Apsolutno me zaboli za tim klubom. Ni ne komentarisem ga nesto puno, ali ocito tebe zanima klub koji ispada iz lige, cim ga svako malo spominjes.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- robertkosar
- Kontakt:
Otac ti je glupson krmak usmrdjeniRigoletto je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:01Opa. Glupsone tebe baš odavno nije bilo.robertkosar je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:56Slusaj **** ustasko yebem ti okot unazad sto godina pa do danas ako se sta rodilo. Mater i sestre ustaske ti yebo magarac u supak![]()
![]()
![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Vezano za penal, meni bilo čudno što uopšte gleda VAR za nešto što previše očigledno jest penal.
Ja mislim da je cilj između ostalog i da mi vidimo da se ovo radi bez ikakvog stida jer se može, što se praktikuje ne samo u sportu nego u svim sferama života, da bi mi rekli "e nećemo više sa njima". To oni čekaju i onda postavljaju granice kad to kažemo. To je cilj.
Ja mislim da je cilj između ostalog i da mi vidimo da se ovo radi bez ikakvog stida jer se može, što se praktikuje ne samo u sportu nego u svim sferama života, da bi mi rekli "e nećemo više sa njima". To oni čekaju i onda postavljaju granice kad to kažemo. To je cilj.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 07 dec 2024, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo je cisti zuti karton za igraca Sarajevajurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:59
Ovo je gledao i ovo nije dosudio kao penal.
Može li iko naći ikakav razlog za ovo ?
Najjace su ovi sto pišu eto sve je ok samo penal.
Halo ba lik je ovo gledao i nije svirnuo penal ? Kako ? Ovo nikad veći penal ja u životu svom vidio nisam
Udari ga punim po nogama

+1TefalTava je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:08Ovo je cisti zuti karton za igraca Sarajevajurisicduska je napisao/la: ↑07 dec 2024, 14:59
Ovo je gledao i ovo nije dosudio kao penal.
Može li iko naći ikakav razlog za ovo ?
Najjace su ovi sto pišu eto sve je ok samo penal.
Halo ba lik je ovo gledao i nije svirnuo penal ? Kako ? Ovo nikad veći penal ja u životu svom vidio nisam
Udari ga punim po nogamaispravno sudijsko uvjerenje
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
VAR je uveden da se lakse pokrade onaj koji je u situaciji da poremeti planove ustasa i cetnika. Danas smo to mi, za godinu ili dvije cete mozda biti vi dok se kerovi u pozadini nasladjuju.Lewy21 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:07Vezano za penal, meni bilo čudno što uopšte gleda VAR za nešto što previše očigledno jest penal.
Uostalom, sjeticemo se penala za Zeljeznicar na Grbavici protiv Zrinjskog, da je obrnuto bilo ne bi se ni gledao VAR, odmah bi ga dosudio.
Zadnja izmjena: FKSDoGroba, dana/u 07 dec 2024, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj mi se puno sekirati, odumrijet će ti i ta dva neurona koja imaš.robertkosar je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:07Otac ti je glupson krmak usmrdjeniRigoletto je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:01Opa. Glupsone tebe baš odavno nije bilo.robertkosar je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:56
Slusaj **** ustasko yebem ti okot unazad sto godina pa do danas ako se sta rodilo. Mater i sestre ustaske ti yebo magarac u supak![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- GoskGabela
- Kontakt:
Što bi sandzaklije klanjale na stadionu, e ne može rodjak.
Nazad na Hosin brijeg i Sirokacu pa klanjaj
Nazad na Hosin brijeg i Sirokacu pa klanjaj
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ovo je bruka sta se radi sa ovom ligom, nevjerovatno ovo treba biti prilika da se Bosnjaci ujedine i stanu na jednu stranu, predjite svoje licne sukobe na relaciji Zeljo-Sarajevo stanite jedni uz druge i dignite citavu drzavu na noge.
Za vama ce se prikljuciti svi ostali timovi, bojkotovati i savez i ligu nek igraju Borac i Zrinjski i njihove prcije
Za vama ce se prikljuciti svi ostali timovi, bojkotovati i savez i ligu nek igraju Borac i Zrinjski i njihove prcije
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- ErosViverosViv
- Kontakt:
admine pisam ti se na banjaluku, zapadni mostar i sav ostali kamenjar odakle je ova pascad sisla na forum, a ti im dopustio da orgijaju na istom.
I ja isto.ErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:24admine pisam ti se na banjaluku, zapadni mostar i sav ostali kamenjar odakle je ova pascad sisla na forum, a ti im dopustio da orgijaju na istom.
Jel realno da @admin dopušta ovim kamenjarima da se pišaju po svima na forumu?
Pa nije ni čudo što nam se ovo sve dešava.

Pa nije ni čudo što nam se ovo sve dešava.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- GoskGabela
- Kontakt:
Miran budi keru pisam ti se na sandzakErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:24admine pisam ti se na banjaluku, zapadni mostar i sav ostali kamenjar odakle je ova pascad sisla na forum, a ti im dopustio da orgijaju na istom.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Ma daj ba meni smijesno bilo kad su taj VAR spominjali kao nesto sto ce nam popravit ligu, ne znam sta su ljudi ocekivali. To zna bit i gore kad se kod nas stoka VAR-a uhvati. Da je bar samo fudbal taoc velikosrpske ideologije koja podrazumijeva ubijanje i progon nesrpskog stanovnistva, ti bez njihovog odobrenja spomenik u Sarajevu postavit ne mozes sto je najmanji primjer, to se samo kod nas tako moze radit.FKSDoGroba je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:13VAR je uveden da se lakse pokrade onaj koji je u situaciji da poremeti planove ustasa i cetnika. Danas smo to mi, za godinu ili dvije cete mozda biti vi dok se kerovi u pozadini nasladjuju.Lewy21 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:07Vezano za penal, meni bilo čudno što uopšte gleda VAR za nešto što previše očigledno jest penal.
Uostalom, sjeticemo se penala za Zeljeznicar na Grbavici protiv Zrinjskog, da je obrnuto bilo ne bi se ni gledao VAR, odmah bi ga dosudio.
Nama je tad Zrinjski odrzao fudbalsku lekciju, ali da je bilo suprotno hladno bi ono penal za njih bio.
Dobro to Zekic hendla.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Pa ako vjerujes u to da neko zbog molitve dobije batine, a ne radi nesto jos osim toga onda izvini, al glup siJames1987 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:00Jesi ti toliko glup ili se trudis da budestutankamon1905 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:56Jel ozbiljno vjerujete da je netko dobio batine od policije jer se krenuo moliti??
Kakve dijabole obitavaju na ovom forumu
Mrš ti na Prokletije odakle su tvoji šljegli u Bosnu...GoskGabela je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:27Miran budi keru pisam ti se na sandzakErosViverosViv je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:24admine pisam ti se na banjaluku, zapadni mostar i sav ostali kamenjar odakle je ova pascad sisla na forum, a ti im dopustio da orgijaju na istom.

- ErosViverosViv
- Kontakt:
volim kada mi se u postovima pronadju uzp kamenjari
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, jurisicduska i 17 gostiju.