FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nista mi se u zivot ne moze usrati kao Sarajevo, znaci nista.
Pucao bih u koljeno sebi od neke muke i nemoci gledajuci sve ovo....
Pucao bih u koljeno sebi od neke muke i nemoci gledajuci sve ovo....
Jadno smo igrali
Istog sam razmisljanja.Bukvalno nemas vise sta traziti u ovoj ligi.Volio bih da ulete navijaci,da se napadnu sudije i lesinari pa nek sve ide dodjavola.Svakako od ovog nema vise nista.bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:11Prvo kolo na proljece ako im noge ne polome mi smo picke najveće. Bodovi uopste više nisu bitni,bit ćeš treće mjesto kako god . Udarati 5 crveni dobiti ako treba al polomiti i njih i sudije neka nas kazne koliko hoće.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
-
- Kontakt:
O čemu ba pricate pa ovo ji Real ni Barca zajedno nebi izdržali. Svako kolo ti nešto naprave penal,crveni,gol itd itd
Ovo je užas sta FK Sarajevo doživljava ovu sezonu .
Mene vise mucu sto je Turkes igrao preko 60 minuta i nismo imali nijedan onakav centarsut. U prvom napadu s Oliveirom imamo tu sansu. Sad ne znam jel Turkes se ne krece dobro ili mi jednostavno ne znamo igrat s njim.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:26Krpic,Nardin,Despotovic
Svi ono zmireci zabijaju.Nardin skoro iz identicne situacije ako ne i teze zabio u Posusju neki dan
Stvarno panj nevidjeni i upravu su bili kad su govorili da je jedini brazilac koji nema tehnike i ne zna lopte.Vadi ga brzina i to je to,prosjecan fudbaler kakvih ima desetina po Gradaccu i Tesnju.Trpi se jer su raji atraktivni tamnoputi igraci inace bi davno bio otjeran da je domaci a nadam se da mu je ovo bila posljednja utakmica u nasem dresu.Ne vjerujem da lik ne zna ravno dodati loptu u 100% sansi
Ma nista tako nisi napravio, čak bi nam se svi smijali kao i protiv borca u kupu kad se izašlo.Manuel je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:28Istog sam razmisljanja.Bukvalno nemas vise sta traziti u ovoj ligi.Volio bih da ulete navijaci,da se napadnu sudije i lesinari pa nek sve ide dodjavola.Svakako od ovog nema vise nista.bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:11Prvo kolo na proljece ako im noge ne polome mi smo picke najveće. Bodovi uopste više nisu bitni,bit ćeš treće mjesto kako god . Udarati 5 crveni dobiti ako treba al polomiti i njih i sudije neka nas kazne koliko hoće.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Svaku utakmicu nas budale prave.Zašto godišnju plaćam , da gledam kokuruz ligu i ove pljačke?
Istupio bih iz lige , da se mene pita iskreno.
Istupio bih iz lige , da se mene pita iskreno.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Mi vise kartona za 2 utakmice njego Boraca za pola sezonu.
FK SARAJEVO: Beridan Mustafa (After match - Drugo; Više puta,psovanje glavnom sucu utakmice, po zavrsetku utakmice,pri izlasku sa terena za igru)
FK SARAJEVO: Beridan Mustafa (After match - Drugo; Više puta,psovanje glavnom sucu utakmice, po zavrsetku utakmice,pri izlasku sa terena za igru)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da je bilo gresaka jest. Kako taktickih i formacijskih, tako i individualnih i nelogicnih.
Ali je vise lijepih momenata bilo i nestvaran rezultat se ostvario obzirom da smo na 16 kola bili direktno pokradeni za minimalno 2 gola po utakmici, penal, 5 kornera, 15 faulova i 3 ofsajda.
Iz tog razloga bih dao Zekicu kompletne pripreme i ispunio sve uslove da sastavi ekipu za narednu sezonu. Pod tim sastavljanjem ekipe smatram najvise 3 odlaska i najvise 3 dolaska.
Za sve ostalo, svima nam je jasno. Klub se ne oglasava pa ne moramo ni mi.
Ali je vise lijepih momenata bilo i nestvaran rezultat se ostvario obzirom da smo na 16 kola bili direktno pokradeni za minimalno 2 gola po utakmici, penal, 5 kornera, 15 faulova i 3 ofsajda.
Iz tog razloga bih dao Zekicu kompletne pripreme i ispunio sve uslove da sastavi ekipu za narednu sezonu. Pod tim sastavljanjem ekipe smatram najvise 3 odlaska i najvise 3 dolaska.
Za sve ostalo, svima nam je jasno. Klub se ne oglasava pa ne moramo ni mi.
-
- Kontakt:
Zekić je ljetos preuzeo bordo-bijele. Iako bordo tim trpi lakrdije gotovo od početka sezone, čini se da hrvatski trener ne žali zbog toga što je preuzeo klub sa Koševa.
- Kada bi čovjek znao da će napraviti glupost, onda one ne bi postojale u životu. Bez obzira na ove stvari, doživio sam toliko lijepih stvari, ljubavi, podrške. Čovjek treba imati dušu, bit će to bolje, rekao je šef stručnog štaba Sarajeva.
Ma nema vise opcija nikakvih,zna se sta nam je raditi svima nama,kad vec nema nikakvih pravila i kad je sve dozvoljeno u ovom smecu od drzave.
- Kada bi čovjek znao da će napraviti glupost, onda one ne bi postojale u životu. Bez obzira na ove stvari, doživio sam toliko lijepih stvari, ljubavi, podrške. Čovjek treba imati dušu, bit će to bolje, rekao je šef stručnog štaba Sarajeva.
Ma nema vise opcija nikakvih,zna se sta nam je raditi svima nama,kad vec nema nikakvih pravila i kad je sve dozvoljeno u ovom smecu od drzave.
14 pobjeda i 3 nerjesena rezultatat =45 bodova. Odlicna polusezons. Nadigrani samo protiv Zrinjskog na kosevu..
Borac i posusje u 2 navrata su bili bolji od zrinjskog, mi smo bili bolji od zrinjskog u mostaru oni na kosevu
Jedna od dobri stvari jeste sto pored ovoliko kradja nismo dobijali zute kartone za prigovore udaranje protivnicki igraca i sudija..
Nijeda jedini bod nismo osvoili sudiskom greskom niti smo zakinuli bilo koju protivnicku ekipu sudiskom voljom.
Zeljo je osvoio minimum 4-5 bodova direktno sudiskom prevarom
Zrinjski minimum 7
Borac bar 8/9
Takodje niko nije suspendovan od sudija, NIJEDNA JEDINA TELEVIZIJA NIJE NAPRAVILA EMISIJU GDJE CE DOC 3/4 sudije iz bh hrvaske srbije pa i italije da se vico BEUD sanjima pozove kao i colpa.. ZASTO ONI DOBIVAJU PLATE ZASTO NIKO NE POLAZE RACUNA JAVNOSTI NIJE PL BH VLASNISTVO SUDIJA VICE I BEUSA.. 30 bodova je u pitanju i to prva 3 kluba na tabeli.. 30:3 to je 10 utakmica gdje jedan klub ostecen u 9 jedan u 1 situaci dok treci u 0 situacija, a benefite ovaj sa jednom stetom je poguran sa 11 bodova ovaj sa 0 stete za 8 bodova a ovaj sa 9 stetni utakmica sa 0 bodova
Ovo se nikad u histori pl bh nije desilo da je jedan klub ovoliko pokraden a da su dva kluba toliko borac i zrinjski pogurani
Borac i posusje u 2 navrata su bili bolji od zrinjskog, mi smo bili bolji od zrinjskog u mostaru oni na kosevu
Jedna od dobri stvari jeste sto pored ovoliko kradja nismo dobijali zute kartone za prigovore udaranje protivnicki igraca i sudija..
Nijeda jedini bod nismo osvoili sudiskom greskom niti smo zakinuli bilo koju protivnicku ekipu sudiskom voljom.
Zeljo je osvoio minimum 4-5 bodova direktno sudiskom prevarom
Zrinjski minimum 7
Borac bar 8/9
Takodje niko nije suspendovan od sudija, NIJEDNA JEDINA TELEVIZIJA NIJE NAPRAVILA EMISIJU GDJE CE DOC 3/4 sudije iz bh hrvaske srbije pa i italije da se vico BEUD sanjima pozove kao i colpa.. ZASTO ONI DOBIVAJU PLATE ZASTO NIKO NE POLAZE RACUNA JAVNOSTI NIJE PL BH VLASNISTVO SUDIJA VICE I BEUSA.. 30 bodova je u pitanju i to prva 3 kluba na tabeli.. 30:3 to je 10 utakmica gdje jedan klub ostecen u 9 jedan u 1 situaci dok treci u 0 situacija, a benefite ovaj sa jednom stetom je poguran sa 11 bodova ovaj sa 0 stete za 8 bodova a ovaj sa 9 stetni utakmica sa 0 bodova
Ovo se nikad u histori pl bh nije desilo da je jedan klub ovoliko pokraden a da su dva kluba toliko borac i zrinjski pogurani
-
- Kontakt:
Sve mi je jasno da kradu,namjestaju itd al dokle smo doslo da te ovako drsko na oci krade jer nemoze nista da ti izmisli jer si dominantan na terenu.
- relativizam
- Kontakt:
Neka smo loše igrali ali sviraj penal ako je bio pa neka profula i to je sastavni dio igre ali ga sviraj ako je bio.
Odigra i Juventus lošu utakmicu pa dobije na guzove, mi od početka lige moramo biti 3 puta bolji da bi dobili.
Jedini pravi korak nakon svega je ili uložiti troduplo ili krenuti sa krivicnim prijavama i zaprijetiti istupanjem iz lige pa neka igra ko hoce.
Za mene gledati lakrdije gdje mi unište dan ili neigrali je isto
Odigra i Juventus lošu utakmicu pa dobije na guzove, mi od početka lige moramo biti 3 puta bolji da bi dobili.
Jedini pravi korak nakon svega je ili uložiti troduplo ili krenuti sa krivicnim prijavama i zaprijetiti istupanjem iz lige pa neka igra ko hoce.
Za mene gledati lakrdije gdje mi unište dan ili neigrali je isto
Sve dok ne padne mrtva glava nekog od lopova ovo neće statimosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:43Sve mi je jasno da kradu,namjestaju itd al dokle smo doslo da te ovako drsko na oci krade jer nemoze nista da ti izmisli jer si dominantan na terenu.
-
- Kontakt:
Samo polomiti. Nema druge .Zeko87 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:33Ma nista tako nisi napravio, čak bi nam se svi smijali kao i protiv borca u kupu kad se izašlo.Manuel je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:28Istog sam razmisljanja.Bukvalno nemas vise sta traziti u ovoj ligi.Volio bih da ulete navijaci,da se napadnu sudije i lesinari pa nek sve ide dodjavola.Svakako od ovog nema vise nista.bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:11Prvo kolo na proljece ako im noge ne polome mi smo picke najveće. Bodovi uopste više nisu bitni,bit ćeš treće mjesto kako god . Udarati 5 crveni dobiti ako treba al polomiti i njih i sudije neka nas kazne koliko hoće.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Samo udariti na ono sto im savez ne moze nadoknaditi 
Amin bit ce prilike i neke lude glave.

Amin bit ce prilike i neke lude glave.
Jadna liga, jadna država.
Kako uopšte komentarisati ligu i prvenstvo u kojem smo svako kolo oštećeni.
Na početku je bilo simpatično gledati onaj mix sudijskih grešaka, a gdje smo mi uspjeli pobjeđivati.
Pa Liji su nogu slomili a nije bilo dovoljno za crveni karton. Ovo danas nije dovoljno za penal, Renanu u šb poništen gol na onakav način, onda protiv Slobode crtanje var linije na predzadnji pas..
Ligu nema potrebe pratiti, niti se treba pojačavati na bilo kojoj poziciji.
Jedini način da mi napredujemo jeste izboriti se za uticaj u savezu. Ova borba na terenu nema nikakvog smisla dok je ovakva situacija, samo je zaludno bacanje para.
Kako uopšte komentarisati ligu i prvenstvo u kojem smo svako kolo oštećeni.
Na početku je bilo simpatično gledati onaj mix sudijskih grešaka, a gdje smo mi uspjeli pobjeđivati.
Pa Liji su nogu slomili a nije bilo dovoljno za crveni karton. Ovo danas nije dovoljno za penal, Renanu u šb poništen gol na onakav način, onda protiv Slobode crtanje var linije na predzadnji pas..
Ligu nema potrebe pratiti, niti se treba pojačavati na bilo kojoj poziciji.
Jedini način da mi napredujemo jeste izboriti se za uticaj u savezu. Ova borba na terenu nema nikakvog smisla dok je ovakva situacija, samo je zaludno bacanje para.
-
- Kontakt:
Dvije opcije na silu ili potkupiti sve zivo u savezu,kupovati sudije ili tekme ovo je orevrsilo sve mjere
nama ostake da se pomirimo sa ovpm situacijom i radimo na tome da se spremamo za Europu i tu napravimo iskorak. Kome do sad nije jasno od danas mu to mora biti da se nama otimaju bodovi da bi ostali iz zrinjskog i borca i plus narusili sopstvenu atmosferu. u borbu sa savezom osim nas nema niko interesa da ide. pokusati ovo preko kantona da udju nasi ljudi u savez ako ne, onda nam ostaje da gledamo ovakvu ligu jos godinama. Sarajevo moze graditi ekipu za europu i tamo praviti rezultate ili kednostavno odustati od svega igrati sa mladim igracima i biti prosjek lige ili istu napustiti igrati nizi rang do nekih boljih vremena.
uglavnom podrska klubu, igracima i treneru
uglavnom podrska klubu, igracima i treneru
Trenutno korisnika/ca: adoado, Antikloc, belosevic23, bosnas_, Burberry46, Gomis99, Hajdeee, HordasDolacMalta, N3R3D, Proximic, rimljanin90, roccosiffredi, Serha, UltraSa46, USB, zagorski i 75 gostiju.