Nogometni savez BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

padobranac1978
Kontakt:

Re: Nogometni savez BiH

Post Postao/la padobranac1978 » 08 apr 2011, 18:31

tatamata2 je napisao/la:
UPS je napisao/la:Pa ako Kulina iz Slavije i onaj idiot iz Borca mogu biti u toj komisiji onda je jasno da od 'normalizacije' nema nista. Dakle, opet nacionalni kljuc i opet se uvrstavaju oni koji su do ovog stanja i doveli
cuj idiot iz borca,taj idiot kakvu karijeru je imao mozes mu se samo sagnuti.a da ne pricamo kakav je covjek.ma najbolje nek pusina bude predsjednik,ja sam za to

fakat ne znam o covjeku nista,ali kad vec znas hoces nam iznijeti te podatke vezane za njegovu karijeru...podijeli sa nama.... :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 08 apr 2011, 19:52

Odličan je bio prošli savez, taman kako smo zaslužili, možda i malko bolji..
Iljo, Suljo, Bogdane, Munja i Lavanda uz vas smo, istrajte do kraja. 'ta će Fifa i Uefa?!
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Budi sam na ulici

Post Postao/la Budi sam na ulici » 08 apr 2011, 20:01

Ako je Kulina zamjena za Ceku,i ako je to taj novi Savez,onda cu ja pokrenuti akciju "Drogom protiv sporta!"
KONTRA MRAKU,KONTRA SILI!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 apr 2011, 21:29

Budi sam na ulici je napisao/la:Ako je Kulina zamjena za Ceku,i ako je to taj novi Savez,onda cu ja pokrenuti akciju "Drogom protiv sporta!"
upravo sam planirao napisati sličan komentar nakon što sam pročitao vijest ;) Toga sam se najviše i bojao i o tome sam i pisao da će najvjerovatnije ovi hamali iz UEFE (koji su izgleda veća vnago od ''bivših'' stručnjaka iz saveza) ispasti pakaši i da će nas ostaviti na cjedilu. Ako su nam ovakvi papani i marionete u komitetu za spas fudbala onda mu je bolje da se i ne pokušava spasiti. :x
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 apr 2011, 21:31

Sta se sikirate,viditel da ce cojk prvo otic na konsultacije sa zvanicnicima FSRS???

SJASI KURTA DA UZJASE MURTA...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 08 apr 2011, 21:33

Penal guru u komitetu za normalizaciju :o
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 apr 2011, 21:34

padobranac1978 je napisao/la:
tatamata2 je napisao/la:
UPS je napisao/la:Pa ako Kulina iz Slavije i onaj idiot iz Borca mogu biti u toj komisiji onda je jasno da od 'normalizacije' nema nista. Dakle, opet nacionalni kljuc i opet se uvrstavaju oni koji su do ovog stanja i doveli
cuj idiot iz borca,taj idiot kakvu karijeru je imao mozes mu se samo sagnuti.a da ne pricamo kakav je covjek.ma najbolje nek pusina bude predsjednik,ja sam za to

fakat ne znam o covjeku nista,ali kad vec znas hoces nam iznijeti te podatke vezane za njegovu karijeru...podijeli sa nama.... :mrgreen:
Najbitnije je da je igrao u Zvezdi. :mrgreen:
Igrao jos u Borcu,po Madjarskoj cini mi se ZTE,u Cadizu te jos jednom spanskom klubu zaboravih kome,u Panseraikossu,i pre poslednjeg "mandata" u Borcu igrao u Laktasima,zanimljiv momak uglavnom.

Ali ja moram jedanslika za Kulinu,jbt oni hoce da se rese lopova i da dodje do normalizacije a oni hoce Kulinu u svemu tome. :lol: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 08 apr 2011, 21:37

Ovaj Kulina je sakom udario kontrolora prosle godine!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 apr 2011, 21:46

ŠB.TRN je napisao/la:Ovaj Kulina je sakom udario kontrolora prosle godine!!
ajde makar sad vidimo da može gore i od ovog što smo do sad imali !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 08 apr 2011, 21:53

status quo ce biti zivi bili pa vidjeli, "novi" ljudi isti k.urac
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 apr 2011, 21:57

Znaci Kulina ban Helacic nam dolazi onako pompezno.
Hocemo Djipala Junuza ,da ne budemo majoneza-rizirani.
Salu na stranu,ovo ide izgleda prema konacnoj propasti.
Cestitam.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 08 apr 2011, 22:00

Nama Bog ne moze pomoci. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 apr 2011, 22:05

I Predrag Pasic juce rece da je imao kontakte sa Uefom, otkud znate da ce Kulina biti clan komisije a Pasic nece? Mislim da to Uefa zove razne ljude da ispita teren, ko je voljan za promjene a ko nije.

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 08 apr 2011, 22:25

http://www.****/index.php?id=4126
Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH kaznila je predsjednika Slavije Dragana Kulinu zabranom vršenja funkcije godinu zbog fizičkog napada na kontrolora suđenja Marka Mrkića nakon utakmice 11. kola Premijer lige Slavija - Olimpik
2009
shandrlike-tandrlike

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 08 apr 2011, 22:39

reptile je napisao/la:http://www.****/index.php?id=4126
Disciplinska komisija Nogometnog saveza BiH kaznila je predsjednika Slavije Dragana Kulinu zabranom vršenja funkcije godinu zbog fizičkog napada na kontrolora suđenja Marka Mrkića nakon utakmice 11. kola Premijer lige Slavija - Olimpik
2009
Ja bitne stvari, Bogati :roll: Malo šakom, nogom, ništa posebno ha ya .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 08 apr 2011, 22:40

Iskreno navijao sam za suspenizju da odu ona g.ovna ali izgleda nista se nece promijeniti,opet ce doci neke glavurde i krasti i nista od legendi , i ova komisija je jedna velika k.arina ,j.ebo to ako ce svaki klub imati svog predstavnika u njoj pa kud to vodi i ako ovaj iz Slavije mora pitati ove iz FS RS moze li biti u toj komisiji pa j.ebo onda to ,ista k.arina ,nama ni chuck norris ne moze pomoci ,taman se ponadas i dobijes isto,da su barem ove konjine zadrzali pa ih u cumuze poslali ovako su se ocistili koliko toliko ,ali kakva drzava takvo i sve.
Nabijem ja nas
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 apr 2011, 22:53

Pa sta ste vi ocekivali? To ste povjerovali u price fanaticosa da ce doc "legende". Hoce, ali u bajkama. Ko je god navijao za suspenziju, moron je. Eto ljutite se, ali ste glupi kao tockovi svi redom ako ste mislili da je to "najbolje". Moronski pogled idiota iz BHF-a koji je se na zalost prosirio. Vidio sam te likove svojim ocima kako u Oslu dizu ruku kao nacisti i hukaju Carewu da bi nas suspendovali. Od tog dana ih ne mogu nacrtane.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 apr 2011, 22:54

Cartman je napisao/la:Pa sta ste vi ocekivali? To ste povjerovali u price fanaticosa da ce doc "legende". Hoce, ali u bajkama. Ko je god navijao za suspenziju, moron je. Eto ljutite se, ali ste glupi kao tockovi svi redom ako ste mislili da je to "najbolje". Moronski pogled idiota iz BHF-a koji je se na zalost prosirio. Vidio sam te likove svojim ocima kako u Oslu dizu ruku kao nacisti i hukaju Carewu da bi nas suspendovali. Od tog dana ih ne mogu nacrtane.

da su nas tad suspendovali sad bi mozda i nesto bilo od nas, ovako sljedecih par godina nema nista...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 apr 2011, 22:56

nick je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Pa sta ste vi ocekivali? To ste povjerovali u price fanaticosa da ce doc "legende". Hoce, ali u bajkama. Ko je god navijao za suspenziju, moron je. Eto ljutite se, ali ste glupi kao tockovi svi redom ako ste mislili da je to "najbolje". Moronski pogled idiota iz BHF-a koji je se na zalost prosirio. Vidio sam te likove svojim ocima kako u Oslu dizu ruku kao nacisti i hukaju Carewu da bi nas suspendovali. Od tog dana ih ne mogu nacrtane.

da su nas tad suspendovali sad bi mozda i nesto bilo od nas, ovako sljedecih par godina nema nista...
Ma yebla vas vise suspenzija. Ko normalan moze mislit da je to nesto dobro? Ko sjedi u savezu je totalno sekundarno. Te price o nasem savezu su toliko pretjerane da je jadno. Jesu losi, ali koja je to institucija u nas dobra? Eto recite jednu. Mozda Oruzane Snage, ali to je to.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 08 apr 2011, 22:59

Pa, nisu bas ovi iz FiFA-e ludi..normalno je da ce ici na "finjak", i pozvati par lojalnih Srba, Hrvata, i Bosnjaka kako bi samo participirali tu (nemojmo se zavaravati da ce se nesto pitati), to je samo broj koji se mora kreirati.

Ovaj mazlum iz Slavije, udarac, i td..bice tu jos jadnika, ali FIFA ima misiju, i obavice je..nije joj u interesu da se osnuje savez, pa da ga cetnici iz RS-a bojkotuju, da nacionalisticki klubovi poput Borca salju aplikacije da igraju u Srbiji, i td..

Oni ce to lijepo sve odraditi, svi ce biti malo zadovoljni, malo zaj.ebani, i to je to..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], enobarca, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, Lavcina, lol89, Proximic, Roki50, Saurman, Sheyi i 74 gosta.