Sistem je vec dobitan
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

nisam igrao 2 od nesto nego 4 od nesto...a pogodio sam taj chateroux X i barcelonu 1 ...sve sam pare spisko na taj listicpintol_TM87 je napisao/la:
Sistem je vec dobitancekamo ove ostale...
a nemogu rec sada...ugl makedonska liga...gledam tu po kladionicama u hr i nema nigdje...ugl kolega mi je dao dojavu prije 20 min i rekao da je to dogovoreno 100% ...ali ja nigdje ne nademhodža je napisao/la:koji par ??
cuj lika ne moze reci...woowww koji si ti..to se bojis da se i mi oparimo od te DOJAVE xD ...makedonska liga ma oni kasnije pocinju hahahahfallen01 je napisao/la:a nemogu rec sada...ugl makedonska liga...gledam tu po kladionicama u hr i nema nigdje...ugl kolega mi je dao dojavu prije 20 min i rekao da je to dogovoreno 100% ...ali ja nigdje ne nademhodža je napisao/la:koji par ??
Znam ja gdje ima, ali mi moraš reći koja je dojava u pitanjufallen01 je napisao/la:a nemogu rec sada...ugl makedonska liga...gledam tu po kladionicama u hr i nema nigdje...ugl kolega mi je dao dojavu prije 20 min i rekao da je to dogovoreno 100% ...ali ja nigdje ne nademhodža je napisao/la:koji par ??
jbg..reci koji je par, i ja ću ti reći gdje možeš odigratifallen01 je napisao/la:a nemogu rec sada...ugl makedonska liga...gledam tu po kladionicama u hr i nema nigdje...ugl kolega mi je dao dojavu prije 20 min i rekao da je to dogovoreno 100% ...ali ja nigdje ne nademhodža je napisao/la:koji par ??
aj samo ak netko zna u kojoj kladionici ima ...pintol_TM87 je napisao/la:cuj lika ne moze reci...woowww koji si ti..to se bojis da se i mi oparimo od te DOJAVE xD ...makedonska liga ma oni kasnije pocinju hahahahfallen01 je napisao/la:a nemogu rec sada...ugl makedonska liga...gledam tu po kladionicama u hr i nema nigdje...ugl kolega mi je dao dojavu prije 20 min i rekao da je to dogovoreno 100% ...ali ja nigdje ne nademhodža je napisao/la:koji par ??
eo mozes hodzi reci on je postenhodža je napisao/la:jbg..reci koji je par, i ja ću ti reći gdje možeš odigratifallen01 je napisao/la:a nemogu rec sada...ugl makedonska liga...gledam tu po kladionicama u hr i nema nigdje...ugl kolega mi je dao dojavu prije 20 min i rekao da je to dogovoreno 100% ...ali ja nigdje ne nademhodža je napisao/la:koji par ??
Nema veze,iako su imali igraca vise pola sata,nisu mogli dati jedan gol..eh sad da cekam Shamrock da okrene.pintol_TM87 je napisao/la:pao si drug...al ajd bit ce bolje drugi put...harry_90 je napisao/la:@hodza
Ima li sta danas ?? Nisi mi vjerovao za Zapresic 5+,na jednom tiketu cekam Anger X/1 i Chetaraux i na drugom SHamrock 2/1 za pare..sikira me Angers,gosti imaju crveni,oni ni da gola dadnu
tooooooooooooooooooooooo ja nafake majko milapintol_TM87 je napisao/la:ajde frankfurt zabi te taj gol.....go go
aj posalji i menifallen01 je napisao/la:aj inbox da tu ne stvaljam tko hoce
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.