FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo igrace nabrijati za prvo kolo , u karantin 15 dana samo sirovo meso da jedu ,ništa lopta trening samo teretana . Polomiti im noge nek bude kazna kakva hoće. Dosta više merhametli bosnjaka , vrijeme je da se trgnu svi i počnemo oko za oko zub za zub . Kako na terenu tako i van njega. Nema ovdje na finjaka ništa.
Ma samo kućne posjete sudijama, vici, beusu, balijama jer to nisu Bošnjaci.
Treba sve iz škutorije što dolazi i voza se po Sarajevu tući i lupati svaki dan yebem im mrtvu majku,Mirviću zaštiti investiciju ili se objesi a imaš samo jedan način i puno je jeftiniji od skupih pojačanja
-
- Kontakt:
Samo batine ljudi,batine
Jedan je nacin za rijesiti ovo,vi se zaje.bajite preko instagrama i fejzbuka do kad hocete.
Meni je zao sto u gradu vise nemamo mangupa,ovi bi davnooo bili otjerani i izudarani.NASILJE!
Jedan je nacin za rijesiti ovo,vi se zaje.bajite preko instagrama i fejzbuka do kad hocete.
Meni je zao sto u gradu vise nemamo mangupa,ovi bi davnooo bili otjerani i izudarani.NASILJE!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Pa mi svakako stopera za tu utakmicu nemamo, samo na dvojnu dovest nekog iz Prve lige, neka kosti lome, mi smo ovu sezonu treći, dalje nam ne daju. A spektakl će početi tek kada ubacimo svog čovjeka u savez.bordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:01Samo igrace nabrijati za prvo kolo , u karantin 15 dana samo sirovo meso da jedu ,ništa lopta trening samo teretana . Polomiti im noge nek bude kazna kakva hoće. Dosta više merhametli bosnjaka , vrijeme je da se trgnu svi i počnemo oko za oko zub za zub . Kako na terenu tako i van njega. Nema ovdje na finjaka ništa.
Pogledajte svi ovaj video. Dobro pogledajte i poslušajte pa onda serite na igrače (ako imate obraza).
Samo ga je Sanel trebao otvoreno pitati da li planira da ide ili će ostati.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima li neko ideju gdje mogu naći snimke utakmica zadnju sezonu ili dvije. Hoću da napravim video sudačkih lakrdija u korist zna se koga. Ako neko ima prijedloge kako da dođem do videa bio bih jako zahvalan.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
ne trebaju ti. Imamo posla s ljudima bez obraza i stida, kriminalcima kakvi rijetko gdje postoje. Ti klipovi nikoga ne doticu.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:16Ima li neko ideju gdje mogu naći snimke utakmica zadnju sezonu ili dvije. Hoću da napravim video sudačkih lakrdija u korist zna se koga. Ako neko ima prijedloge kako da dođem do videa bio bih jako zahvalan.
Ne gubi vrijeme bezveze, bavi se necim produktivnimedgarallanpoe04 je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:16Ima li neko ideju gdje mogu naći snimke utakmica zadnju sezonu ili dvije. Hoću da napravim video sudačkih lakrdija u korist zna se koga. Ako neko ima prijedloge kako da dođem do videa bio bih jako zahvalan.
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nema poente pratiti ovo njesra. Otici na utakmicu, pruziti podrsku igracima i gospon Zekicu. Sve ostalo je nevazno. Nevazno je koga cemo dovesti, ko ce otici, gdje su pripreme jer ovaj kriminal je vise nemoguc postao za gledati. Dok se ne sruse vanago nema boljitka. Nadam se ostroj reakciji kluba, medija, navijaca i svih ostalih jer bojim se da bi mogli izgubiti neke buduce igrace koji ce vidjeti sve ovo, a i Zekica.
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
- relativizam
- Kontakt:
Zaboravit će se ovo sve do sljedeće utakmice, Guli je pred odlaskom kao i oliveira doći će 3,4 nova igrača ide opet hajp i sve u krug
-
- Kontakt:
Neko mora početi gubiti vrijeme na to jer očigledno ovi novinarčići nisu za go ****. Ništa ako nema videa onda moram snimat od sada.
-
- Kontakt:
E čuj nije ovo svirao svaka im čast treba imati m.uda da nas ovako siluju konstantnobordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 15:28
O čemu ba pricate pa ovo ji Real ni Barca zajedno nebi izdržali. Svako kolo ti nešto naprave penal,crveni,gol itd itd
Ovo je užas sta FK Sarajevo doživljava ovu sezonu .
Braćo, ima li neko snimak ofsajda Guliashvilija?
-
- Kontakt:
Moja jedina želja do kraja ove sezone je da negdje prebijemo sudiju . I da protiv borca igramo krvnički.
-
- Kontakt:
I dobit ces 30 bodova manje. Nista silom ne moze. Samo pokrenuti smjene od ks do Vicebordobijeli je napisao/la: ↑07 dec 2024, 16:36Moja jedina želja do kraja ove sezone je da negdje prebijemo sudiju . I da protiv borca igramo krvnički.
Ovo više apsolutno nema nikakvog smisla, zaista su mi jadni navijači koji opravdavaju katastrofalno suđenje, našom ne tako dobrom igrom. To je u najmanju ruku glupo. Ni penal ne padne sa neba, nego je plod neke dobre akcije i ugrožavanja protivničkog gola.
Džabe nama dobri tereni, bolji uslovi, ovo će samo unazaditi ligu. Koji će to ambiciozan trener/igrač doći u ovu kriminalnu baru? Iskreno, mislim da će Zekić otići iz kluba, jednostavno angažmanom u ovoj ligi samo kvari sebi reputaciju.
Jedino još preostaje sudijama dokazati da je od "zadatka" i koverte, ipak značajnije sačuvati glavu i/ili ekstremitete.
Džabe nama dobri tereni, bolji uslovi, ovo će samo unazaditi ligu. Koji će to ambiciozan trener/igrač doći u ovu kriminalnu baru? Iskreno, mislim da će Zekić otići iz kluba, jednostavno angažmanom u ovoj ligi samo kvari sebi reputaciju.
Jedino još preostaje sudijama dokazati da je od "zadatka" i koverte, ipak značajnije sačuvati glavu i/ili ekstremitete.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Bejker, bhfanatic14, Bordo10, bordobijeli, feniksptica, Jadnimi, johntravolta123, Proximic, riki46, ristagrad, SamoDaKazeem, Serha, SHZ82, strahmeipomisliti, USB i 241 gost.