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Zbog ovakvih utakmica, zbog svega ovog zauvijek će mi ostati žal za onom titulom što je Vinko prosuo, zbog čega, koga nije ni bitno sad... Tad da smo osvojili, odigrali bi 100% KL grupe.
Dosta teže bi mogli dobijati ovakve humanoide, jer ja stvarno ne znam ni jedan drugi izraz kako okarakterisati sudiju. Horor.
Također neko je gore napisao, mislim da su i nasi igracima vec mislima bili u odmoru, barem su tako djelovali. Gulija je pred kraj uhvatila nervoza pa je počeo srat. Mislim da ih je sve uhvatila nervoza malo pred kraj i da su jednostavno pogubili konce. Ležeran pristup, mislili su da ih mogu s pola snage uzeti.
Dosta teže bi mogli dobijati ovakve humanoide, jer ja stvarno ne znam ni jedan drugi izraz kako okarakterisati sudiju. Horor.
Također neko je gore napisao, mislim da su i nasi igracima vec mislima bili u odmoru, barem su tako djelovali. Gulija je pred kraj uhvatila nervoza pa je počeo srat. Mislim da ih je sve uhvatila nervoza malo pred kraj i da su jednostavno pogubili konce. Ležeran pristup, mislili su da ih mogu s pola snage uzeti.
1946
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nista ovo je do ekipe. Pa Allaha mi da izvrtis jos 100 igraca isto ce ti biti
Scudeto postujem samokriticnost ali ti nisi realan majstore.
Scudeto postujem samokriticnost ali ti nisi realan majstore.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Mi qarina zadnjih par utakmica, suđenje danas loše, momci umislili da su igračine, a Zekić da je Guardiola. Kad ne ide po planu počinju glumiti neke majstore pokušavajući biti heroji, a ustvari su pojedinci očigledno teški egomanijaci. Šef nakon kiksa izbjegava dati izjavu, sramota li je?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Da sam Mirvic lako bi ja ovo riješio sa param, hordama i pravim momcima. Kao što Panter ekipa one pedofile prevaspitava, tako bi ja napravio ekipu pravih momaka za prevaspitavanje kriminalnih sudija. Malo se provozaš do Brčkog, popričaš sa sudijom prije utakmice i neka ga onda Vico i Beus brane.
Da msni da platu 3000 milje, radio bi taj posao sa pjesmom.
Da msni da platu 3000 milje, radio bi taj posao sa pjesmom.
Čuj jedan udarac u okvir i loša igra.
Kako vi radite na svom poslu kad vas neko **** u mozak konstantno? Pa samo zamislite sebe u ovim situacijama, jedva bih našao snage da igram ikako.
Kako vi radite na svom poslu kad vas neko **** u mozak konstantno? Pa samo zamislite sebe u ovim situacijama, jedva bih našao snage da igram ikako.
-
- Kontakt:
Lik jos ide gleda na monitor vidi da je penal i laze nas na oci
Da Bog da vam se na djeci vratilo i da se previjaju po bolnica u najtezim mogucim ljudskim mukama pa kad se zapitaju zasto ovo meni?Neka ukucaju izvjestaj da vide sta je njihov babo radio postenim ljudima.Allahu ako te ima vrati im za ovo
Renan je najgori napadac u historiji FK Sarajevo a mislio sam da je nakon Cmiljanica i Melunovica to nemoguce postati
Da Bog da vam se na djeci vratilo i da se previjaju po bolnica u najtezim mogucim ljudskim mukama pa kad se zapitaju zasto ovo meni?Neka ukucaju izvjestaj da vide sta je njihov babo radio postenim ljudima.Allahu ako te ima vrati im za ovo
Renan je najgori napadac u historiji FK Sarajevo a mislio sam da je nakon Cmiljanica i Melunovica to nemoguce postati
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Čovječe Božiji sa ovim suđenjem me možeš imati igru, primaš loptu guranje sa leđa nema faula, uzmeš loptu svira faul. Hajdi ti odigraj.scudetto89 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:57Znam vidim da nas kolju stalno, ali nasa igra je losa pali smo relano, kazem ti fali nam igraca na nekim pozicijima, jel ovi neki treba da idu iz kluba lose brate !fks74 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:54Kako bi ti igrao, majke ti ? Svako kolo te izjebaše, ne možeš maknuti.scudetto89 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:51Ma nema od nas evropa ove godine i to je to, kako sam vec rekao moraju se dovesti igraci, nekima se zahvaliti i to je to.
Uzasno igramo fuj !
Sudjenje no coment godinama sve gore i gore!
Ma tvrdo očekivano. Zrinjski ništa bolje od nas nije odigrao recimo, cak dosta više šansi je njima napravilo Posušje, al oni bi recimo dobili penal bez gledanja VARa. Ma ne moze se ovako ganjati ništa. Zakinuti smo za bar 6-7 bodova i to ti je da smo egal sa Zrinjskim.
Ne vratio se kući Gedzicu
Ne vratio se kući Gedzicu
-
- Kontakt:
Sramotno
Lud je ZZ ako ostane, ne iduće sezone, nego do kraja ove. Zamisli ba nešto se trudiš, sistem praviš, treniraš, uigravaš, i svako 2-3 kolo te sudija iskasapi toliko da ti ogadi fudbal i da poželiš da ga više nikad ne igraš i ne gledaš.
Mirvić je još luđi, tolike pare bacati ni u šta, a nisi u stanju prvo savez riješiti i zaštititi se tek toliko da imaš pošteno suđenje. Mazohizam pravi.
Mirvić je još luđi, tolike pare bacati ni u šta, a nisi u stanju prvo savez riješiti i zaštititi se tek toliko da imaš pošteno suđenje. Mazohizam pravi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zaslužili smo sve ovo ako se sada na pauzi nešto ne poduzme povodom svega ovoga.
Boli me kurrac, bolje istupi iz lige nego da svako **** kolo gledam i čitam po portalima kako smo oštećeni. Fuj!
Boli me kurrac, bolje istupi iz lige nego da svako **** kolo gledam i čitam po portalima kako smo oštećeni. Fuj!
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, AVNOJ, bhfanatic14, johntravolta123, MSOZ101, nedimmmm1337, ronaldo99, VolimoSarajevo i 64 gosta.